- 11 Şubat 2015
- 794
- 155
- 103
- Konu Sahibi seneyebelki
- #1.201
Merhaba canım bebeginiz hayirli olsun Rabbjm kucaginiza almayi nasip etsin siz tedavi ile mi hamile kaldınız kendiliğinde mi oldu
Normal yolla oldu cnm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba canım bebeginiz hayirli olsun Rabbjm kucaginiza almayi nasip etsin siz tedavi ile mi hamile kaldınız kendiliğinde mi oldu
Kaan hocanın hastası miydinizNormal yolla oldu cnm
Kaan hocanın hastası miydiniz
Anladım canm Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin insallahEvet bi ara dna hasari tedavisi olduk.ama tedavi bittikten sonra tup bebek yaptirdik.negatif oldu. 1.5 yil sonrAa filan normal yolla oldu.tedavinin bir faydasi oldumu bilemedim yani.
kaan hocaya bizde gidiyoruz giderken tahlilerimizi götürdük ama herkesten farklı tahliller istiyor özel bi laboratuar merkezinden istedi yani önceden götürmek bisey farketmiyor isterseniz götürün yinedeArkadaşlar merhaba. Eşimin ve benim tanılı herhangi bir rahatsızlığımız yok ama 5 yıllık evliyiz ve 1 kayıp dışında yeniden bebek sahibi olamıyoruz. Tedavi için Kaan hocadan ilk defa randevu alacağız. Ancak sitede çok ileri tarihe randevu verildiği söyleniyor. Gitmeden önce zaman kaybetmemek adına bize tavsiye edeceğiniz şeyler var mı? Yani muayeneye giderken yanımızda götürmemiz gereken bir test , tahlil; hocanın zaten standart istediği bize zaman kazandıracak herhangi bir şey tavsiye eder misiniz?
Merhaba, biz 9 ay tedavi gördük 309 milyon sperm, toplam hız yüzde 70 morfoloji yüzde 2. İdi. Bitince de tedavi yine aynı kaldı bu değerler. Sadece sperm dna hasarı düştü. Bende sıkıntı yoktu. Nianda tedavi bitti biz haziranda tüpe başladık ilk denemede 6 tane 5. Gün embriyosu oldu bunlardan 3ü bozuk 3ü sağlam geldi. Genetik testlerimiz temiz sperm dna hasarı yüzde 2 idi. Sağlam gelen 3ünden biri agystosta transfer oldu 1 ay temmuzda rahim dinlendirildi. Suan onunla hamileyim cok sükür hersey yolunda. Bana pgtden bozuk gelen 3 embriyo icin olabilecek seyler yumurtayı zorla uyarıyoruz ondan oluyor yapay döllenmede dedilermerhabalar arkadaşlar bir çoğunuz tedavıye baslamıstı ama nasıl sonuclandı paylasılmamış tüm paylaşımlarınızı okudum sonuçlarınızla ilgili bilgi verırsenız çok aydınlatıcı olur..zor günler geçiriyorum 5 olumsuz tüp bebek denemesi 1 tane düşük 1 kımyasal gebelık embrıyolar her defasında 5.güne gıdıyor ama tutmuyordu son ıkı denememızde pgt yaptık kromozomlarda hep sorun var bu nedenle tutmadıgını anladık,şimdı kaan aydos a rastladım ama memnun olan var olmayan var ama basarıya ulasmısmı anlayamadım bılgı verırsenız çok sevınırım...çok yorgun üzgün ve bitmiş vaziyetteyım
