- 5 Ekim 2017
- 1.132
- 996
- 123
Dr una güven, nasibinde varsa hicbir engel tanimaz canım.. Allah vergisi bu iş,. Olumsuz düsunme, elinden geleni yap, gerisini Allaha birak.. Pes etmee.Rahim yarım olduğu için yapısından dolayı olabileceğini soyledi. Olmazsa histereskobi yapar deneriz dedi
Berfu hoca çözümleyici bi dr, instagramini takip ediyorum ne imkansiz hastalari var anne olan. Bence once Allaha sonra dr una güven.. Ve mucizelere inan!!Rahim yarım olduğu için yapısından dolayı olabileceğini soyledi. Olmazsa histereskobi yapar deneriz dedi
Histereskopiyi tüp bebeğe başlamadan yapması gerekmiyormuydu yani benim denedigim hastanede öyle yapıldıRahim yarım olduğu için yapısından dolayı olabileceğini soyledi. Olmazsa histereskobi yapar deneriz dedi
Sadece nasip diyorum zaten elimden başka bişey gelmiyor... Hayırlısı artık ya.Dr una güven, nasibinde varsa hicbir engel tanimaz canım.. Allah vergisi bu iş,. Olumsuz düsunme, elinden geleni yap, gerisini Allaha birak.. Pes etmee.
Ameliyatla şeklini bozmayalım dışarıdan müdahale etmeyelim, şu an kendi şekliyle deneyelim dedi.Histereskopiyi tüp bebeğe başlamadan yapması gerekmiyormuydu yani benim denedigim hastanede öyle yapıldı
Teşekkür ederim Allah razı olsun, aldım bugün içicem inşallah işe yarar...Bu arada nar suyu rahim duvarini kalinlastiriyor,bilgin olsunn..
İnşallah bizimde mucizelerimiz gerceklesirBerfu hoca çözümleyici bi dr, instagramini takip ediyorum ne imkansiz hastalari var anne olan. Bence once Allaha sonra dr una güven.. Ve mucizelere inan!!
Anladım tabiki doktor daha iyi bilir inşallah güzel sonuç alırsınızAmeliyatla şeklini bozmayalım dışarıdan müdahale etmeyelim, şu an kendi şekliyle deneyelim dedi.
İç, ise yariyor.. %100 dogalini bulabildiysen daha etkili.. Sanirim migrosta vardi..birde bimde meysununki var.Teşekkür ederim Allah razı olsun, aldım bugün içicem inşallah işe yarar...
Hakkınızda hayırlısı olsun bol bol dua edin olumsuz düşünmeyin.Nice imkansız denilen durumlarda insanlar bebek sahibi oluyor.Dualarım sizinle.Merhaba kizlar Perşembe günü transfer olacağım.Ama rahim duvarı kalınlığı 8 daha da fazla yukselmezmis ama sanki çok umutlu değildi berfu hoca da...tutmazsa yapılacakları bile konuştuk morelim çok bozuldu lütfen dua edin tutunabilsin bana...
Saolun Allah razı olsun hakkımızda hayırlısı olsunHakkınızda hayırlısı olsun bol bol dua edin olumsuz düşünmeyin.Nice imkansız denilen durumlarda insanlar bebek sahibi oluyor.Dualarım sizinle.
Daha kasimda inş. Tiroidim yuksek cikti ilacin dozunu artirdi dr.Henüz başlayamadım canim regli bekliyorum. Hemen çabucak olurum inşaallah. Sen ne yaptin başladın mi ?
Taze transfer olmazsa benimde kasıma kalir gibi. Bakalım insaallahh hayrlisi herşeyin. Inşaallah hepimize nasip olur kucaklarimiza alırız hayrlisylaDaha kasimda inş. Tiroidim yuksek cikti ilacin dozunu artirdi dr.
Canım size covid tetsi yapıldımı orada tedaviye başlarkenTaze transfer olmazsa benimde kasıma kalir gibi. Bakalım insaallahh hayrlisi herşeyin. Inşaallah hepimize nasip olur kucaklarimiza alırız hayrlisyla
Yok canım yapılmadıCanım size covid tetsi yapıldımı orada tedaviye başlarken
anladım canım tamamYok canım yapılmadı
canim merhaba bende dunbl muayene oldum önümüzdeki ay bende başlıyorumBerfu hocaya gittim ben. Muayene oldum. Esim test verdi. Bana bi tanr vitamin verdi. Eşimin durumuna göre ürolog ile görüşüp nasil bi yol izleyecegine karar verecekms. Önümüzdeki ay başlayacağım inşaallah tedaviye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?