Hayırlısı olsun hakkınızdabu arada kizlar agustos ayında opum olmustu 6 yumurra toplqndi 6.gune kadar götürüldü 1 tane kaldi ve donduruldu....adetinin 21.gunu gel demisti ve gecen hafta cumartesi günü berfu hocaya gittim rahimde lncelme varmis kullandığım ilaçlara rağmen devam etmiş ve bir igne kullandirtti.adetinin 2.gunu gel dedi iste adeti bekliyorum bugun yarin olur. İncelme devam ediyorsa 1 igne daha olacaksın dedi...sonra da kısmetse ekim ayında transferim olacak.
1 tane embriyo kaldi elimizde pek umudum yok ama hayirlisi olsun
Sayımız 1milyon ve 5milyon arası degisiyodu hep. Bahceci de yıkanma sonrası 20 adet sperm çıkışı olmuş sadece. Morfolojisi hep 0 di bizde. Çok endişeliyim az kaldı bizde başlayacağız tedaviye inşaallah ama korkuyorum da bi taraftanBizde de aynı problem var esim 3 ay proxeed plus kullandı 6 yasinda bir kizim var o da tedaviyle oldu ve ozamanki doktorum bu ilacı önermişti kullandik...simdi de tedaviye başlamadan 3 ay önce kullanmaya başladık berfu hocaya sirduk o da devam edin dedi 1.7 milyona cikti sonucumu sukur morfoloji cok kotu ama sağlam 200 bin sperm kaldi o da tup bebek icinxyeterli zaten...
Siz de sayi kac acaba bir de morfoloji
Gittim cumartesi gunu rqhimde incelme vardi geçmemiş dedi igne kullandim adetin 2.gunu gel dedi geçmemişti 1 ignr daha olacağım..ve ekimde transferi yapicak dediğim gibi 1 tane ya pek umutlu değilim ama hayirlisi olsun..Çok teşekkür ederim iyiyim çok şükür uzanıyorum dinleniyorum elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum ama çok korkuyorum... inşallah tutunur bu son bekleyisim olur.sen naptın nasilsin canım? Muayeneye gidecektin gittin mi inşallah önemli bişey çıkmamıştır?
Bir de canim adetinin 2.gunu gittin kac gun ilac kullanınca transferini yapti ne kullandın kac kez gittin..insallah guzel haber verirsin bize de umut olursunÇok teşekkür ederim iyiyim çok şükür uzanıyorum dinleniyorum elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum ama çok korkuyorum... inşallah tutunur bu son bekleyisim olur.sen naptın nasilsin canım? Muayeneye gidecektin gittin mi inşallah önemli bişey çıkmamıştır?
Saglikli olsun az olsun tup bebekte fazlasına gerek yok insallah onlar da cikarSayımız 1milyon ve 5milyon arası degisiyodu hep. Bahceci de yıkanma sonrası 20 adet sperm çıkışı olmuş sadece. Morfolojisi hep 0 di bizde. Çok endişeliyim az kaldı bizde başlayacağız tedaviye inşaallah ama korkuyorum da bi taraftan
Insaallahh insaallah. Rabbim isteyen herkese nasip eder insaallahhSaglikli olsun az olsun tup bebekte fazlasına gerek yok insallah onlar da cikar
Evet teşekkür ederim. Ama başkenti bilmediğim için kıyas yapamıyorum. İnşallah dediğiniz gibi lab. daha iyidir. Siz de Berfu Hoca değil mi?Telefonla bilgi alabilirsin,Herseyi sor yontemleri, ve lab'i. Seni bilgilendirirler.
Bı taneyle kac kişiler anne oluyor ve bak bana da 1 tane konuldu o bir taneyi umutla bekliyorum seninde öyle inşallah rabbim bir daha muhtaç etmez dondurulmusa bı tane bize yeter bı tutsaGittim cumartesi gunu rqhimde incelme vardi geçmemiş dedi igne kullandim adetin 2.gunu gel dedi geçmemişti 1 ignr daha olacağım..ve ekimde transferi yapicak dediğim gibi 1 tane ya pek umutlu değilim ama hayirlisi olsun..
Ben adetin 2. Günü gitmedim adetim olduğu zaman kan verdim Denizli'de Dr ilaç listesi attı 13. Gün kontrole gittim, ince dedi 3 gün sonra tekrar gittim sonra 5. Gün transfer oldu.tamami bu.estrofem, corasprin, folotro, 13 gün bunları kullandım 3 gün daha eklenince bant yapıştırdım, sonra 5 günde progestan iğne eklendi bugünde transfer işte canim... Şende ne uyguladı?Bir de canim adetinin 2.gunu gittin kac gun ilac kullanınca transferini yapti ne kullandın kac kez gittin..insallah guzel haber verirsin bize de umut olursun
Oype mi ben 2 tane transfer edildi sandim neden 2 sini de vermedi vanim kac yaşındaydım sen yastan dolayi sanirim..insallag guzelxhaberlerini bekliyorumBı taneyle kac kişiler anne oluyor ve bak bana da 1 tane konuldu o bir taneyi umutla bekliyorum seninde öyle inşallah rabbim bir daha muhtaç etmez dondurulmusa bı tane bize yeter bı tutsa☺ masallah ekime de ne kaldı surda, incelme ne kadar çok mu fazla? Benimde baya düzelmedi hatta 8 di isye transferde...
Beni adetin 2.gunu çağırdı incelme icin ama olcu kacti hic hatirlamiyorum.. o gun gittigimde ilaclari verecek sanirim..bugn başlamasını bekliyorum yarin 2.gun olur ozaman ama yarin baslarsa pazar da orasi kapalı pazartesine kalır 3.gun oluyor ozaman da sıkıntı olmaz insallahBen adetin 2. Günü gitmedim adetim olduğu zaman kan verdim Denizli'de Dr ilaç listesi attı 13. Gün kontrole gittim, ince dedi 3 gün sonra tekrar gittim sonra 5. Gün transfer oldu.tamami bu.estrofem, corasprin, folotro, 13 gün bunları kullandım 3 gün daha eklenince bant yapıştırdım, sonra 5 günde progestan iğne eklendi bugünde transfer işte canim... Şende ne uyguladı?
Yarım rahimli olduğum için rahim taşıyamaz ikisi de ölür dedi, 26 yaşındayım, inşallah yaa inşallah rabbim büyük hepimizin yüzü güler sonunda...Oype mi ben 2 tane transfer edildi sandim neden 2 sini de vermedi vanim kac yaşındaydım sen yastan dolayi sanirim..insallag guzelxhaberlerini bekliyorum
Olmaz ya ona göre ayarlar o içini rahat tut.Beni adetin 2.gunu çağırdı incelme icin ama olcu kacti hic hatirlamiyorum.. o gun gittigimde ilaclari verecek sanirim..bugn başlamasını bekliyorum yarin 2.gun olur ozaman ama yarin baslarsa pazar da orasi kapalı pazartesine kalır 3.gun oluyor ozaman da sıkıntı olmaz insallah
Sende haber ver sürecinden olur mu beraber başladık beraber güzel haberlerimizi verelim inşallah:)Olmaz ya ona göre ayarlar o içini rahat tut.
Ben gecen hafta muayene oldum bana uzun protokol yapılacak 3 ay rahim dinkendirmem olacakArkadaşlar berfu hoca herkese mi dondurulmuş uyguluyor. Bilginiz var mi ? Hiç taze tranfer yapmıyor mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?