- Konu Sahibi seneyebelki
-
- #1.121
Cevabın için saol canım o test sperm dna hasar testiyle beraber mi yapılıyor bu test ne oluyor bunun için hangi ilaç kullandınızspermde oksidadif strese baktı bizim canım değeri %34 çıktı 3 ay sonra değer %7,94 e kadar düştü
Cnm bunu herhngi bir aktardamı yaptrdn düzgün güvenilir yer bulmakta zor. Nekdr tuttuKizlar tarif bu burada ervanizm nickli bir arkadasimiz vermisti sagolsun
Yok canim kendim alip yaptim ama cok ugrastim rondomun bicaklari koreldi atmak zorunda kaldim ama aktarda cektirebilirsin mesela cobancokerten mesela giseng cok zor oluuor sertleri cektir aktarda 200 tl civari tuttu zaten otlar ucuz ama propolis polen falan cok tuttu dut pekmezi karasut pekmezi kullandim bal hakiki olacak anzer bali olacak ama ben onu bulamadim kayinvalidem memleketten gondermisti onu kullandimCnm bunu herhngi bir aktardamı yaptrdn düzgün güvenilir yer bulmakta zor. Nekdr tuttu
Dna hasari spermin eeken yaslanmaai falan bunlar oluyor sanirim cok bilgi sahibi degilim yanlis bilgilendirmeyeyim ama oksidatif stres zaten spermin dna sinda olusan bozulmalar demek oluyor bizim tup bebekte yumurta hic dollenmemisti bolunme hic olmamisti sebep buymus da bilen yok iste tesadufen bulduk kaan hocayi bu site sayesinde iyikide bulmusuzCevabın için saol canım o test sperm dna hasar testiyle beraber mi yapılıyor bu test ne oluyor bunun için hangi ilaç kullandınız
Merhaba bizde tup bebwk denedik hic dollenme olmadi bende ilk gittigimde inanmamiatim kaan hocaya ama kasimdan bu yana tedavi görüyordu eşim ve ben allaha bin şükür hamileyim bizde hic bir sekilde gebelik olusmamisti 3 yildirSelam kızlar.ya biz de kaan hocayla yeni başladık tedaviye bugün 3.gün. Bize çok fazla ilaç vermedi.promotil ve tamoxifen. Tabi bir de beslenme önerilerinde bulundu. 6 ay sınra grbelik oluşma ihtimali var dedi normal yolla.beklerseniz 1 yıl içerisinde büyük ihtimal olur dedi ama biz inanamıyoruz.bu kadar basit olabilir mi ?iki tüp denedik biri negatif biri kimyasal sonuçlandı. Umarım mucize olur
3 aya kosullama kendini belki 4. Ay olacak belkide 2. Ay moralini. Bozma ben cok moralimi bozmustum birde benim annemde erken menepoz var o bwni cok korkutuyordu hep zamanim kalmamis gibi hissediuordum yasimda 31 bu arada annem 34 yasinda menepoza girmis kendimi yemege verdim ve ben cok kilo aldim simdide kilolu bir sekilde hamile kaldim onun derdine düştüm bu arada teatrio diye bir iolac var votamin benim tup bebwk doktorum onermisti onu bana yumurtanin kalitesini arttiriuor onuda kullansim onu kullanabilirain bu surecteBaya kombine tedavi olmus ikinizde bakıma girmişssinz ne guzelbnde kendimede yatırım yapayım aynı zmnda tüp bebek ilaçlarının verdigi zararı azaltırım blki adetler bile normalden farklı cnku. kullandgnz karısımı da yazarsan biZde yaptırırz blki cnm. Heyecanla beklıyrm iki üç ay gecsin tedavi bitince bakalım gebelık olusacakmı
Ya zaten sizin hikayeniz çok umutlandırdı beni umarım bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız.allah bize aynı mutluluğu tattırır inşallahMerhaba bizde tup bebwk denedik hic dollenme olmadi bende ilk gittigimde inanmamiatim kaan hocaya ama kasimdan bu yana tedavi görüyordu eşim ve ben allaha bin şükür hamileyim bizde hic bir sekilde gebelik olusmamisti 3 yildir
inşallah canım rabbim tattırsın sizlerede banada kalp atışlarını duymayı nasip etsinYa zaten sizin hikayeniz çok umutlandırdı beni umarım bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız.allah bize aynı mutluluğu tattırır inşallah
ozmn ben araştırayım kendim hazırlayayım cnm. bu karısım dışında ayrıca kecı boynuzu özü fln yedirdinmi eşine? bunun içinde varya gerek olmaz herhlde diye düşündüm amaYok canim kendim alip yaptim ama cok ugrastim rondomun bicaklari koreldi atmak zorunda kaldim ama aktarda cektirebilirsin mesela cobancokerten mesela giseng cok zor oluuor sertleri cektir aktarda 200 tl civari tuttu zaten otlar ucuz ama propolis polen falan cok tuttu dut pekmezi karasut pekmezi kullandim bal hakiki olacak anzer bali olacak ama ben onu bulamadim kayinvalidem memleketten gondermisti onu kullandim
senınde hissettiğin gibi banada doğal yolla gebelık rüya gibi geliyor. bir umut 6 ay bekleyecegız deneyecegız inş Rabbim nasip eder. ne uğraşlar veriyoruz yüzümüz de güler inş. senı görünce bize de umut oldu. dediğin ilaca da bakacagım. simdi ilk işim karısımı hazırlamak inş bizede şifa olur3 aya kosullama kendini belki 4. Ay olacak belkide 2. Ay moralini. Bozma ben cok moralimi bozmustum birde benim annemde erken menepoz var o bwni cok korkutuyordu hep zamanim kalmamis gibi hissediuordum yasimda 31 bu arada annem 34 yasinda menepoza girmis kendimi yemege verdim ve ben cok kilo aldim simdide kilolu bir sekilde hamile kaldim onun derdine düştüm bu arada teatrio diye bir iolac var votamin benim tup bebwk doktorum onermisti onu bana yumurtanin kalitesini arttiriuor onuda kullansim onu kullanabilirain bu surecte
YOK YEDİRMEDİM KEÇİBOYNUZU ÖZÜNÜ BİR SÜRE KAAN HOCAYA GİTMEDEN ÖNCE KULLANMIİŞTI AMA SANIRIM BİR İŞE YARAMADI DNA HASARI BAYA YÜKSEK ÇIKMIŞTIozmn ben araştırayım kendim hazırlayayım cnm. bu karısım dışında ayrıca kecı boynuzu özü fln yedirdinmi eşine? bunun içinde varya gerek olmaz herhlde diye düşündüm ama
çok sağol cnm senide soru yağmuruna tuttuk:) bu karışımı kullanan 2 kişi de hamile kalmış bende hazırlayayım da 3. hamiş olarak kayıtlara geceyım:)YOK YEDİRMEDİM KEÇİBOYNUZU ÖZÜNÜ BİR SÜRE KAAN HOCAYA GİTMEDEN ÖNCE KULLANMIİŞTI AMA SANIRIM BİR İŞE YARAMADI DNA HASARI BAYA YÜKSEK ÇIKMIŞTI
olsun canım bu karışımı yapan arkadaşımız sagolsun bıkmadan usanmadan bana yazdı allah ondan razı olsun bende tüm sorularınızı cevaplarım elbette inşallah sende hamile kalırsınçok sağol cnm senide soru yağmuruna tuttuk:) bu karışımı kullanan 2 kişi de hamile kalmış bende hazırlayayım da 3. hamiş olarak kayıtlara geceyım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?