Tüp Bebek Merkezleri Prof. dr KAAN AYDOS 'a eşi tedavi olup doğal yolla hamile kalanlar.....

olsun canım bu karışımı yapan arkadaşımız sagolsun bıkmadan usanmadan bana yazdı allah ondan razı olsun bende tüm sorularınızı cevaplarım elbette inşallah sende hamile kalırsın
amin canım bu forumu o yuzden sevıyorum herkes birbirne destek olmaya calısıyor, ben aktara ugrayıp bu karısımı yapmaya calısayım becerbılırım umarım:)

Canim diğer ilacin adini bile bilmiyorum inan karsilastirmam imkansiz bu arada size kaan hoca hangisini verdi
Canım sperm dna hasar testi yaptırdık sonuç bekliyoz bu süre içinde kullanması için daha önce kaan hoca emodex ve neofortil verdi onları kullanmıştı eşim kararsız kaldın

Emodex kullandik canim birde gna hasari kalmadigini pregeny m diye bir ilac yazdigini soylemisti kaan hoca biz sadece bunlari kullandik

Kizlar kaan hoca bize keci boynuzu tozu ve havuc tuketin dedi.havuc suyu falan dedi ama baska yerlerde de havuc kuru ve keciboynuzu kuru ayni anda yapmayin falan diye okudum. Siz nasil kullandiniz? Sikma havuc suyu ictiniz mi mesela keci boynuzu tuketirken? Emin olamiyorum.bir de tesr etki ederse diye

Ben havuç suyunu ara ara yaptım eşim için ama malum adek vitaminleri yağda cozunuyor salatalarda tüketmek daha mantıklı oluyor birde bol bol soğuk deniz balıkları tükettik biz

kızlar sonuclarımız çıktı.3 aydır eşim kaan hocanın verdiği ılaçları kullanıyordu. ilk dna hasar testi sonucumuz %32 di. şimdi %25 oldu çok şükür. oksidatif stres dediğimiz en onemlı test 1,47 di. şimdi 0,81 olmuş çok şükür.yani sonuçlarımız çok iyi ilerleme var daha da düşeccek ınşljh hasar tamamen ortadan kalkarsa bende bebeğime ulaşırım inşlh

gözünüz aydın cnm , bizde dun ılk testımızı verdık hasar varmı yokmu onu öğrenecegız daha ona göre tedavı baslayacak. beklemekten yorulduk. %15 e düşene kdr tedavi devam edecekmi?

Kizlar insallah hepiniz kavusursunuz evlatlariniza rabbim nasip etsin benden size tavsiye her olumlu sonucunuzdan sonra mutlaka iki rekat şükür namazi kilin rabbim veriyor en güzelini

Canım sperm dna hasar için hangi ilaçları kullandiniz

Çok sevindim sizin adınıza inşallah katlanarak artar güzel haberler Ama biz oksidatif stres bozukluğu %83 çıkmıştı 1.47 nasıl bir değer ki o zaman bizimkisi niye yüzdeli anlamadım.siz nerde yaptırmıştınız testleri?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…