- 27 Ocak 2015
- 109
- 61
- 98
- Konu Sahibi seneyebelki
-
Cnm benim oncelikle cok gecmis olsun en azindan sonuclar düsmeye baslamis bu bile iyi insallh daha iyi sonuc alirsiniz ama benim sana bir kardes tavsiyem olsun sonuclar duzelmeden tup bebek yapma derim sana yine de sen bilirsin cnm insallh olumlu sonuc alirsin bizde 19 martta kaan hocaya gidecez insallhst: 39669862 .!.:kızlar merhaba;
kasım ayında gittik kaan hocayarısız tüp denememiz oldu. eşimde sperm azlığı hareket ve problemi vardı. Kaan hoce öğrendik sperm dna hasarını ve çok yüksek %65 hasarlı çıktı. Vitamin ve anti oksidan tedavi görüyor eşim.3 ayda ancak %51 e düştü anlicanız pekte iç açıcı değil. Benim eşimde çok zor biri ve pek dikkat etmiyor ,edemiyor işi çok stresli. derken yine tüp yaptıralım deyip duruyor. memorial ankara ile görüşmeye başladık bakalım hayırlısı artık. Ama sis siz olun eşinizin perhizine çok dikkat edin ve stres sigaradan ayrı dursun. O zaman çok hızlı iyileşme oluyor ve hatta 3. ayında doğal gebe kalanlar var.
IMSI yöntemini deneyen arkadaşlar lütfen yardım edin bu çözüm olmadımı size.((((yaşımız 34 eşim 37 ofofofoffff
Kızlar şuan kaan hocanın muayenesinde yiz bize dua edin
cnm öncelikle çok tsk ederim biz kaan hocaya mail atmistik bizden istediği tahliller vardı onları yapipta gittik sonuç olarak cok iyi bir Dr çok güzel bilgi veriyor ve cok ilgili hastalariyla bizim sorun azosperm dediği şey ise normal yolla hamile kalabilirsin eşime iğnetedavisi babaşlattı bitkisel ilaçlar verdi düzenli kullanın dedi 6 aya kadar normal yolla hamile kalmazsaniz tüp bebek yaparız dedi ama ben çok umitliyim dedi hamile kalabilirsin normal yolla dedi. Bu da bizi çok mutlu etti psikolojik olarak eşimle çok kötü bir durumdaydik siz tekrar arayın randevu tarihini için rica edin öne alırlar cnmdularaımız senınle.ne dedı sıze daha once tahlıl yapıpmı gıttınız yoksa ordamı yapıldı bıraz bılgı verırsen canım cok ıyı olur.bız anca hazırana randevu aldık ama bı an once gıtmek ıstıyoruz acaba randevusuz gıtsek muayene olabılırmıyız.benım yas 36 2 tup yaptık.zaman kaybetmek ıstemıyorum.kan testlerım cok ıyı cıktı dun.bu sorunuda halletsek belkı normal yoldan olur
canım hangi ilaçları verdi. benim eşimde proxeed plus kullanıyor. ileri hızı sperm sayısı sınırda ve morfoloji %3Cnm b
cnm öncelikle çok tsk ederim biz kaan hocaya mail atmistik bizden istediği tahliller vardı onları yapipta gittik sonuç olarak cok iyi bir Dr çok güzel bilgi veriyor ve cok ilgili hastalariyla bizim sorun azosperm dediği şey ise normal yolla hamile kalabilirsin eşime iğnetedavisi babaşlattı bitkisel ilaçlar verdi düzenli kullanın dedi 6 aya kadar normal yolla hamile kalmazsaniz tüp bebek yaparız dedi ama ben çok umitliyim dedi hamile kalabilirsin normal yolla dedi. Bu da bizi çok mutlu etti psikolojik olarak eşimle çok kötü bir durumdaydik siz tekrar arayın randevu tarihini için rica edin öne alırlar cnm
Cnm bize igne verdi göbekten yapılacak iğneler ve hafta da 3 defa yapacağımızı dedi ve yanında bitki tedavisi bol bol incir tüketin dedi kırmızı etten uzak durun dedicanım hangi ilaçları verdi. benim eşimde proxeed plus kullanıyor. ileri hızı sperm sayısı sınırda ve morfoloji %3
