Tüp Bebek Merkezleri Prof. dr KAAN AYDOS 'a eşi tedavi olup doğal yolla hamile kalanlar.....

Arkadaşlar Yeni üye oldum sırf Kaan hocanın sonucunu belirtmek için hiç tereddüt etmeden kesinlikle muayeneye gidin biraz bekliyor sabrediyorsunuz ama sonuç çok yüksek ihtimalle hocanın dediği gibi oluyor. Bize DNA hasar teşhisi koymuştu ve 6 ay sonra sonuç alırız demişti dediği gibi oldu. Ocak ayında ilk muayene ye gitmiştik mayıs ayında gebe kaldım. Takip şekli düzeni ise kendine hayran bırakıyor iyiki var. Hepinize sabırlı günlerdilerim...

Arkadaşlar Yeni üye oldum sırf Kaan hocanın sonucunu belirtmek için hiç tereddüt etmeden kesinlikle muayeneye gidin biraz bekliyor sabrediyorsunuz ama sonuç çok yüksek ihtimalle hocanın dediği gibi oluyor. Bize DNA hasar teşhisi koymuştu ve 6 ay sonra sonuç alırız demişti dediği gibi oldu. Ocak ayında ilk muayene ye gitmiştik mayıs ayında gebe kaldım. Takip şekli düzeni ise kendine hayran bırakıyor iyiki var. Hepinize sabırlı günlerdilerim...
Hayirli olsun ne guzel ☺️ Peki sikintiniz neydi degerler nasildi ? Ne kadar ilerleme kaydettiniz? Sperm sayiniz kacti?

Maşallah canım Rabbim kucağına almayı nasip etsin .darısı bizim başımıza inşallah .bı tek DNA hasarı mı vardi sizde canım herhangi başka bir sıkıntı var miydi

Hayirli olsun ne guzel ☺️ Peki sikintiniz neydi degerler nasildi ? Ne kadar ilerleme kaydettiniz? Sperm sayiniz kacti?
Ml/ 12 milyondu ileri hareketli %55 di DNA hasarı %39 du başlangıçta durum buydu bizden Kaan bey hiç yeniden sperm testi istemedi sadece kan değerleri ile takip yaptı. klomen ve emodex kullandık nohut havuç incir ısırgan otu çok düzenli kullandık eşim bu konuda takdiri hak ediyor gerçekten sigarayı bıraktı işlenmiş hiç bir gıda kullanmadık kola fanta gibi içecekler içmedik ben evde kendim limonata vişne suyu vb içecekler yaptım. Eşime başkent hastanesinde varikosel var ameliyat ol demişlerdi Kaan beyi bu yüzden bulduk o gerekli görmedi. Uzun lafın kısası doktorumuz ne dediyse onu yaptık. durum böyle herkese sabırlı günler dilerim.

Maşallah canım Rabbim kucağına almayı nasip etsin .darısı bizim başımıza inşallah .bı tek DNA hasarı mı vardi sizde canım herhangi başka bir sıkıntı var miydi
İnşallah darısı tüm dileyen isteyen dağlıkla büyütebilecek herkese nasip etsin. Varikosel vardı ama doktor sperm çıkışı var ameliyata gerek Yok şu anda ilacı deneyelim cevap alamazsak ameliyat olursun dedi nitekim şükürler olsun gerek kalmadı maşallah. Sabırlı günler dilerim...