Bence muhakkak denemelisiniz Kaan hocayı bana doktorlar tüp bebek olmaz demişlerdi tedavi olmadan Kaan hocaya elim gittikten 2 ay sonra doğal yolla oğlum oldu şimdi 14 aylık bende 5 aylık ikizlere hamileyim. Ne olursa olsun Kaan hocaya gidin bi umut sonuçtamerhabalar arkadaşlar bir çoğunuz tedavıye baslamıstı ama nasıl sonuclandı paylasılmamış tüm paylaşımlarınızı okudum sonuçlarınızla ilgili bilgi verırsenız çok aydınlatıcı olur..zor günler geçiriyorum 5 olumsuz tüp bebek denemesi 1 tane düşük 1 kımyasal gebelık embrıyolar her defasında 5.güne gıdıyor ama tutmuyordu son ıkı denememızde pgt yaptık kromozomlarda hep sorun var bu nedenle tutmadıgını anladık,şimdı kaan aydos a rastladım ama memnun olan var olmayan var ama basarıya ulasmısmı anlayamadım bılgı verırsenız çok sevınırım...çok yorgun üzgün ve bitmiş vaziyetteyım
Bence muhakkak denemelisiniz Kaan hocayı bana doktorlar tüp bebek olmaz demişlerdi tedavi olmadan Kaan hocaya elim gittikten 2 ay sonra doğal yolla oğlum oldu şimdi 14 aylık bende 5 aylık ikizlere hamileyim. Ne olursa olsun Kaan hocaya gidin bi umut sonuçta
Merhaba, biz 9 ay tedavi gördük 309 milyon sperm, toplam hız yüzde 70 morfoloji yüzde 2. İdi. Bitince de tedavi yine aynı kaldı bu değerler. Sadece sperm dna hasarı düştü. Bende sıkıntı yoktu. Nianda tedavi bitti biz haziranda tüpe başladık ilk denemede 6 tane 5. Gün embriyosu oldu bunlardan 3ü bozuk 3ü sağlam geldi. Genetik testlerimiz temiz sperm dna hasarı yüzde 2 idi. Sağlam gelen 3ünden biri agystosta transfer oldu 1 ay temmuzda rahim dinlendirildi. Suan onunla hamileyim cok sükür hersey yolunda. Bana pgtden bozuk gelen 3 embriyo icin olabilecek seyler yumurtayı zorla uyarıyoruz ondan oluyor yapay döllenmede dediler
Baslangıcta hasar yüzde 37 idi. Tedavide biara yüzde 50ye cıktı. İlac değiştirdi kaan hoca sonra yüzde 2 ye düstü. Bizim 2 sene sebepsiz olmadı bir de başarısız aşılama var. Eşimde morfoloji berbat özellikle baş anomalisi yüzde 96larda. En önemli kısım da orası. Ben tüpbebek merkezinde şöyle duydum 3.güne gelen yumurta kalitesiyle 5.güne gelen sperm kalitesiyle ilgili diye. Gercekten de 13 yumurtadan 11i döllendi 9u 3.güne gitti, 6sı 5.güne gidebildi.cvpladığınız için çok teşekkür ederim ,sizim değerleriniz iyiymiş sadece dna hasarında sorun vardı sanırım ilk basta kaçtı yüzde 2 ye düştü,bizde yumurta sayısıda az malesef her denemede 2 tane 5.güne gidiyor ama sağlıksız çıkıyor kaan hocayı denemekte yarar var ozaman sekreterı hemsıreymıs aynı zamanda telefonda konusması cok ıtıcı geldı bızımle ılgılı hıc bır sey bılmeden apır sapır konustu ama gıdıcez bakalım.Sizin çok şükür olumlu olmuş sağlıkla gelsin bebişiniz ..acaba bizim gibi sayıları daha problemli hastalarıda nasıl bır sonuc aldı arkadaslar sizde bılgı verırsenız sevınırım
Baslangıcta hasar yüzde 37 idi. Tedavide biara yüzde 50ye cıktı. İlac değiştirdi kaan hoca sonra yüzde 2 ye düstü. Bizim 2 sene sebepsiz olmadı bir de başarısız aşılama var. Eşimde morfoloji berbat özellikle baş anomalisi yüzde 96larda. En önemli kısım da orası. Ben tüpbebek merkezinde şöyle duydum 3.güne gelen yumurta kalitesiyle 5.güne gelen sperm kalitesiyle ilgili diye. Gercekten de 13 yumurtadan 11i döllendi 9u 3.güne gitti, 6sı 5.güne gidebildi.
