Tüp Bebek Merkezleri Prof. dr KAAN AYDOS 'a eşi tedavi olup doğal yolla hamile kalanlar.....

Randevu almak baya uzun sürebikşr internet sayfasındaki iletişim numarasından randevu alın, oradaki hemşire hanım sizi yönlendiriyor, nisana anca Nisana falan sıra gelir sanıyorum, 3-4 günlük diyetle gitmesi gerekiyor eşinizin, önceki semen testlerinide götürürsünüz yanınızda

Öyle mi gerçektende? Çok iyi olur bu.. Yani dna hasar testi yaptıralım o zaman. Emre bey neden gerekli görmedi anlamadım.. Sizlere ne kadar ayrıntılı muayeneler olmuş keşke bizde oraya gitseydik
Yalnız kaan hoca her yerdeki test sonucunu beğenmiyor bizi özellikle düzen labaratuarına yönlendirdi, bu testi her yer sanırım başarılı yapamıyor

Sen mail at canım www.kaan aydos.çom mavi renkle soru mj yaz bölümü var once formu doldur ne istersen sor 4 gün içinde cevap verir hayırlısı olsun gelmek istersen bi an once randovu al ben 6 ay bekledim çok dolu
Off 6 ay mı (((( bende amh çok düşük acelemiz var 6 ay beklesek bir de iyileşme süreci deme canım yaa ( keşke buralarda vakit kaybetmeseydik. Tüp merkezleri de sürekli sorun yok imsiyle çözeriz diyorlar ama çözemediler işte.. Yaşlarımız ben 29 eşim 39 yaşında çok gençte değiliz. Ağlıcam vallahi şimdi sağol arkadaşım yardımın için

Sen ara yinede belki daha erkene verirler gelmeyen olunca yerine arıyorlar konus bi allah yardimcin olsun

Nisan mı... Şu an vallahi ağlıyorum yaa off aylarca oyalandık çektiğim acılar maddiyat umrumda değil ama çok kızgınım! Hep imsi ile halledilir , 5. Güne embriyo giderse sorun yok, verilecek eninde sonunda e vitamini+ antioksidan dediler oyaladılar da oyaladılar..yol yakınken dönelim hemen arayıp randevu isteyeyim ama eşimde çok izin kullandı tüp denemeleri için hayatta izin alamaz.sadece pazar günü çalışmıyor

Biz msome (muzom) analizini memorial şişlide yaptırdık ama dna hasarı düzende yaptıralım o zaman çok teşekkür ederim
Düzende yaptırın, hocaya mail atın, kıymet abla var hemşiresi bazen randevuları ayarlerken yardımcı oluyor... Çok iyi anlıyorum srni hepimiz çok zaman kaybettik makesef, afrikadan bile hastası varken biz burda geç bulduk kaan hocayı, allah hepimizin yardımcısı olsun

Canım benim allah bir kapıyı kapar bir kapıyı açar, derdinizi anaktın kaan hocaya mailde, haftasonları çalışmıyorlarmış, muayenehaneye de saat 16 dan sonra geliyor akşam 18.30 a kadar özel hasta bakıyor birde ankara üniversitesi tıp fakültesinden randevu ayarlamaya çalışın, ordada çok yoğunmuş ama bi 8 ocakta myayene beklerken kıymet abla nisana randevu veriyordu

Benim eşimde kardiyolog hocaları hep dedi Kaan bey e gidin diye aslında ama zaman yok izin yok özel hastanede çalışıyor hastanesi battı tonlarca maddi sıkıntıya girdik bir türlü gidemedik. Derken Emre beyi önerdiler ama herşeye gerek yok diyor.. Azospermi olsaymış ameliyatmış ama morfolojinin çaresi yok boşuna uğraşmayın dedi neyse ben şimdi konuşayım eşimle olmadı belki bir ctesi syarlayabiliriz..yardımlarınız için çok teşekkür ederim

B
ben iyisimi tüm tetkikleri mail atayım inşallah geri dönüş yapar belki randevudan önce bi ilaç falan verir bu süre içinde kullanır.. Çok teşekkür ederim canım

B

ben iyisimi tüm tetkikleri mail atayım inşallah geri dönüş yapar belki randevudan önce bi ilaç falan verir bu süre içinde kullanır.. Çok teşekkür ederim canım
Cnm iyi günler biz kaan hocaya mail attık 2 gün içinde cevap geldi bugün ise Sekreterini aradık randevu tarihini nisan 28 dedi ama beni o tarihte orda olmam mümkün olmadığını söyledim o da sağolsun 19 Marta ayarladi zaten gitmeyen olunca randevu tarihlerini one alıyorlar inş iyi sonuçlar da alırız

Canım bu güzel bilgiyi verdiğin için çok teşekkür ederim. Mecbur gideceğiz başka çaremiz yok..ama dediğin gibi önce tetkikleri tamamlayıp mail atarım eksikler varsa onlarıda söylerler. Umarım tedavilerimiz çok başarılı geçer ama bizde tek sıkıntı bu değil amh da düşük olduğu için çok acele etmeniz gerekiyor. Ne yazıkki erkek tedavisi en iyi ihtimalle 2-3 ayı buluyor.. Kader kısmet biz elimizden geleni yapalım da... Tekrar tekrar teşekkür ediyorum

