- 16 Kasım 2015
- 2.315
- 1.635
- 83
- Konu Sahibi seneyebelki
-
- #1.141
amin canım bu forumu o yuzden sevıyorum herkes birbirne destek olmaya calısıyor, ben aktara ugrayıp bu karısımı yapmaya calısayım becerbılırım umarım:)olsun canım bu karışımı yapan arkadaşımız sagolsun bıkmadan usanmadan bana yazdı allah ondan razı olsun bende tüm sorularınızı cevaplarım elbette inşallah sende hamile kalırsın
Canım sana birşey sormak istiyorum emodex mi yoksa neofortilmi daha etkili oluyor bilgin var mi yada kullandım mi bilgi verir misinBecerirsin mutlaka kolay gelsin sana
Canim diğer ilacin adini bile bilmiyorum inan karsilastirmam imkansiz bu arada size kaan hoca hangisini verdiCanım sana birşey sormak istiyorum emodex mi yoksa neofortilmi daha etkili oluyor bilgin var mi yada kullandım mi bilgi verir misin
Canım sperm dna hasar testi yaptırdık sonuç bekliyoz bu süre içinde kullanması için daha önce kaan hoca emodex ve neofortil verdi onları kullanmıştı eşim kararsız kaldınCanim diğer ilacin adini bile bilmiyorum inan karsilastirmam imkansiz bu arada size kaan hoca hangisini verdi
Canım siz emodex mi kullandınız acabaCanim diğer ilacin adini bile bilmiyorum inan karsilastirmam imkansiz bu arada size kaan hoca hangisini verdi
Ben havuç suyunu ara ara yaptım eşim için ama malum adek vitaminleri yağda cozunuyor salatalarda tüketmek daha mantıklı oluyor birde bol bol soğuk deniz balıkları tükettik bizKizlar kaan hoca bize keci boynuzu tozu ve havuc tuketin dedi.havuc suyu falan dedi ama baska yerlerde de havuc kuru ve keciboynuzu kuru ayni anda yapmayin falan diye okudum. Siz nasil kullandiniz? Sikma havuc suyu ictiniz mi mesela keci boynuzu tuketirken? Emin olamiyorum.bir de tesr etki ederse diye
Insallah olumlu sonuc alirsinizBizde bu ay gittik dna hasar sonuçlarını bekliyoruz 4 yıldır çocugumuz olmuyor umarım güzel sonuçlar alırız
inşlh alırsınız sonuçları bize de bildiirn lütfenBizde bu ay gittik dna hasar sonuçlarını bekliyoruz 4 yıldır çocugumuz olmuyor umarım güzel sonuçlar alırız
gözünüz aydın cnm , bizde dun ılk testımızı verdık hasar varmı yokmu onu öğrenecegız daha ona göre tedavı baslayacak. beklemekten yorulduk. %15 e düşene kdr tedavi devam edecekmi?kızlar sonuclarımız çıktı.3 aydır eşim kaan hocanın verdiği ılaçları kullanıyordu. ilk dna hasar testi sonucumuz %32 di. şimdi %25 oldu çok şükür. oksidatif stres dediğimiz en onemlı test 1,47 di. şimdi 0,81 olmuş çok şükür.yani sonuçlarımız çok iyi ilerleme var daha da düşeccek ınşljh hasar tamamen ortadan kalkarsa bende bebeğime ulaşırım inşlh
Canım sperm dna hasar için hangi ilaçları kullandinizkızlar sonuclarımız çıktı.3 aydır eşim kaan hocanın verdiği ılaçları kullanıyordu. ilk dna hasar testi sonucumuz %32 di. şimdi %25 oldu çok şükür. oksidatif stres dediğimiz en onemlı test 1,47 di. şimdi 0,81 olmuş çok şükür.yani sonuçlarımız çok iyi ilerleme var daha da düşeccek ınşljh hasar tamamen ortadan kalkarsa bende bebeğime ulaşırım inşlh
Çok sevindim sizin adınıza inşallah katlanarak artar güzel haberlerkızlar sonuclarımız çıktı.3 aydır eşim kaan hocanın verdiği ılaçları kullanıyordu. ilk dna hasar testi sonucumuz %32 di. şimdi %25 oldu çok şükür. oksidatif stres dediğimiz en onemlı test 1,47 di. şimdi 0,81 olmuş çok şükür.yani sonuçlarımız çok iyi ilerleme var daha da düşeccek ınşljh hasar tamamen ortadan kalkarsa bende bebeğime ulaşırım inşlh
Eşimin kuzeni %75 hasarla kaan aydosa gitti.4 ay sonra eşi hamilr kaldıKızlar %65 çıktı dna hasarı bu degerle iyileşen var mı bebek sahibi olan var mı incelenen spetm 300 yazıo 195 i hasarlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?