Ml/ 12 milyondu ileri hareketli %55 di DNA hasarı %39 du başlangıçta durum buydu bizden Kaan bey hiç yeniden sperm testi istemedi sadece kan değerleri ile takip yaptı. klomen ve emodex kullandık nohut havuç incir ısırgan otu çok düzenli kullandık eşim bu konuda takdiri hak ediyor gerçekten sigarayı bıraktı işlenmiş hiç bir gıda kullanmadık kola fanta gibi içecekler içmedik ben evde kendim limonata vişne suyu vb içecekler yaptım. Eşime başkent hastanesinde varikosel var ameliyat ol demişlerdi Kaan beyi bu yüzden bulduk o gerekli görmedi. Uzun lafın kısası doktorumuz ne dediyse onu yaptık. durum böyle herkese sabırlı günler dilerim.
Bizde aynı kandan takip etti Kaan hoca beslenmeye çok dikkat ediyordu gitmeden öncede ben doğal beslenmesine dikkat ettim eşimin kesinlikle kola gibi hazır içecekler içmedi ısırgan otu çayı devamlı içti iki günde bir nohut yemeği yaptım islattigim suyla pişirin öyle önermişti hoca. Ben 2. Ayda sonuç aldım. Bide eşim kür kullandı yani insan sabredin ve dikkat edince sonuç alıyor. Birini yapmasak sanki eksik kalıyor gibiydi. Sizin adınıza çok sevindim :) sağlıcakla kucağınıza alın bebeginizi

Bizde aynı kandan takip etti Kaan hoca beslenmeye çok dikkat ediyordu gitmeden öncede ben doğal beslenmesine dikkat ettim eşimin kesinlikle kola gibi hazır içecekler içmedi ısırgan otu çayı devamlı içti iki günde bir nohut yemeği yaptım islattigim suyla pişirin öyle önermişti hoca. Ben 2. Ayda sonuç aldım. Bide eşim kür kullandı yani insan sabredin ve dikkat edince sonuç alıyor. Birini yapmasak sanki eksik kalıyor gibiydi. Sizin adınıza çok sevindim :) sağlıcakla kucağınıza alın bebeginizi
Lütfen yardımcı olun telefonla ramdevu alıcam numara kullanılmıyor sanırım

Canım merhaba neler kullanıyordunuz ne kürleri yada ne ilaçları ?

Arkadaşlar merhaba,
Eşim yeni varikosel ameliyatı oldu doktorumuz neofertil verdi bende yanında L argine içiriyorum aksamları havuç suyu içiriyoum sabah aksam keçiboynuzu pekmezi yiyiyor bizde sayı ve hız problemi vardı siz ne kullandınız ne kürleri denediniz lütfen yardımcı olurmusunuz ?

mrb.. tedavi olarak ne vermişti acaba? yazarsanız sevinirim..

Merhaba arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza.
Bizde 4 yıllık evliyiz 1 yıllık evliyken eşime varikosel teşhisi kondu ameliyat oldu.ama Sperm sayısı canlı Sperm düşüşe uğradı. Ocak ayında tüp bebek yaptırdik.sonuç negatif oldu.tüp bebekten 2 ay sonra kaan hocaya gittik. Dna hasarı %26 çıktı. Nisan ayında tedaviye başladık. 3 ay emodeks klomen kullandı.temmuzda dna testi yaptırdık tekrar %20 ye düşmüştu.ilaçlar trental imprly olarak değiŞti. 6 ay normal yolla deneyin dedi. Şu an 2.ayımız. 2 ay da bi Sperm testi yaptırıp yollucaz bakalım. Bu ay test yaptirdik. Sperm sayısı artmış ama canlı ve hareketli Sperm sayısı düşmüştu.eşim tedavi de sigarayı bıraktı ama su 2 ay günde 3 4 tane içmişti.büyük ihtimal canlı spermin düşüSüne sigara etki etti.şimdi tekrardan bıraktı bakalım. Kaan hocadan sonuçlar için cevap bekliyoruz.ocak ayına kadar normal yolla denicez bakalım. Ama benim ümidim azalıyor her ay :( burdaki postlari okudukça biraz daha iyi oldum ama bakalım artık beklemekten başka çare yok... :( aramizda durumu benim gibi olanlar da çok galiba.

250 idi.spermle birlikte hasar testi. Valla sonuc cok iyi geldi.%17 ye dusmus hasar. %66 dan. Spermlerde hersey normal araliklarda cikti.sasirdim valla.baska biyerde tekrar yaptiricam tahlil.
Merhaba canım bebeginiz hayirli olsun Rabbjm kucaginiza almayi nasip etsin siz tedavi ile mi hamile kaldınız kendiliğinde mi oldu

Back
X