Tüp Bebek Merkezleri Prof. dr KAAN AYDOS 'a eşi tedavi olup doğal yolla hamile kalanlar.....

merhabalar bende aranıza yeni katıldım.esimde bu hafta içinde kaan aydosa muayene olcak.bakalım neler diyecek.rabbim evlatlarımızı tez zamanda yollasın.testlerde görunurde bisey yok drlar bişey bulamadı.ilk testimizde morfolojı %5 sonra %3 %2 oldu en son da 2 ay once %10 cıktı anlamadık.1 kez asılama yaptrdık olmadı.heyecanla beklıyoruz gıtmeyı.

merhabalar bende aranıza yeni katıldım.esimde bu hafta içinde kaan aydosa muayene olcak.bakalım neler diyecek.rabbim evlatlarımızı tez zamanda yollasın.testlerde görunurde bisey yok drlar bişey bulamadı.ilk testimizde morfolojı %5 sonra %3 %2 oldu en son da 2 ay once %10 cıktı anlamadık.1 kez asılama yaptrdık olmadı.heyecanla beklıyoruz gıtmeyı.
Hoşgeldin canım. Bizimde görünürde bişey yok değerler iyi bende sorun yok iki aşı iki tüp bebek yaptık olmadı biraz araştırma yaptık dna hasarı öğrendik eşimin % 26 çıktı kaan hoca iğne ve emidox verdi Kasım da dna hasar testini tekrarlayacağiz Rabbim hakkımızda hayırlı neyse onu versin. Inşallah güzel şeyler duyar tez zamanda hamile kalırsın canım ;)

Kızlar iyi akşamlar birşey sormak istiyorum Lütfen bilgisi olan cevap verirse çok sevinirim... bizim Sperm dna hasarı % 26 bu hasar bütün spermleri mi etkiliyor, yoksa spermlerin sadece % 26 ısını mı? Yani % 74 u sağlıklı mı oluyor? Bize Sertaç hoca tüp bebek doktoru doğal yolla olmayı geç dna hasar varken 10 kere bile tüp yapsanız tutmaz demişti. Yani bu hasar o zaman bütün spermleri mi etkiliyor ki tüp bebek bile tutmaz diyor... yani var olan bütün spermlerin hepsinde % 26 hasar mı var

S Sky_sun iyi akşamlar cnm. 100 spermden 26 sı hasarlı cnm. Çok fazla değil sizin meraklanma. 20 den alta düşünce inş tedaviniz biter. Bizim %85 den 13 e düştü sizinde düşer. Bizede Kaan hoca aynısını söyledi 10 kerede yapsanız olmaz Dedi.

Denizinkokusu Denizinkokusu Aramıza hoşgeldin cnm. Tedaviniz hayırlı olur inş. Morfolojiniz çok farklı farklı çıkmış bilemedim. Laboratuar çok önemli. Kaan hoca bize düzen veya gen-art ta yaptırttı.belki sizede yeniletir. Haberlerini bekliyorum

S Sky_sun iyi akşamlar cnm. 100 spermden 26 sı hasarlı cnm. Çok fazla değil sizin meraklanma. 20 den alta düşünce inş tedaviniz biter. Bizim %85 den 13 e düştü sizinde düşer. Bizede Kaan hoca aynısını söyledi 10 kerede yapsanız olmaz Dedi.
iyi aksamlar canım demek % 85 hasar da aynı % 25 de aynı etki yapıyor anladığım kadar bu hasarlar yüzde 20 in altına düşünce yumurtayı dölleyebiliyor. inşallah canım bizim de düşer. Peki canım hasar düzeldigi zaman geri yeniden hasarın yükselme ihtimali var mı ?

S Sky_sun Canım bizim düzelince teatri verdi bize düşmez bunu kullandığı sürece dedi. Kelebekk47 nin eşinin son tahlillerinde maalesef yükselmiş ilaç ters etki yapmış sanırım. Eşimle İstanbul'a gidicez. DNA hasar testini tekrarlıcaz düzeldikten sonra yaptırmadık hiç.

S Sky_sun Canım bizim düzelince teatri verdi bize düşmez bunu kullandığı sürece dedi. Kelebekk47 nin eşinin son tahlillerinde maalesef yükselmiş ilaç ters etki yapmış sanırım. Eşimle İstanbul'a gidicez. DNA hasar testini tekrarlıcaz düzeldikten sonra yaptırmadık hiç.
Kaç ay üstüne tekrar hasar testi yaptıracaksınız canım inşaallah yükselme olmamıştır gidip test yaptığınız zaman bizimle de Paylaş canım merak ettim

S Sky_sun Mayıs ayında yaptırmıştık cnm. Haziranda sonuç geldi ve Kaan hoca normal yolla deneyin 6 ay deneyin demişti. 4 ayı geçmiş oluyor. İnş sorun çıkmaz. Tabiki paylaşırım.

