Tüp Bebek Merkezleri Prof. dr KAAN AYDOS 'a eşi tedavi olup doğal yolla hamile kalanlar.....

Canim degerlerine soyle bir baktim da cok iyi yaa bu degerlere ragmen hic hamilelik olusmadiysa ben kendimden umudu kestim.. bu fsh olayi icin doktor bize bisey demedi o_O bizim fsh 2.17 sen yorumlar misn?
Canım değerler iyi ama olmuyor işte hasar var 26 çıktı ondan dolayı diyorlar olmuyor diye ama çok büyük bi hasar değil anlamadım hala niye olmuyor... normali geçtim tüp bebek bile tutmadı. Fsh in normal referans aralığı 0 12 aslında normal ama kaan hoca yüksek olmasını istiyor yani düşük sizin de bize 3.5 düşük dedi

Denizinkokusu Denizinkokusu 400 tl cnm martta gitmiştik biz. Kartla ödeyen vardı. Çankaya'da bitmeyen otel var inşaat halinde çok bilindikmiş herkes biliyo. Ona çok yakın üst sokağında yeri. Ben bu tahlillere fakülte hastanelerinde yapılanlara güveniyorum. Biz hep hocaya göndermek için fakültede yaptırıp gönderiyoruz.

S Sky_sun Canım tedaviye başlamadan istediği tahlilde 8,93 çıkmış. Ve bir süre sonra muayene giderken istemişti orda da 17,68 çıkmış normal demişti 2. Olan normalden yüksek aslında. Ama herşey normal demişti

Denizinkokusu Denizinkokusu 400 tl cnm martta gitmiştik biz. Kartla ödeyen vardı. Çankaya'da bitmeyen otel var inşaat halinde çok bilindikmiş herkes biliyo. Ona çok yakın üst sokağında yeri. Ben bu tahlillere fakülte hastanelerinde yapılanlara güveniyorum. Biz hep hocaya göndermek için fakültede yaptırıp gönderiyoruz.
Sagol cnmm dna hasar testine ne kdr odedinz ..haritadan baktm da yanina bi buyukelcilik gozukuo..cnm en son hormon testlerini devlet hastanesinde yaptrdik ama sperm testleri hep ozel hastanede yaptik bu arada bizim fsh 3 .87 cikmis dusukmu

S Sky_sun Canım tedaviye başlamadan istediği tahlilde 8,93 çıkmış. Ve bir süre sonra muayene giderken istemişti orda da 17,68 çıkmış normal demişti 2. Olan normalden yüksek aslında. Ama herşey normal demişti
Canım fsh yükseldikçe dna hasar oranı düşüyormuş ondan bizim değer düşük geldi sizin değer istediği yükseklikte galiba ilk başta Klomen verdi değer 3.5 falandi Klomen i kullandı eşim bir ay sonra tekrar test yaptırdı yine 3.5 çıktı sonucu kaan hocaya gönderdik Klomen fsh yükseltmemis menagon iğne başlayın dedi. Zaten menagon iğne üstünde fsh yazıyor o yüzden bu dna düzelmesi fsh alakalı durum canım

Denizinkokusu Denizinkokusu Canım bizim yüksek çıkıyo hep fsh 3 lerde öncedende olmamıştı. Kaan hocadaykende normal aralıklarda yada daha yüksek çıktı. S Sky_sun e Kaan hoca düşük dediğine göre düşük sayılıyor demek ki.
Spermiogramı bide devlette kruger yaptırın. Kaan hoca kruger istemişti bizden.

S Sky_sun Tmm doğrudur Canım ama biz hem dna sonucunu hemde fsh istemişti giderken. DNA sı 85 ken fsh 17 imiş. DNA sı haziranda 13 e düştü o Zaman fsh tavan yaptı

Denizinkokusu Denizinkokusu Canım bizim yüksek çıkıyo hep fsh 3 lerde öncedende olmamıştı. Kaan hocadaykende normal aralıklarda yada daha yüksek çıktı. S Sky_sun e Kaan hoca düşük dediğine göre düşük sayılıyor demek ki.
Spermiogramı bide devlette kruger yaptırın. Kaan hoca kruger istemişti bizden.
Canım spermiyogram hem Who hem Kruger e göre yaptırdık bakalım işte Kasım ayında hem spermiyogram hem dna hasar testi yaptıracaz

S Sky_sun Tmm doğrudur Canım ama biz hem dna sonucunu hemde fsh istemişti giderken. DNA sı 85 ken fsh 17 imiş. DNA sı haziranda 13 e düştü o Zaman fsh tavan yaptı
işte fsh tavan yapma nedeni menagondan dna hasar düştü fsh yükseldi bakalım bizim bu ay fsh kaç çıkacak tavan yaptıysa dna Hasar testi yapmadan bile düşmüş olduğunu anlarız Kasım ayında rakamsal görürüz artık test yapınca. inşallah bu tedaviler sonunda yüzümüz güler canım. Biz kaan hocaya muayeneye gittiğimiz gün oraya tel geldi biri hamile haberi verdi çok mutlu oldum tedavinin ikinci ayı hamile kalmış. Kıymet hanım darısı diğer hastalarımıza inşaallah dedi, inşaallah bizde öyle haberler veririz

