- 6 Aralık 2017
- 6.444
- 6.568
- 198
İnşAllah olumlu olur sonuçlarımız, seve seve bilgi veririm tabiki gidişat nasıl olarak bende çok merak ediyorum önümüzdeki ay gidicez gidince sorarım bu işlemler tekrar isteniyormu diye, dinlendirme konusu benimde aklımı kurcalıyor 1 hafta iznim var onu kullanıcam transfer sonrası eğer olursa 1 hafta da hastane rapor verir mi yoksa gerek yok mu denir bilmiyorum, yine daha önce yaptıran arkadaşlar var burada onlarda bu konuda bilgi verirse seviniriz.Ya senden ricam baslafiginda buraya gelismeleri yazarmisin? Acaba tekrar histereskopi isteyecekmi yada rapor ve dinlendirme nolucak. Cok merak ediyorum gidişati. Hepimizin hakkinda hayirli olsun.. Sonucunsa pozitif sonuclari yazariz ins buraya
Baskentin rapor şartlari, iki igneli aşilama, amh nin 1 in altinda olmasi,erkek morfoloji bozuklugu.. Orasi cok kalabalik bilgin olsun, ve hoca şu an yerinde yok. Rahatsizmis diyolar.. Göğşen hoca var sadece.Başkent Üniversitesi ile görüştüm rapor çıkarırız ama ilk denemeyi burda yapmalısınız dediler bende cok kararsız kaldım başkent mi bahceci mi
Ilk denemeyi burda yaparsınız raporlu yaparız dediler ama ikinci için nasıl bir yol izleniyor hiç bilmiyorum malesef benim ilk deneme olacak o yüzden cok kararsız kaldım.Ben de henüz almadım , sadece bahçeci öyle demişti , peki ilk denemem başkentte idi benim , ilk deneme orda yapınca rapor veriyorlar mı ikincide ?
Kac yillik evlisin canim? Sorunun neydi?Ilk denemeyi burda yaparsınız raporlu yaparız dediler ama ikinci için nasıl bir yol izleniyor hiç bilmiyorum malesef benim ilk deneme olacak o yüzden cok kararsız kaldım.
6 yıllık evliyim 3 yıldır uğraşıyoruz ama olmuyor malesef herhangi bir sebep yok bir kere dış gebelik geçirdim başkada olmadı 3 aşılama yaptırdım ama sonuç bulamadım yaş geçmeden tüp bebeğe geçmeye karar verdim. Senin sorun neydi??Kac yillik evlisin canim? Sorunun neydi?
Canim bende 5 yildir evliyim. 3 tup bebek denemem var 2 si baskentte biri nowaartta. Malesefki malesef benimkide sebepsiz infertilite..6 yıllık evliyim 3 yıldır uğraşıyoruz ama olmuyor malesef herhangi bir sebep yok bir kere dış gebelik geçirdim başkada olmadı 3 aşılama yaptırdım ama sonuç bulamadım yaş geçmeden tüp bebeğe geçmeye karar verdim. Senin sorun neydi??
Yaş kaçti canim bu arada?6 yıllık evliyim 3 yıldır uğraşıyoruz ama olmuyor malesef herhangi bir sebep yok bir kere dış gebelik geçirdim başkada olmadı 3 aşılama yaptırdım ama sonuç bulamadım yaş geçmeden tüp bebeğe geçmeye karar verdim. Senin sorun neydi??
Yaş kaçti canim bu arada?
Yaş kaçti canim bu arada?
31 yaşındayım canım senin yaş kaç?Yaş kaçti canim bu arada?
Vardi 3 yil önce aldim ama kimyasal gebelik oldu malesefKızınız zamanından kalan dondurulmuş embriyolariniz var mı?
Zubeyde hanimdan rapor alabilirsin.Ilk denemeyi burda yaparsınız raporlu yaparız dediler ama ikinci için nasıl bir yol izleniyor hiç bilmiyorum malesef benim ilk deneme olacak o yüzden cok kararsız kaldım.
Sadece rapor veriyorlar mı yoksa onlarda ilk denemeyi bizde yapın mi diyorlar acaba birde 2 iğneli aşılama yeterli olur muZubeyde hanimdan rapor alabilirsin.
Dün başkent hastanesiyle görüştüm fikrim olsun diye bana zübeyde hanımda rapor çıktıysa bizdede çıkar raporunuz dediler bu şartlardan bahsetmediler.Baskentin rapor şartlari, iki igneli aşilama, amh nin 1 in altinda olmasi,erkek morfoloji bozuklugu.. Orasi cok kalabalik bilgin olsun, ve hoca şu an yerinde yok. Rahatsizmis diyolar.. Göğşen hoca var sadece.
Ben ilk denemeyi orda yaptım, raporum var şimdi gidip raporumun tarihinin yenilenmesini ve bana verilmesini isticem, ilk denemeyi bizde yapın diye şuanda demeyebilirle çünkü şuanda tüp bebek bölümü hizmet vermiyor, sadece transfer aşamasına gelenlerin transferi yapılıyor.Sadece rapor veriyorlar mı yoksa onlarda ilk denemeyi bizde yapın mi diyorlar acaba birde 2 iğneli aşılama yeterli olur mu
Peki rapor almak için koşulları nelerBen ilk denemeyi orda yaptım, raporum var şimdi gidip raporumun tarihinin yenilenmesini ve bana verilmesini isticem, ilk denemeyi bizde yapın diye şuanda demeyebilirle çünkü şuanda tüp bebek bölümü hizmet vermiyor, sadece transfer aşamasına gelenlerin transferi yapılıyor.
Canim orasi devlet hastanesi. Heyetle gorusuyosun veriyolar.Sadece rapor veriyorlar mı yoksa onlarda ilk denemeyi bizde yapın mi diyorlar acaba birde 2 iğneli aşılama yeterli olur mu
Zubeyde hanimda rapor sartlari icin en az 3 yil evli olman, yeterli..Peki rapor almak için koşulları neler
İlk denemeyi nerde yaptin canim? Neresi tup bebek hizmeti vermiyor yazmamissin...Ben ilk denemeyi orda yaptım, raporum var şimdi gidip raporumun tarihinin yenilenmesini ve bana verilmesini isticem, ilk denemeyi bizde yapın diye şuanda demeyebilirle çünkü şuanda tüp bebek bölümü hizmet vermiyor, sadece transfer aşamasına gelenlerin transferi yapılıyor.
ZÜBEYDE HANIMDA YAPTIM CANIMİlk denemeyi nerde yaptin canim? Neresi tup bebek hizmeti vermiyor yazmamissin...
Bizim erkek faktörlü infertilite ve son 1 yılda yapılan tedavilere hiç bir yanıt olmadığı için rapor verirken sadece yaş sınırına baktılar yaş sınırı 40 birde 900 gün sigorta primi şartı vardı başka bir şart istenmedi bizden.Peki rapor almak için koşulları neler
Zubeyde hanim su an tup bebek hizmeti veriyor ve dıs merkeze raporda veriyor. Dün ordaydim ve sordumm. Heyetlede gorustumm. Ayrica hastalara kovit testi yapiyolar tup bebege baslamadan once ve çok sakindi dun gittigimde.. Serdar dilbaz hoca ve oya aldemir,muhsin hocayla gorustum. (Heyette)ZÜBEYDE HANIMDA YAPTIM CANIM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?