S Sky_sun Mayıs ayında yaptırmıştık cnm. Haziranda sonuç geldi ve Kaan hoca normal yolla deneyin 6 ay deneyin demişti. 4 ayı geçmiş oluyor. İnş sorun çıkmaz. Tabiki paylaşırım.
Nerdeyse 6 ay olacak canım inşallah bebiş tez zamanda gelir canım...Rabbim emeklerimizin karşılığını verir inşaallah. Meğer hamile kalmak ne zormuş:(

Merhaba kizlar..
Bizde kaan hocaya gittik neofortil ve klomen verdi esime dna hasarimiz % 20
Morfoloji %2 ileri hiz%7 ml de sperm sayisi 70 milyon bunlar esimin 9 aydir solgar takviyesi kullanmasina ragmen cikan degerler

S Sky_sun Ama doğal yolla kalanlar değerini bilmiyor maalesef :KK43: kazayla hamile kalanlara çok imreniyorum. İstemeyenlere çok kızıyorum. :KK20:

Merhaba kizlar..
Bizde kaan hocaya gittik neofortil ve klomen verdi esime dna hasarimiz % 20
Morfoloji %2 ileri hiz%7 ml de sperm sayisi 70 milyon bunlar esimin 9 aydir solgar takviyesi kullanmasina ragmen cikan degerler
Merhaba canım sizinde sayınız güzel çıkmış hasar oranı zaten % 20 in altında olması gerekiyor düzelir hasar canım Tedaviniz şifa olur...

S Sky_sun Ama doğal yolla kalanlar değerini bilmiyor maalesef :KK43: kazayla hamile kalanlara çok imreniyorum. İstemeyenlere çok kızıyorum. :KK20:
Evet canım doğal yolla hamile kalanların belki de bizim hasar oranından fazla haberleri yok... aynen ya kazara nasıl hamile kalıyorlar bende sorun yok eşimin değerleri iyi sorun yok eee hasar madem bütün spermlere etki etmiyor 5 yıldır hiç mi denk gelmiyor diyorum yani bu % 26 lık hasar bu kadar mı normal ya da tüp bebekte olmayı etkiliyor bazen anlam veremiyorum. Allah biliyor işte zamanını ama bazen insan millet kazara kalırken niye Bizim olmuyor diyebiliyoruz:(

S Sky_sun Bu da bizim sınavımız. Rabbim mükafatını verecek inş 2 şer 3 er :KK73: herkes bana diyor ki ikizin olsun bizi yardıma çağır yetişin diye :-) bende inş diyorum

S Sky_sun Bu da bizim sınavımız. Rabbim mükafatını verecek inş 2 şer 3 er :KK73: herkes bana diyor ki ikizin olsun bizi yardıma çağır yetişin diye :-) bende inş diyorum
Amin canım bende ikizim olsun çok isterim inşaallah gönlümüzün muradını verir. Geçen eşime diyorum ki bu kadar yıl korunmadik çocuk olunca tekrar korunmak zor olacak dedim diyor ki niye korunacaz kaç yıldır olmadı zaten olursa hemen iyi işte diyor ikiz istemiyor muydun ikiz gibi büyüt işte diyo :)

S Sky_sun Bende çok istiyorum hep gözüm ikiz arabalarına felan gidiyo :) Rabbim nasip eder inş. Benim ailemde var ikiz doğal yolla olsaydı olma ihtimali çok yüksekti aslında bekarken bile derdim olur diye. Belki tüp Bebek'le olacak ama olacak inş Rabbim çabalarımızın mükafatını verecek :)

Merhaba canım sizinde sayınız güzel çıkmış hasar oranı zaten % 20 in altında olması gerekiyor düzelir hasar canım Tedaviniz şifa olur...

19 aydir ovulasyon testleriyle takip etmekten biktim vallahi kizlar bu hasar bu kadar onemli mi yaa sizde sorun neydi? Esimde 1. Derece varikrosel var ama doktor ameliyatlik degil dedi

Tatlim kaan hoca bize morfolojiye takilmayin o surekli degisken cikar demisti.. benimde esimin %2 %4 arasi degisken

Back
X