tamam canım çook sağolCnm bize igne verdi göbekten yapılacak iğneler ve hafta da 3 defa yapacağımızı dedi ve yanında bitki tedavisi bol bol incir tüketin dedi kırmızı etten uzak durun dedi
canım ıns sızın ıcın hersey yolunda gıder hepımızın hakkında hayırlısı.bak bızde ıkı tup denedık.olmadı 43 mılyondu sayımız morfolojı .%3 tu olmayınca olmuyo.bızde morfolojıyı duzeltelım dedık.bende bu arada doktora gıttım.en son fshım 9 falandı doktor antıoksıdan formula verdı gncnın onu ıctım bıde gncden balaık yagı aldım.15 gıunde aslanpencesı ıctım fsh 6,78 olmustu.ve butun degerlerımde acayıp bır duzelme oldu.ben 36 yasındayım bu vıtamın yumurtlara ıyı gelıyomus .esınız tedavı gorurken sızde bıseyler yapın belkı sonuclar daha ıyı olur.bende dayanamadım aradım erkene alcaz dedıler.herzaman umutlu olun kadermızde varsa nasıp olursa yasıyıcaz bu duyguyu.bunun ıcın elımızden gelenı yapalım gerısı taktır.ıns tedavınız ıyı olur ınsssssssCnm b
cnm öncelikle çok tsk ederim biz kaan hocaya mail atmistik bizden istediği tahliller vardı onları yapipta gittik sonuç olarak cok iyi bir Dr çok güzel bilgi veriyor ve cok ilgili hastalariyla bizim sorun azosperm dediği şey ise normal yolla hamile kalabilirsin eşime iğnetedavisi babaşlattı bitkisel ilaçlar verdi düzenli kullanın dedi 6 aya kadar normal yolla hamile kalmazsaniz tüp bebek yaparız dedi ama ben çok umitliyim dedi hamile kalabilirsin normal yolla dedi. Bu da bizi çok mutlu etti psikolojik olarak eşimle çok kötü bir durumdaydik siz tekrar arayın randevu tarihini için rica edin öne alırlar cnm
merhaba arkadaşlar
ben
de aranıza yeni katıldım
bizdeki sorun şiddetli Oligoasthenoteratozoospermia yani sperm ççok az 3 milyon hareket sıfır canlı 10 tane morfoloji sıfır yani hiçbiri sağlıklı değil bir kere tüp bebek denedik olmadı. şimdi kaan hocanın yerini aradım bana haziran dedi offf çok uzun benim gibi olan aranızda arkadaşlar varsa lütfen yardım edin ne kullandınız hoca size hangi ilaçları verdi sizden yardım bekliyorum .....[/QUO
canım benım esımde de sayı 13 mılyondu.evcapla proeexed plus la yukseldı43 mılyon oldu..suanda neofortıl denılen ılacı kullanıyoruz.proxeed plusla es degermıs..daha ekonomık oluyo.bunu kendımız aldık proxedd plusın yerıne.bızede hazırana gun verdıler.sayı artıyo ama morfolojı onemlı.bızde tup denedık tutmadı.onemlı olan morfolojının duzelmesı napalım mecbur beklıycez.ben hocaya guvenıyorum bu degerlerle tup tutmuyo sayı cok olsada.bızde gıdene kadar sayıyı artırıp morfolojıde duzelırse ıns doğal yoldan olur dıye umut edıyoruz
canımbana yazdığın semen testinde sayı üç milyon bile değil sayılı spermler var ordamerhaba arkadaşlar
bende aranıza yeni katıldım
bizdeki sorun şiddetli Oligoasthenoteratozoospermia yani sperm ççok az 3 milyon hareket sıfır canlı 10 tane morfoloji sıfır yani hiçbiri sağlıklı değil bir kere tüp bebek denedik olmadı. şimdi kaan hocanın yerini aradım bana haziran dedi offf çok uzun benim gibi olan aranızda arkadaşlar varsa lütfen yardım edin ne kullandınız hoca size hangi ilaçları verdi sizden yardım bekliyorum .....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?