S Sky_sun Ah inş cnm bizim 4 ay oldu hala yok. Aralık ayına kadar süre tanıdık kendimize. Eşim tahlil verdi bugün sonuç gelince göndericem Kaan hocaya. Bakalım ne diyecek. İstanbul'a gidecek 10 gün içinde istemedi ama biz dna hasar testini yenileyelim diyoruz. 5 ayda ne olur ne olmaz.
Denizinkokusu Denizinkokusu 250 tl cnm dna hasar testi. Biz ist düzende birde Ankara gen-artta yaptırmıştık.

S Sky_sun Ah inş cnm bizim 4 ay oldu hala yok. Aralık ayına kadar süre tanıdık kendimize. Eşim tahlil verdi bugün sonuç gelince göndericem Kaan hocaya. Bakalım ne diyecek. İstanbul'a gidecek 10 gün içinde istemedi ama biz dna hasar testini yenileyelim diyoruz. 5 ayda ne olur ne olmaz.
Denizinkokusu Denizinkokusu 250 tl cnm dna hasar testi. Biz ist düzende birde Ankara gen-artta yaptırmıştık.
evet canım ne olur ne olmaz son duruma bakın en azından içiniz rahat olur... inşaallah test sonucu iyi çıkar canım kan testi mi spermiyogram mı yaptıracak bugün peki eğer olmazsa inşaallah gerek kalmaz tabii aralıktan sonra tüp bebek mi düşünüyorsunuz?

S Sky_sun Spermiogram cnm. Evet cnm tüp bebek düşünüyoruz. Kaan hoca Ankara fakültesini önerdi. Aslında bu tahlilden sonra belli olur ama bekleyelim yinede. İnş gerek kalmaz. Bu ay 1 hafta geçti adetim umutlandım ama maalesef

S Sky_sun Spermiogram cnm. Evet cnm tüp bebek düşünüyoruz. Kaan hoca Ankara fakültesini önerdi. Aslında bu tahlilden sonra belli olur ama bekleyelim yinede. İnş gerek kalmaz. Bu ay 1 hafta geçti adetim umutlandım ama maalesef
Hadi yaa baya geçmiş bir hafta tüh canım inşaallah bir dahaki ay adetin hiç gelmez. Hakkımızda hayırlısı olsun inşaallah tekrar tuplere gerek kalmaz

Kızlar bugünkü tahlil sonucumuz kötü çıktı :( 5. gün verdi acaba ondan mı bilemedim..Yarı yarıya düşmüş temmuz ayındaki sonuca göre:( Kaan hocaya attım bakalım ne diyecek..çok canım sıkıldı hadi doğal yolu geçtim bari tüp bebekle gebe kalabilsem...

Kızlar bugünkü tahlil sonucumuz kötü çıktı :KK43: 5. gün verdi acaba ondan mı bilemedim..Yarı yarıya düşmüş temmuz ayındaki sonuca göre:KK43: Kaan hocaya attım bakalım ne diyecek..çok canım sıkıldı hadi doğal yolu geçtim bari tüp bebekle gebe kalabilsem...
Yok canım 2 5 gün zaten perhiz süresi. Bu kadar ilaç ivir zivir içiyoruz yine de düşüyor değerler anlamadım niye böyle oluyor üzülme canım allahtan ümit kesilmez inşaallah Rabbim tez zamanda kucaklarımızı doldurur

Kızlar bugünkü tahlil sonucumuz kötü çıktı :KK43: 5. gün verdi acaba ondan mı bilemedim..Yarı yarıya düşmüş temmuz ayındaki sonuca göre:KK43: Kaan hocaya attım bakalım ne diyecek..çok canım sıkıldı hadi doğal yolu geçtim bari tüp bebekle gebe kalabilsem...

Yaa galiba ben inancimi kaybedicem artik.. cok mu dusmus canim ?? Allahim sen bize yardim et yarabbim ne zorlu yolmus.. ben seyi merak ediyorum kizlar hemen hamile kalanlarin esleri bi dna hasar testi yaptirsa bi spermiyogrsm yaptirsa sonuclari nasil cikar acaba:KK53: iyice siyiricam artik

S Sky_sun Cuma günü tekrarlıcak cnm bakalım o zaman ne olacak 3. gün olacak..:(
Kaan hocaya yazdım beklemeyelim tüpe geçelim diye bakalım ne diyecek..
gaziliii gaziliii yarı yarıya düşmüş canım sanki çok yüksekmiş gibi :(
Anne olmak istiyorum ben biran evvel...Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin en yakın zamanda...

Back
X