Tüp Bebek Merkezleri Prof. dr KAAN AYDOS 'a eşi tedavi olup doğal yolla hamile kalanlar.....

evet bızde oyle düşünüyoruz haftaya gidecegiz bakalım bu sürede bır keremı gıttınız muayeneye sanırım hep ınternet üzerınden yazıstınız sıze verdıgı ılaclar ve ıstedıgı tahlıller neydı son olarak sızı cok yordum çoook teşekkür ederım
Sperm dna hasar testi yaptırın düzen lab. Kaan aydos hastasıyım diyin indirim yapar. Ayrıca spermiyogram ve morfoloji testi de verin düzen labta

çok çok teşekkür ederim cvpladığınız için, pekı degerlerınız nasıldı sayı vs, neden olmaz demişlerdi sağlıkla büyüsün çocuklarınız
Spermler 5 yönden incelenmişti sayı 150 milyon ileri hareket 12 çıkmıştı ama DNA hasarı %43 çıktı ros tayini kötü idi yani her yönden kötü bi sperm vardı ayrıca erken yaşlanma vardı spermlerde. Doktorlara ki türkiyede nerde olursa olsun gideceğim önemli doktorlara sonuçlarımızı gönderdik ama kabul etmediler aynı şeyi söylediler sağlıklı gebelik olmaz. Bunu söylediklerinde Ben hamileymişim :) ya umut her zaman var. Ben hamile kaldığım ay kayınbabam vefat etmişti tabi çocuk felan düşünecek halimizde yoktu bir ilişki oldu onda adetime yakın evimize geldiğimiz zamandı.

Selam kızlar tedavi süreciniz nasıl gidiyor? Bugün aklıma geldi yazayım dedim. Kızlar sakın ümidinizi kesmeyin. Bizim DNA hasarı %40ın üzerindeydi. 6 ayda normale döndü. Üç ay sonra da normal yolla hamile kaldım. Bu süre içinde ben de sizler gibiydim bakın şimdi hamile forumlarında geziyorum :) şunu unutmayın kaan hocayı bulduğunuz ve neden gebelik olmadığını bildiğiniz için çok şanslısınız. Çünkü bunu bilene kadar sebebi bilinmeyen kısırlıktı bunun adı. Sebebini bilmeden çözemiyorsun ki... Sadece sabırlı olun ve Kaan Beyin söylediklerini aynen uygulayın. Tabii bir de çok dua edin :) Allah yardımcınız olsun, kolaylıklar versin
Çok uzun zaman olmuş ama görüp cevaplarsaniz sevinirim biz de Kaan Hoca da tedavi gördük hasarımız %79 dan %1,5 a düştü 6 ay doğal yolla olmasi için bekleyin dedi 2.ay hamile kaldim ama bebeğin kalp atisi başlamadığı için kürtaj oldum.Sizin süreç nasildi acaba

Back
X