[QUOE="bilmiyorumki, post: 39081140, member: 149543"]Canım bu güzeanlamadım verdiço için çok teşekkür ederim. Mecbur gideceğiz başka çaremiz yok..ama dediğin gibi önce tetkikleri tamamlayıp mail atarım eksikler varsa onlarıda söylerler. Umarım tedavilerimiz çok başarılı geçer ama bizde tek sıkıntı bu değil amh da düşük olduğu için çok acele etmeniz gerekiyor. Ne yazıkki erkek tedavisi en iyi ihtimalle 2ı buluyor.. Kader kısmet biz elimizden geleni yapalım da... Tekrar tekrar teşekkür ediyorum [/QUOTE]
Rica ederim cnm sizde ki konu nedir acaba amh ne oluyor acaba onu anlamadi bizde cok zaman kaybettik 5 yillik evliyim bir tup bebek denemesi oldu ama sonuc negatif oldu bizde ki sikintida esim azosperm arada normak yolla 2.3 tane atiyor mikro teseyle sperm bulunmustu ve 3 ay once adana da bir dr gittik muayne ucretini alinca cok ilgilendi sonra gittigimizde hoc ilgilenmedi yani yuzumuze bile bakmadi para go cikti resmen dr. Ve bende kaan hocayi iyi arastirdiktan sonra karar verdim iyi ki ona gidecem şuan cok mutluyum ona gidecehim icin ve onun istedigi tahliller var mail den yazdi hic bunlari onceki dr isyememisti ne kadar cok zaman gecirmisim boşu bosuna ona uzuluyorum valla bizede yazik ama hayirlisi herseyde bir hayir varmis demek

C
Rica ederim cnm sizde ki konu nedir acaba amh ne oluyor acaba onu anlamadi bizde cok zaman kaybettik 5 yillik evliyim bir tup bebek denemesi oldu ama sonuc negatif oldu bizde ki sikintida esim azosperm arada normak yolla 2.3 tane atiyor mikro teseyle sperm bulunmustu ve 3 ay once adana da bir dr gittik muayne ucretini alinca cok ilgilendi sonra gittigimizde hoc ilgilenmedi yani yuzumuze bile bakmadi para go cikti resmen dr. Ve bende kaan hocayi iyi arastirdiktan sonra karar verdim iyi ki ona gidecem şuan cok mutluyum ona gidecehim icin ve onun istedigi tahliller var mail den yazdi hic bunlari onceki dr isyememisti ne kadar cok zaman gecirmisim boşu bosuna ona uzuluyorum valla bizede yazik ama hayirlisi herseyde bir hayir varmis demek[/QUOTE]
canım öncelikle Kaan bey iyi bir seçim bizde çok araştırdık. Çok şükür bizde azosperm yok ama morfoloji sıfır ve ileri hareket yüzde iki yani bırak doğal yolu microda bile 3. Kalite sperm bulunuyor.. Amh kısaca bir kadının ne zaman menopoza gireceğini ve yumurta rezervini gösterir.. Mesela biz eşimde sorun var derken benim de 28 yaşında menopoza girdiğim ortaya çıktı iğnelerle bile max 3 yumurta falan oluyor.. 4 micro denemem var 1 yıl içinde 2 düşük 1 dış gebelik ve bir negatif.. 3 yıllık evliyim ilk 2 yıl çocuk düşünmediğimiz için kafamı duvarlara vuruyorum..
Bir de dediğin gibi işin maddi boyutu var o yüzden bu uğurda tonlarca para akıtmış biri olarak gideceğin dr ve merkezi çok araştır eski hastalarıyla konuş aç buralardan öğren.. Burdaki bayanlar gerçekten objektif yazıyor.
Ayrıca micro denemişsin ama anladığım kadarıyla sana amh testi yapılmamış gerçi ultrasonda fazla yumurta gördülerse gerek duymuyolar ama istersen amh fsh lh prolaktin ve e2 baktır. Amh hariç diğerleri adetin 2-3. Günleri amh ı da istediğin zaman yaptırabiliyosun ama kan vermişken onu da çıkar aradan. Devlet hastanelerinde yaptırırsan daha uygun olur..

