Prof. Dr. Berfu demir ankara bahçeci

kızlar merhaba bende Allah kısmet ederse önümüzdeki ay behçeciye berfu hocaya gitmek istiyorum, hastaneyle görüştüm bugün rapor kullanma hakkınız var denildi 7300 tl fiyat verildi bana artı 600 tl muayene ücreti bunun dışında bir para ödemeyeceksiniz denildi hastane ve berfu hoca hakkında biraz fikir verirmisiniz?

Raporu disardanmi getirteceksin canim? Rahim dinlendirme filan olursa peki??

Tup bebek 9700, muayene 600(tek seferlik öduyosun,2200 embriyo dondurma,1500 tahim dinlendirme diyolar. Ya bu rahim dinlendirme ve embriyo dondurma ayni sey degilmi,ayri para aliyolar. Kan tahlilleri ucretlimi yoksa tedavinin icindemi? Bileniniz varmi?

Raporunuz var mı nereden aldınız bende berfu hocadan 15 ekime randevu aldım muayene 600tl işlem ücreti 9750tl dendi ilaçlar kişiye göre değişiyormus

Kızınız zamanından kalan dondurulmuş embriyolariniz var mı?

Raporunuz var mı nereden aldınız bende berfu hocadan 15 ekime randevu aldım muayene 600tl işlem ücreti 9750tl dendi ilaçlar kişiye göre değişiyormus
BEN ŞUBATTA TÜP BEBEK YAPTIRMIŞTIM ZÜBEYDE HANIMDA ORADAN RAPORUM VAR TARİH DEĞİŞİKLİĞİ YAPARAK YARARLANABİLİRSİNİZ RAPORDAN DEDİLER

BEN ŞUBATTA TÜP BEBEK YAPTIRMIŞTIM ZÜBEYDE HANIMDA ORADAN RAPORUM VAR TARİH DEĞİŞİKLİĞİ YAPARAK YARARLANABİLİRSİNİZ RAPORDAN DEDİLER
Anladım ben yeni çıkarmak istedim ama çoğu yer dışarı vermiyor ancak kendi hastanesinde yapılırsa kabul ediyor. Sanırım raporsuz baslicaz biz işleme.

Tarih degisikligi nasil oluyomus? İlk kez duydumm. Ayrica basladiginda histereskopi hsg vs islemler isterse artar fiyatlar. Evdeki hesap çarsiya uymaz malesef.. Telefondanda fiyat bilgisi vermiyolar.. Sen başla bakalim ne kadara mâl olucak merak ettim.

Anladım ben yeni çıkarmak istedim ama çoğu yer dışarı vermiyor ancak kendi hastanesinde yapılırsa kabul ediyor. Sanırım raporsuz baslicaz biz işleme.
Bana bahçecide hastalarımız sıkıntı yaşamadı , üniversite hastaneleri yada tüp bebek yapan yerlerden rapor getirdiler dedi , siz nereye sordunuz

Devlet hastanesinde 3 kez hakkımız vardı raporlu bir kez yaptırdik tarih değişikliği derken raporun tarihi yenilenecek yani, ayrıca hsg, histereskopi gibi işlemler yapıldı hepsinin sonucu elimde histereskopi sonucu rahimde perde olduğu anlaşıldı ameliyatla alındı perde ameliyat sonuçlarında dosyada mevcut, tabiki gidip on görüşme yapıcaz bu tarz işlemler istenirse ücret artarsa ona gore hareket edicez ama telefonda fiyat bilgisi verildi bana tüp bebek koordinatörü ile görüştük 7300 tl artı 600 tl muayene ücreti dedi.

devlet hastanesinde 3 hakkımız var birini kullandık pandemiden dolayı 2 hakkımızı kullanamıyoruz bu şekilde alabilirmişiz raporu.

Ya senden ricam baslafiginda buraya gelismeleri yazarmisin? Acaba tekrar histereskopi isteyecekmi yada rapor ve dinlendirme nolucak. Cok merak ediyorum gidişati. Hepimizin hakkinda hayirli olsun.. Sonucunsa pozitif sonuclari yazariz ins buraya

Başkent Üniversitesi ile görüştüm rapor çıkarırız ama ilk denemeyi burda yapmalısınız dediler bende cok kararsız kaldım başkent mi bahceci mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…