Tüp Bebek Merkezleri Prof. dr KAAN AYDOS 'a eşi tedavi olup doğal yolla hamile kalanlar.....

Dna hasarı için haftada iki defa %58 çıktı hasar oranı onun ićin sayı proglemide var bizde valla inşallah sonuçlarımız düzelir hepimiz hamile kalırız

Bizdede %65 hasar var.ama ilk etapta ilaç veriyor kaan hoca.o hasarı düşürmezse iğneye geçiyor.bizede öyle yapıcaktı.vakit kaybetmek istemiyoruz direk iğneyle başlasak dedim.olur dedi ve iğneye çevirdi.aynı haftada 2 gün.menogon.
Size kendisimi direk iğne verdi.vede nekadar süredir kullanıyorsunuz aceba iğneleri.düzelme varmı

Bizdede %65 hasar var.ama ilk etapta ilaç veriyor kaan hoca.o hasarı düşürmezse iğneye geçiyor.bizede öyle yapıcaktı.vakit kaybetmek istemiyoruz direk iğneyle başlasak dedim.olur dedi ve iğneye çevirdi.aynı haftada 2 gün.menogon.
Size kendisimi direk iğne verdi.vede nekadar süredir kullanıyorsunuz aceba iğneleri.düzelme varmı
Canım biz de yeni başladık ilk etapta bir ayda sekiz tane vurun dedi bir ay sonra hormon tahlili yaptırcaz eşimin fsh estradiol testesteron biraz düşük çıktı bu ayın yirmi beşinde kan tahlili, yaptırıp mail göndercem bizi yönlendircek kaan hoca bakalım sonuçları yazarım size.

Canım biz de yeni başladık ilk etapta bir ayda sekiz tane vurun dedi bir ay sonra hormon tahlili yaptırcaz eşimin fsh estradiol testesteron biraz düşük çıktı bu ayın yirmi beşinde kan tahlili, yaptırıp mail göndercem bizi yönlendircek kaan hoca bakalım sonuçları yazarım size.
Kaan hoca biz birşey demeden iģne verdi bide emodex vitamin verdi .

Bizde ayın 19unda yaptırcaz.hormon tahlillerini

merhaba biz de kaan hocaya gittik benim eşim varikosel ameliyatı oldu şu anda varikoseli yokmuş ama sperm sayısı ve hızı düşük dna hasar testi yaptırdık bi hasarı yok sperm kültür testinde üreaplazma diye bi mikrop çıktı kaan hoca bu mikroptan dolayı spermin azalabileceğini söyledi bi antibiyotik kullandık geçmedi şimdi bi tane daha kullandık tekrar test yaptıracağız bi de fshsi yüksek galiba 24 bunun için bir şey söylemedi henüz bu durumda bilgisi olan arkadaş var mı acaba, kaan hocaya gitmeden önce gittiğimiz dr çok olumsuz konuşmuştu moralimizi bozmuştu, kaan hoca ise normal yolla çocuğumuzun olabileceğini söyledi hayırlısı inş herkes için bu mikrop konusunda bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.

merhaba arkadaslar bizde 13 ocakta kaan hocama gittik eşimde sperm sayısı azlıgı hızı ve morfolojisi düşük . bir tane olumsuz tüp bebek oldu . Kaan bey cok iyi bir insan olumsuz hic konusmuyor güven veriyor insana . Tek sorum eşim dna hasar testi verdi fakat daha cıkmadı verdikleri kagıdın altında muhtemel test sonucu 2 ocak yazıyor sizlerin kac günde cıktı acaba simdiden tsk ederim

merhaba arkadaslar bizde 13 ocakta kaan hocama gittik eşimde sperm sayısı azlıgı hızı ve morfolojisi düşük . bir tane olumsuz tüp bebek oldu . Kaan bey cok iyi bir insan olumsuz hic konusmuyor güven veriyor insana . Tek sorum eşim dna hasar testi verdi fakat daha cıkmadı verdikleri kagıdın altında muhtemel test sonucu 2 ocak yazıyor sizlerin kac günde cıktı acaba simdiden tsk ederim
Normalde 15 gün ile 20 gün arası çıkması lazım siz sık sık arayıp sorun genede