Estagfurullah. Bence öncelikle iyi bir tüpbebek merkezi bulun ben şişli memoriali lab icin sectim. Bahceci kadın inf iyi ama memorial erkekte daha iyi daha cok üstüne düsüyor. Bahceci ile görüsmede deneyin olur herkesin morfolojisi bozuk vs dedi. Bülent tras direk benim düzenli olan reglime taktı neymis döngüm kısaymıs. Ama düzenli ve 25 gün normal bir zaman anlatamadım. Memorial ise bana eşimin spermlerinin anomalisi icin imsi tekniği önerdi yani normal tüpbebek yöntemlerinden kat kat fazla sperm büyütülerek seciliyor görünüsü normali. Sonra mikroenjeksiyonla da döllendirildi. Benim cok icime sinmisti negatif de olsa yine orda denerdim. Benim amh 3.2 doktor rezervlerimin güzel oldugunu o yüzden yumurtalıklarımı yormadan en düsük dozla büyütüldüler ve yalnızca 13 tane toplandı. 45 yumurtası toplanan ancak tutmayan duydum ve bana hep kalite önemli dediler.hangi ilaçları kullandınız bizde randevu aldık haftaya gidicez başka kür vs yaptınız mı sizi yoruyorum farkındayın ama artık ne doktorlara güvenimiz kaldı ne de ne yapacağımızı biliyoruz inanılmaz umutsuz ve yorgunuz nolcak bilmiyorum kendı doktorumuz spermle işlgisinin olmadıgını dusunuyoruz diyor şaka gibi benım yumurta rezervım az olsa bıle esımın sperm sorunu nedneıyle zaten tüp bebek yapıyoruz sayı,morfolojı dusuk, bu durumda nasıl olurda sperm iyleştırme bu kadar önemsiz olabılır
Estagfurullah. Bence öncelikle iyi bir tüpbebek merkezi bulun ben şişli memoriali lab icin sectim. Bahceci kadın inf iyi ama memorial erkekte daha iyi daha cok üstüne düsüyor. Bahceci ile görüsmede deneyin olur herkesin morfolojisi bozuk vs dedi. Bülent tras direk benim düzenli olan reglime taktı neymis döngüm kısaymıs. Ama düzenli ve 25 gün normal bir zaman anlatamadım. Memorial ise bana eşimin spermlerinin anomalisi icin imsi tekniği önerdi yani normal tüpbebek yöntemlerinden kat kat fazla sperm büyütülerek seciliyor görünüsü normali. Sonra mikroenjeksiyonla da döllendirildi. Benim cok icime sinmisti negatif de olsa yine orda denerdim. Benim amh 3.2 doktor rezervlerimin güzel oldugunu o yüzden yumurtalıklarımı yormadan en düsük dozla büyütüldüler ve yalnızca 13 tane toplandı. 45 yumurtası toplanan ancak tutmayan duydum ve bana hep kalite önemli dediler.
O konuda bişey diyemem biz haziran 2017de aşılama denedik olmadı, sonra olmamasının üzerine düştük eylülde kaan aydosu bulduk nisana kadar onunlaydık. Haziran 2018 de tüpe gectik. Belkide hasar düştüğünden hic konusu gecmedi bizde. Hasar bence cok sinsi dısardan belli olmuyor ic yapısı. Oysaki bütün iş o dnadabizde zaten şişli memorıalde denıyoruz olumsuz almamıza ragmen yıne burda olsun ıstıyoruz ama süreklı 5.gün embrıyomuz tutmadı en sonunda pgt yaptırıypruz ve hep kromozomlarda sorun cıktıgı ıcın transfer ıptal edılıyor bu noktada arayısa girdik tüp bebekte dna hasarının onemlı oldugu şimdi goruyoruz bu konu üzerınde durmuyoır semra hanım
O konuda bişey diyemem biz haziran 2017de aşılama denedik olmadı, sonra olmamasının üzerine düştük eylülde kaan aydosu bulduk nisana kadar onunlaydık. Haziran 2018 de tüpe gectik. Belkide hasar düştüğünden hic konusu gecmedi bizde. Hasar bence cok sinsi dısardan belli olmuyor ic yapısı. Oysaki bütün iş o dnada