Tüp Bebek Merkezleri Prof. dr KAAN AYDOS 'a eşi tedavi olup doğal yolla hamile kalanlar.....

Biz 3 buçuk yıllık evliyiz. 1 buçuk yıldır bebek istiyoruz. Yaşım 27. Siz ne kadar zamandır uğraşıyorsunuz.

[QUO"87aa87, post: 39181113, member: 655813"]Biz 3 buçuk yıllık evliyiz. 1 buçuk yıldır bebek istiyoruz. Yaşım 27. Siz ne kadar zamandır uğraşıyorsunuz.[/QUOTE]
Biz hic korunmadik yani evlendigimizden beri istiyorduk benim yaşım 23 cnm 5 yıllık evliyim işte ama tedaviye başlayalı 2 yıl oldu

kızlar merhaba;
bizde ilk kasım ayında gittik kaan hocaya .2 başarısız tüp denememiz oldu. eşimde sperm azlığı hareket ve morfoloji problemi vardı. Kaan hocaya gidince öğrendik sperm dna hasarını ve çok yüksek %65 hasarlı çıktı. Vitamin ve anti oksidan tedavi görüyor eşim.3 ayda ancak %51 e düştü anlicanız pekte iç açıcı değil. Benim eşimde çok zor biri ve pek dikkat etmiyor ,edemiyor işi çok stresli. derken yine tüp yaptıralım deyip duruyor. memorial ankara ile görüşmeye başladık bakalım hayırlısı artık. Ama sis siz olun eşinizin perhizine çok dikkat edin ve stres sigaradan ayrı dursun. O zaman çok hızlı iyileşme oluyor ve hatta 3. ayında doğal gebe kalanlar var.
IMSI yöntemini deneyen arkadaşlar lütfen yardım edin bu çözüm olmadımı size.((((yaşımız 34 eşim 37 ofofofoffff

Cnm benim oncelikle cok gecmis olsun en azindan sonuclar düsmeye baslamis bu bile iyi insallh daha iyi sonuc alirsiniz ama benim sana bir kardes tavsiyem olsun sonuclar duzelmeden tup bebek yapma derim sana yine de sen bilirsin cnm insallh olumlu sonuc alirsin bizde 19 martta kaan hocaya gidecez insallh

Merhaba biz ilk tahlil sonuçlarını gönderdik. Bir ay daha kullanın sonra dna hasar testini yenileyin dedi kaan bey. Mart 27 de yenileyecegiz. Benim eşimin işi de st

bızde kaan aydosta tedavı gorcez.hazırana anca randevu verdıler.2 tup denedık.bırı kımyasal bırı negatıf 5.gun embıryosuydu.ben 36 esım 38 gec evlendık.bızı hemen tupe yonlendırdıler hıc tedavı falan uygulamadan sonuc husran oldu.sunu goruyorum tup doktorları hıc bıseyı umursamıyolar.morfolojı kotu olmasının etkısı varmı demıstım bızzaten en ıyısını secıyoz dedıler.buna ben bıle ınanamdım.cunku%2 ve %1 arası degısyo sonuclarımız.sayı prooxede plus ve evıcapla duzeldı ama morfolojı kotu.bı daha tupe gecmeden kaan aydosa gıtcez.ıns bu tedavı ıyı gelır benım ve hepınızn ıcın

Kızlar şuan kaan hocanın muayenesinde yiz bize dua edin

Kızlar şuan kaan hocanın muayenesinde yiz bize dua edin

dularaımız senınle.ne dedı sıze daha once tahlıl yapıpmı gıttınız yoksa ordamı yapıldı bıraz bılgı verırsen canım cok ıyı olur.bız anca hazırana randevu aldık ama bı an once gıtmek ıstıyoruz acaba randevusuz gıtsek muayene olabılırmıyız.benım yas 36 2 tup yaptık.zaman kaybetmek ıstemıyorum.kan testlerım cok ıyı cıktı dun.bu sorunuda halletsek belkı normal yoldan olur