[QUOTElmiyorumki, post: 39083800, member: 149543"]C

Rica ederim cnm sizde ki konu nedir acaba amh ne oluyor acaba onu anlamadi bizde cok zaman kaybettik 5 yillik evliyim bir tup bebek denemesi oldu ama sonuc negatif oldu bizde ki sikintida esim azosperm arada normak yolla 2.3 tane atiyor mikro teseyle sperm bulunmustu ve 3 ay once adana da bir dr gittik muayne ucretini alinca cok ilgilendi sonra gittigimizde hoc ilgilenmedi yani yuzumuze bile bakmadi para go cikti resmen dr. Ve bende kaan hocayi iyi arastirdiktan sonra karar verdim iyi ki ona gidecem şuan cok mutluyum ona gidecehim icin ve onun istedigi tahliller var mail den yazdi hic bunlari onceki dr isyememisti ne kadar cok zaman gecirmisim boşu bosuna ona uzuluyorum valla bizede yazik ama hayirlisi herseyde bir hayir varmis demek[/QUOTE]
canım öncelikle Kaan bey iyi bir seçim bizde çok araştırdık. Çok şükür bizde azosperm yok ama morfoloji sıfır ve ileri hareket yüzde iki yani bırak doğal yolu microda bile 3. Kalite sperm bulunuyor.. Amh kısaca bir kadının ne zaman menopoza gireceğini ve yumurta rezervini gösterir.. Mesela biz eşimde sorun var derken benim de 28 yaşında menopoza girdiğim ortaya çıktı iğnelerle bile max 3 yumurta falan oluyor.. 4 micro denemem var 1 yıl içinde 2 düşük 1 dış gebelik ve bir negatif.. 3 yıllık evliyim ilk 2 yıl çocuk düşünmediğimiz için kafamı duvarlara vuruyorum..
Bir de dediğin gibi işin maddi boyutu var o yüzden bu uğurda tonlarca para akıtmış biri olarak gideceğin dr ve merkezi çok araştır eski hastalarıyla konuş aç buralardan öğren.. Burdaki bayanlar gerçekten objektif yazıyor.
Ayrıca micro denemişsin ama anladığım kadarıyla sana amh testi yapılmamış gerçi ultrasonda fazla yumurta gördülerse gerek duymuyolar ama istersen amh fsh lh prolaktin ve e2 baktır. Amh hariç diğerleri adetin 2-3. Günleri amh ı da istediğin zaman yaptırabiliyosun ama kan vermişken onu da çıkar aradan. Devlet hastanelerinde yaptırırsan daha uygun olur..[/QUOTE]
Bende oyle bir tes5 istemediler ama onun disinda ki testleri yaptim sonuc iyi dediler tup bebek yaptigimiz zaman da yumurta toplama da 26 tane yumurta oldu dr yaşın kucuk oldugu icin bu kadar yumurta cikti dedi ilk deneme mi mecidiyeköy umit ozekici dr da yaptirdim şuan ellrinde yumurtalarim ama kararsizim tekrar gidip orda mi yapauim yoksa ankara da mi ama korktugum ya tekrar yumurtaliklar boyle iyi olusmazsa az olursa ne yaparim doye dusunuyorum. Ve duydugum kadar ne kadar cok yumurta toplanirsa o kadar cabuk menopoza giriliyormus bulgin var mi bu konu da.... ve rahim filmi cektiler mi sana buna gerek var mi benim dr buna gerek yok dedi zaten biz tip bebek yapinca rahim kanallarinin ustune gonderiyoruz yani tikaniklikta olsa birsry olmaz dedi ama anlamadimmm ben yapmak istiyorum

x_men canım senin yumurt sayın çok iyi erken menopozu kafana bile takma derim. Eğerki çok korluyorsan bundan amh test yaptır önünde kaç yılın olduğunu görür rahat edersin. rahim filmi ben en başta çektirdim ama evet doktorların dediği tüp tıkalı olsada bizim tüplele işimiz yok.AMA şayet tüplerde hidrosalpenks denilen enfeksiyonel bir akıntı varsa bu embriyonun tutunma olasılığını düşürür. Bugün hangi merkeze gitsen ilk isteyeceklerinden biri hsg dir..bir de sanırım sen bir merkezde tedavi olmadın özel dr ye gittin ölemi? O nerede yaptı toplama dondurma işlemlerini? Ayrıca donmuş embriyoları alıp başka yere de gidebiliyorsun sklında olsun..

cnm anlayışın için tsk ederim çok güzel bilgi vermişsin öncelikle bunu soyleyeyim özel Dr gittim ben istanbul Mecidiyeköy Hastanesi Dr ümit ozekici eşimin amcası Prof Dr. Kendisi ümit hocanın çok yakın arkadaşı bizi oraya amcamız yönlendirdi yumurta toplama işlemlerini de Mecidiyeköy de ve dondurma işlemlerimde orda... ben en iyisi hgs filmi çekerim içim rahat etsin en azından ama Dr ümit ozekici de çık iyi hastalarıyla çok güzel ilgileniyor para için yapmıyor bu işi onu diyebilirim... ama bizim sorun eşimde olduğu için ankaraya kaan Aydos Dr gidecez 19 Mart randevu tarihimiz eğerburda yani ankarada bbaşlayalım derse başlarız herhalde bu 2 denemem olacak ve inş son olur çünkü bünyem iğneleri ilaçları kaldırmiyor 1 yıl oldu tüp bebek yapalı ama tam olarak vücudum toparlanma di Rabbim hepimizin yardımcısı olsun bizlere de bebisler nasip olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…