Ben kağan beye gitmeden tüp bebek yaptırdım yaşım 30 beklemeyelim dedim ancak tutmadı.biz de sayı 110 mlyon ancak hareket az .başka bir Dr bu halde tedaviye gerek yok direkt başlayalım dedi .keşke gitseydim bence sakin olun benim gibi tedbirsiz davranmayin DNA testlerinizi falan yaptırın ve tüp bbek için sıcak mevsimleri en azından bahari secin. Sonucumu alalı 2 hafta oldu yanlış zaman ve yöntem seçtim 4 aşılama ve tüp bebek maddi manevi yıprandim
merhabalar msjınız için teşekkür ederim kararsız kalmıştık ama ilk olarak kaan beye gitmeyi daha mantıklı bulduk.ankarayı arayıp randevu aldık hemşire hanım hic sperminiz var mı diye sordu bizde sperm var ama ileri hızlı hareket ve morfoloji sorun .emre beye önceden gittiğimizi 1 aylık 1/2 klomen verdiğini ve 1 ay sonrasında bırakın dediğini soyledık hemşire ilacın hemen kesilmemesi gerektiğini yanlış tedavi olduğunu söyledi proxeed içiyor eşim onu da kesmemizi dinlenmesini söyledi 5 mayısa da randevu verdi ins daha erken ararlar.şubat ayı icersinde ist düzen labratuvarına gidip dna hasar testi yaptırmayı düşünüyoruz sonucu dr mail atacagız umarım cvblar.dna testi 175 tl sperm testi de 26tlmiş.allah herekese hayırlısını versin

merhabalar msjınız için teşekkür ederim kararsız kalmıştık ama ilk olarak kaan beye gitmeyi daha mantıklı bulduk.ankarayı arayıp randevu aldık hemşire hanım hic sperminiz var mı diye sordu bizde sperm var ama ileri hızlı hareket ve morfoloji sorun .emre beye önceden gittiğimizi 1 aylık 1/2 klomen verdiğini ve 1 ay sonrasında bırakın dediğini soyledık hemşire ilacın hemen kesilmemesi gerektiğini yanlış tedavi olduğunu söyledi proxeed içiyor eşim onu da kesmemizi dinlenmesini söyledi 5 mayısa da randevu verdi ins daha erken ararlar.şubat ayı icersinde ist düzen labratuvarına gidip dna hasar testi yaptırmayı düşünüyoruz sonucu dr mail atacagız umarım cvblar.dna testi 175 tl sperm testi de 26tlmiş.allah herekese hayırlısını versin
aydıca hemşire size 3 aylık bir tedavi uygulayacagız dedi

Bizde mail vermiştik.atıyoruz dediler çıktı dediler atmadılar.tekrar aradım öyle attılar.muhtemel yazan tarihten 3 gün önce fln çıkıyor.
Olabilir canım bizde düzen mecidiyeköy de yaptırdık mail yoluyla gönderdi ama iki üç kere aradı eşim öyle yolladılar anca

TAHLİL SONUCUMUZ GELDİ MALESEF ARKADASLAR ...YETERLİ SAYIDA SPERM HÜCRESİ GÖZLENMEMİŞTİR YAZIYOR TEKRAR TAHLİL YAPILACAKMIS . BEN NE OLDUGUNU ANLAMADIM AMA 20 DAHA BEKLEMEK ÖLE ZORUMA GİDİYOR Kİ ...

TAHLİL SONUCUMUZ GELDİ MALESEF ARKADASLAR ...YETERLİ SAYIDA SPERM HÜCRESİ GÖZLENMEMİŞTİR YAZIYOR TEKRAR TAHLİL YAPILACAKMIS . BEN NE OLDUGUNU ANLAMADIM AMA 20 DAHA BEKLEMEK ÖLE ZORUMA GİDİYOR Kİ ...
Üzülmeyin lütfen sayılarda bazen yükseliş bazende düşüş olabiliyor eşinize tahlil öncesi ceviz ısırgan çayı incir bol nohut yemeği yapın ama etsiz birde havuç yesin deneyin bakalım inşallah düzelir

Back
X