Sizin icin hayrli olur inşaallahMerhaba kizlar bemde 22 etlule berfu hocadan randevu aldim
İnşallah güzel sonuçlar alırsınız sizin için hayırlı olur berfu hoca...Merhaba kizlar bemde 22 etlule berfu hocadan randevu aldim
Insallah canimİnşallah güzel sonuçlar alırsınız sizin için hayırlı olur berfu hoca...
Raporu disardanmi getirteceksin canim? Rahim dinlendirme filan olursa peki??kızlar merhaba bende Allah kısmet ederse önümüzdeki ay behçeciye berfu hocaya gitmek istiyorum, hastaneyle görüştüm bugün rapor kullanma hakkınız var denildi 7300 tl fiyat verildi bana artı 600 tl muayene ücreti bunun dışında bir para ödemeyeceksiniz denildi hastane ve berfu hoca hakkında biraz fikir verirmisiniz?
kızlar merhaba bende Allah kısmet ederse önümüzdeki ay behçeciye berfu hocaya gitmek istiyorum, hastaneyle görüştüm bugün rapor kullanma hakkınız var denildi 7300 tl fiyat verildi bana artı 600 tl
Kızınız zamanından kalan dondurulmuş embriyolariniz var mı?Merhaba herkese... Kızlar 1 kızım var istanbulda tüp bebek tedavisiyle olmuştu. Şimdi ankarada yer arıyorum baya araştırdım yorum okudum.. En son Berfu Demir de karar verdim gibi genelde hep olumlu yorumları var.. Aranızda Berfu hanımda ya da Ankara bahçecide tedavi olan var mı fikirlerinize ihtiyacım var...
BEN ŞUBATTA TÜP BEBEK YAPTIRMIŞTIM ZÜBEYDE HANIMDA ORADAN RAPORUM VAR TARİH DEĞİŞİKLİĞİ YAPARAK YARARLANABİLİRSİNİZ RAPORDAN DEDİLERRaporunuz var mı nereden aldınız bende berfu hocadan 15 ekime randevu aldım muayene 600tl işlem ücreti 9750tl dendi ilaçlar kişiye göre değişiyormus
O kısımları konuşmadım benim bu yıl zübeyde hanımda kullandığım raporum var onu tarih değişikliği yaptırarak kullanabilirsiniz tekrar dediler.Raporu disardanmi getirteceksin canim? Rahim dinlendirme filan olursa peki??
Anladım ben yeni çıkarmak istedim ama çoğu yer dışarı vermiyor ancak kendi hastanesinde yapılırsa kabul ediyor. Sanırım raporsuz baslicaz biz işleme.BEN ŞUBATTA TÜP BEBEK YAPTIRMIŞTIM ZÜBEYDE HANIMDA ORADAN RAPORUM VAR TARİH DEĞİŞİKLİĞİ YAPARAK YARARLANABİLİRSİNİZ RAPORDAN DEDİLER
Tarih degisikligi nasil oluyomus? İlk kez duydumm. Ayrica basladiginda histereskopi hsg vs islemler isterse artar fiyatlar. Evdeki hesap çarsiya uymaz malesef.. Telefondanda fiyat bilgisi vermiyolar.. Sen başla bakalim ne kadara mâl olucak merak ettim.BEN ŞUBATTA TÜP BEBEK YAPTIRMIŞTIM ZÜBEYDE HANIMDA ORADAN RAPORUM VAR TARİH DEĞİŞİKLİĞİ YAPARAK YARARLANABİLİRSİNİZ RAPORDAN DEDİLER
Bana bahçecide hastalarımız sıkıntı yaşamadı , üniversite hastaneleri yada tüp bebek yapan yerlerden rapor getirdiler dedi , siz nereye sordunuzAnladım ben yeni çıkarmak istedim ama çoğu yer dışarı vermiyor ancak kendi hastanesinde yapılırsa kabul ediyor. Sanırım raporsuz baslicaz biz işleme.
Devlet hastanesinde 3 kez hakkımız vardı raporlu bir kez yaptırdik tarih değişikliği derken raporun tarihi yenilenecek yani, ayrıca hsg, histereskopi gibi işlemler yapıldı hepsinin sonucu elimde histereskopi sonucu rahimde perde olduğu anlaşıldı ameliyatla alındı perde ameliyat sonuçlarında dosyada mevcut, tabiki gidip on görüşme yapıcaz bu tarz işlemler istenirse ücret artarsa ona gore hareket edicez ama telefonda fiyat bilgisi verildi bana tüp bebek koordinatörü ile görüştük 7300 tl artı 600 tl muayene ücreti dedi.Tarih degisikligi nasil oluyomus? İlk kez duydumm. Ayrica basladiginda histereskopi hsg vs islemler isterse artar fiyatlar. Evdeki hesap çarsiya uymaz malesef.. Telefondanda fiyat bilgisi vermiyolar.. Sen başla bakalim ne kadara mâl olucak merak ettim.
devlet hastanesinde 3 hakkımız var birini kullandık pandemiden dolayı 2 hakkımızı kullanamıyoruz bu şekilde alabilirmişiz raporu.Anladım ben yeni çıkarmak istedim ama çoğu yer dışarı vermiyor ancak kendi hastanesinde yapılırsa kabul ediyor. Sanırım raporsuz baslicaz biz işleme.
Ya senden ricam baslafiginda buraya gelismeleri yazarmisin? Acaba tekrar histereskopi isteyecekmi yada rapor ve dinlendirme nolucak. Cok merak ediyorum gidişati. Hepimizin hakkinda hayirli olsun.. Sonucunsa pozitif sonuclari yazariz ins burayaDevlet hastanesinde 3 kez hakkımız vardı raporlu bir kez yaptırdik tarih değişikliği derken raporun tarihi yenilenecek yani, ayrıca hsg, histereskopi gibi işlemler yapıldı hepsinin sonucu elimde histereskopi sonucu rahimde perde olduğu anlaşıldı ameliyatla alındı perde ameliyat sonuçlarında dosyada mevcut, tabiki gidip on görüşme yapıcaz bu tarz işlemler istenirse ücret artarsa ona gore hareket edicez ama telefonda fiyat bilgisi verildi bana tüp bebek koordinatörü ile görüştük 7300 tl artı 600 tl muayene ücreti dedi.
Başkent Üniversitesi ile görüştüm rapor çıkarırız ama ilk denemeyi burda yapmalısınız dediler bende cok kararsız kaldım başkent mi bahceci miAnladım ben yeni çıkarmak istedim ama çoğu yer dışarı vermiyor ancak kendi hastanesinde yapılırsa kabul ediyor. Sanırım raporsuz baslicaz biz işleme.
Ankarada bildiğiniz rapor alabileceğim bir yer var mı acabaBana bahçecide hastalarımız sıkıntı yaşamadı , üniversite hastaneleri yada tüp bebek yapan yerlerden rapor getirdiler dedi , siz nereye sordunuz
Ben de henüz almadım , sadece bahçeci öyle demişti , peki ilk denemem başkentte idi benim , ilk deneme orda yapınca rapor veriyorlar mı ikincide ?Ankarada bildiğiniz rapor alabileceğim bir yer var mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?