Cnm b
cnm öncelikle çok tsk ederim biz kaan hocaya mail atmistik bizden istediği tahliller vardı onları yapipta gittik sonuç olarak cok iyi bir Dr çok güzel bilgi veriyor ve cok ilgili hastalariyla bizim sorun azosperm dediği şey ise normal yolla hamile kalabilirsin eşime iğnetedavisi babaşlattı bitkisel ilaçlar verdi düzenli kullanın dedi 6 aya kadar normal yolla hamile kalmazsaniz tüp bebek yaparız dedi ama ben çok umitliyim dedi hamile kalabilirsin normal yolla dedi. Bu da bizi çok mutlu etti psikolojik olarak eşimle çok kötü bir durumdaydik siz tekrar arayın randevu tarihini için rica edin öne alırlar cnm

canım hangi ilaçları verdi. benim eşimde proxeed plus kullanıyor. ileri hızı sperm sayısı sınırda ve morfoloji %3

canım hangi ilaçları verdi. benim eşimde proxeed plus kullanıyor. ileri hızı sperm sayısı sınırda ve morfoloji %3
Cnm bize igne verdi göbekten yapılacak iğneler ve hafta da 3 defa yapacağımızı dedi ve yanında bitki tedavisi bol bol incir tüketin dedi kırmızı etten uzak durun dedi

TE="kimyager1508, post: 40080228, member: 584628"]tamam canım çook sağol[rica ederim cnm Rabbim ümitlerimizi boşa çıkarmasın gönlünüzde olanı hakkımızda hayırlı eylesin bizlere bebisler nasip etsin ALLAHIM

canım ıns sızın ıcın hersey yolunda gıder hepımızın hakkında hayırlısı.bak bızde ıkı tup denedık.olmadı 43 mılyondu sayımız morfolojı .%3 tu olmayınca olmuyo.bızde morfolojıyı duzeltelım dedık.bende bu arada doktora gıttım.en son fshım 9 falandı doktor antıoksıdan formula verdı gncnın onu ıctım bıde gncden balaık yagı aldım.15 gıunde aslanpencesı ıctım fsh 6,78 olmustu.ve butun degerlerımde acayıp bır duzelme oldu.ben 36 yasındayım bu vıtamın yumurtlara ıyı gelıyomus .esınız tedavı gorurken sızde bıseyler yapın belkı sonuclar daha ıyı olur.bende dayanamadım aradım erkene alcaz dedıler.herzaman umutlu olun kadermızde varsa nasıp olursa yasıyıcaz bu duyguyu.bunun ıcın elımızden gelenı yapalım gerısı taktır.ıns tedavınız ıyı olur ınsssssss

E="maybe00, post: 40097253, member: 645858"]canım ıns sızın ıcın hersey yolunda gıder hepımızın hakkında hayırlısı.bak bızde ıkı tup denedık.olmadı 43 mılyondu sayımız morfolojı .%3 tu olmayınca olmuyo.bızde morfolojıyı duzeltelım dedık.bende bu arada doktora gıttım.en son fshım 9 falandı doktor antıoksıdan formula verdı gncnın onu ıctım bıde gncden balaık yagı aldım.15 gıunde aslanpencesı ıctım fsh 6,78 olmustu.ve butun degerlerımde acayıp bır duzelme oldu.ben 36 yasındayım bu vıtamın yumurtlara ıyı gelıyomus .esınız tedavı gorurken sızde bıseyler yapın belkı sonuclar daha ıyı olur.bende dayanamadım aradım erkene alcaz dedıler.herzaman umutlu olun kadermızde varsa nasıp olursa yasıyıcaz bu duyguyu.bunun ıcın elımızden gelenı yapalım gerısı taktır.ıns tedavınız ıyı olur ınsssssss[/QUOTE]
Sagol cnm benim inşallah inşallah hersey iyi olur bizde zaten bitki tedavisine de başladık dediğin gibi nasipte varsa allahın izni ile olur

merhaba arkadaşlar
bende aranıza yeni katıldım
bizdeki sorun şiddetli Oligoasthenoteratozoospermia yani sperm ççok az 3 milyon hareket sıfır canlı 10 tane morfoloji sıfır yani hiçbiri sağlıklı değil bir kere tüp bebek denedik olmadı. şimdi kaan hocanın yerini aradım bana haziran dedi offf çok uzun benim gibi olan aranızda arkadaşlar varsa lütfen yardım edin ne kullandınız hoca size hangi ilaçları verdi sizden yardım bekliyorum .....

canımbana yazdığın semen testinde sayı üç milyon bile değil sayılı spermler var orda

merahaba
tüp bebek merkezi eşinin sorunu düzelmez bize canlı sperm yeterli dediler 8tane döllendi 3 tane 5.güne gitti ama olmadı.
size kaan hoca ne dedi peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…