- 26 Ocak 2016
- 15
- 1
- 1
- 36
- Konu Sahibi seneyebelki
Tesekkur ederim zeynep G.hemen cvp aldniz mi.ne ladar surede aldiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım Sağol düşündüğün için ne yapım istanbula gidecem tup bebek doktorlarıyla görüşme yapmak için içime sinen yere karar vermek için iki negatif tüp bebek olunca temkinli davranmam lazım. Şişli Memorial ve Acıbadem maslakla görüşme yapacam bu hastanelerle ilgili bilgi sahibi olan var mı acaba memnun kalan. Canım sen hamile misin çok sevindim süpriz oldu galiba
Evet cnm.Çok şükür mucizem geldi bekletmeli de olsa.Bize 6 ay doğal deneyin demişti kaan hoca biliyorsun ve bu süre aralıkta doldu.Tahlil yaptırdık iyi gelince tüpe geçmek için kaan hocaya msj attık..Eşimin abisini kaybettik aralık 12de..çok zor günler geçirdik..Sanırım düşüncesi çıkınca bizden tuttu.Ptesi öğrendik bizde..Rabbim herkese versin inş hep duamdasınız..Bende hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağıma alırım..
Evet cnm.Çok şükür mucizem geldi bekletmeli de olsa.Bize 6 ay doğal deneyin demişti kaan hoca biliyorsun ve bu süre aralıkta doldu.Tahlil yaptırdık iyi gelince tüpe geçmek için kaan hocaya msj attık..Eşimin abisini kaybettik aralık 12de..çok zor günler geçirdik..Sanırım düşüncesi çıkınca bizden tuttu.Ptesi öğrendik bizde..Rabbim herkese versin inş hep duamdasınız..Bende hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağıma alırım..
Tesekkur ederim zeynep G.hemen cvp aldniz mi.ne ladar surede aldiniz
herkese merhaba arkadaşlar ben de tüp bebek yapmayı düşünüyorum ama bu forumu okuduktan sonra cok kararsız kaldım. eşimin sperm konsantrasyonu:6milyon morfoloji:2 ileri hızlı hareket:%0 yerinde normal hareket:%40 hareketsiz:%60. emre bakırcıoğluna gitmiştik klomen ve Q10 verdi 1 ay sonra bırak dedı .3aydır da proxeed kullanıyor .bahçeci tüp bebek merkeziyle görüştüm sadece bebek yapan ileri hızlı spermler değil normal yolla şansınız az fakat tüp bebekte yüksek dedi.kaan beye gidecek olsak çok zor gün veriyor tedavi uzum sürüyor yaşım 31 eşimin 35 zamanda kaybetmek istemiyorum karar veremedimallah herkese kolaylık ve hayırlısını versin
tahlil yaptırmadık küçük bir ilde yaşıyoruz iyi bir labrotuvar yok. gelişme olsa hamile olurdum sanırımayrıca bal polen propolis keçiboynuzu pekmezi cakşir suyu da içiyor eşim ins nisana kadar sonuç alırız alamazsak tüp bebek
herkese merhaba arkadaşlar ben de tüp bebek yapmayı düşünüyorum ama bu forumu okuduktan sonra cok kararsız kaldım. eşimin sperm konsantrasyonu:6milyon morfoloji:2 ileri hızlı hareket:%0 yerinde normal hareket:%40 hareketsiz:%60. emre bakırcıoğluna gitmiştik klomen ve Q10 verdi 1 ay sonra bırak dedı .3aydır da proxeed kullanıyor .bahçeci tüp bebek merkeziyle görüştüm sadece bebek yapan ileri hızlı spermler değil normal yolla şansınız az fakat tüp bebekte yüksek dedi.kaan beye gidecek olsak çok zor gün veriyor tedavi uzum sürüyor yaşım 31 eşimin 35 zamanda kaybetmek istemiyorum karar veremedimallah herkese kolaylık ve hayırlısını versin
tahlil yaptırmadık küçük bir ilde yaşıyoruz iyi bir labrotuvar yok. gelişme olsa hamile olurdum sanırımayrıca bal polen propolis keçiboynuzu pekmezi cakşir suyu da içiyor eşim ins nisana kadar sonuç alırız alamazsak tüp bebek
Çanakkale de ikamet ediyoruz keçiboynuzu suyu da içti 3ay hormonları iyi dedi emre Bakırcıoğlu hareket ve morfolojide sorun var. olmadı istanbula gidip tahlil vermeliyizKaan hoca bol bol nohut,ısırgan çayı,keçi boynuzu tozu ve kırmızı etin azaltılmasını öneriyor birde bilgin olsun.
Çanakkale de ikamet ediyoruz keçiboynuzu suyu da içti 3ay hormonları iyi dedi emre Bakırcıoğlu hareket ve morfolojide sorun var. olmadı istanbula gidip tahlil vermeliyiz![]()
Kaan hoca sperm morfoloji sayı fln pek önemsemiyor cnm.dna hasarı önemli diyor.hasar varsa ve düzelirse 1 milyon spermle bile olur diyor.siz istanbula gidip dna hasarına baktırın ve kaan hocaya mail atın.durumunu maille anlat.yakın zamana bile alır randevuyu