Insaallah hepimize iyi gelirMerhaba
canim merhaba bende dunbl muayene oldum önümüzdeki ay bende başlıyorum
Insallah canimInsaallah hepimize iyi gelir
Merhaba,Nasip olursa insaallah. Ilk iki denemem baskentte oldu. Ikinci de transfer bile olamadım.
Canim sorunun neydi senin? Erkek infertilitesimi?Merhaba,
5. Güne mi gidemedi embriyonuz? Ben de başkentte yaptırdım. 8 yumurta toplandı. 4 tane döllendi. 5. Güne ulaşan olmadı.
Merhaba. 5.günde gitti tam. O gün transfer olacaktım ama nasip olmadı. Sizin neden olmadiMerhaba,
5. Güne mi gidemedi embriyonuz? Ben de başkentte yaptırdım. 8 yumurta toplandı. 4 tane döllendi. 5. Güne ulaşan olmadı.
Evet erkek infertilite.Canim sorunun neydi senin? Erkek infertilitesimi?
Sorun ne idi acaba.Merhaba. 5.günde gitti tam. O gün transfer olacaktım ama nasip olmadı. Sizin neden olmadi
Sayımız çok düşük. Morfoloji, ileri hız hepsi 0. 20 adet sperm çıkışı olmuş bahçeci de hepsi ölü. Canlı sperm yok. Hepsi kötü anlayacağınız bi umudumuz yüksekSorun ne idi acaba.
Tekrar başkenttemi deneyeceksin canim?Merhaba,
Farklı bir yer düşünüyorum.Tekrar başkenttemi deneyeceksin canim?
Allah en kısa sürede yüzünüzü güldürsün. Henüz başlamadım. Sayı ve morfoloji bozukluğu var.Sayımız çok düşük. Morfoloji, ileri hız hepsi 0. 20 adet sperm çıkışı olmuş bahçeci de hepsi ölü. Canlı sperm yok. Hepsi kötü anlayacağınız bi umudumuz yükseksizin sorununuz neydi aceba. Tekrar basladiniz mi tedaviye?
Kesinlikle canim. Erk.infertilitesinde lab. Önemli bi faktör. Bence ona göre seçimini yap.Farklı bir yer düşünüyorum.
Bu anlamda bahçeci araştırdınız mı?Kesinlikle canim. Erk.infertilitesinde lab. Önemli bi faktör. Bence ona göre seçimini yap.
Ewet arastirdim, lab. Teknolojisi cok iyi, teknikleri vs. İmsi yontemi filan var. Spermi 6000 bin kat buyuterek seçiyolar. Bu yontem morfolojisi bozuk olan kisilerde etkili oluyor.Bu anlamda bahçeci araştırdınız mı?
başkent lab. da bunlar yok mu?Ewet arastirdim, lab. Teknolojisi cok iyi, teknikleri vs. İmsi yontemi filan var. Spermi 6000 bin kat buyuterek seçiyolar. Bu yontem morfolojisi bozuk olan kisilerde etkili oluyor.
Hayir tabiki.. Bahcecinin lab. Üst segment canimm. Baskentin lab. İyi değil.Ba
başkent lab. da bunlar yok mu?
Telefonla bilgi alabilirsin,Herseyi sor yontemleri, ve lab'i. Seni bilgilendirirler.Ba
başkent lab. da bunlar yok mu?
Canim hayirli olsun transferin sımsıkı tutunsun sana insallah nasilsin?Merhaba kizlar Perşembe günü transfer olacağım.Ama rahim duvarı kalınlığı 8 daha da fazla yukselmezmis ama sanki çok umutlu değildi berfu hoca da...tutmazsa yapılacakları bile konuştuk morelim çok bozuldu lütfen dua edin tutunabilsin bana...
Bizde de aynı problem var esim 3 ay proxeed plus kullandı 6 yasinda bir kizim var o da tedaviyle oldu ve ozamanki doktorum bu ilacı önermişti kullandik...simdi de tedaviye başlamadan 3 ay önce kullanmaya başladık berfu hocaya sirduk o da devam edin dedi 1.7 milyona cikti sonucumu sukur morfoloji cok kotu ama sağlam 200 bin sperm kaldi o da tup bebek icinxyeterli zaten...Bizimde ayniOLİGOASTENOZOOSPERMİ
Çok teşekkür ederim iyiyim çok şükür uzanıyorum dinleniyorum elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum ama çok korkuyorum... inşallah tutunur bu son bekleyisim olur.sen naptın nasilsin canım? Muayeneye gidecektin gittin mi inşallah önemli bişey çıkmamıştır?Canim hayirli olsun transferin sımsıkı tutunsun sana insallah nasilsin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?