Tüp Bebek Merkezleri Prof. dr KAAN AYDOS 'a eşi tedavi olup doğal yolla hamile kalanlar.....

İyi geceler arkadaşlar Biz Kaan Hocadan randevu aldk şehir dışından gidip gelicez bi günden fazla Ankara da kalmak gerekir mi acaba ? İkimzde calışıyorz izin almamız zor ondan soruyorum. Aynı gün içinde gidip dönebilir miyz acaba ? Sorunumuz eşimin sperm morfolojisnin ve hareketinin kötü olması.

İyi geceler arkadaşlar Biz Kaan Hocadan randevu aldk şehir dışından gidip gelicez bi günden fazla Ankara da kalmak gerekir mi acaba ? İkimzde calışıyorz izin almamız zor ondan soruyorum. Aynı gün içinde gidip dönebilir miyz acaba ? Sorunumuz eşimin sperm morfolojisnin ve hareketinin kötü olması.
1 gün kalmanız gerekiyor canım. Ilk muayene yapıyor. Muayenesi 4 te başlıyor 10 hasta bakıyor. Size kaçıncı sırada bakacak belli de degil. Ertesi gün sabah ta teste yönlendiriyor. Siz ona göre gidin.

Merhaba kızlar bizim ilaç için mail geldi. Gün aşırı klomen sabah akşam emodex inşallah Bi an öne düzelir

:110: Bizim tedavi nereye gidiyor hiç bilmiyoruz..temmuz ayinda başladık biz.
Ilk dna hasar testinde %22hasar çıktı ,sayi 2mil ,hız %10 .hoca klomen ve teatrio verdi. Bir Ay sonra tekrar dna ve kültür testi istedi. Sonuç dna hasarı %41 olmuş:KK43:ve sayımız 1mil. Hız %0.. ilaçları kesti hoca ve menagon iğne yazdı.. bir ay sonraki sonuç hasar %28 sayı 4mil. Hız %10.. yarın yine ankara genarta gidiyor eşim, bu son diyoruz. Artık bizi 'şaşırtan' sonuç gelmese macundu kür dü yapıp Mayıs gibi tüp bebek düşünüyoruz..

Bizde durum bu.sizde ne var ne yok bi özet geçerseniz siz neler atlatiniz:KK51:

Yadee Yadee canım selam. Bizde temmuz ayında tedaviye başladık emodex ve klomenle bir ay sonra ilk dna testini yaptırdı eşim dna hasar testi % 26 çıktı Sperm sayısı 170 milyon toplam hareketli % 80 morfoloji 7 çıktı kaan hoca daha sonra klomeni kesti ve emodex menagon iğne verdi iki ay kullandık tekrar test yaptırdı dna hasar testi % 22 çıktı Sperm sayısı 110 milyon falan çıktı morfoloji 4 toplam hareketli % 68 falan çıktı kan hoca tedaviye aynı şekilde 1 ay daha devam edelim hasar 20 in altında olmazsa tüp bebek için konuşalım dedi. Bir ay sonra hem iğne hem yol masrafı hem tahlil masrafı bizi aşacak o yüzden bıraktık tedaviyi bize pek etki etmedi iğne etkili ilaç ama bizim değere fazla etki etmiyor yani bir ay sonra bişiy değişeceğini sanmıyoruz yaza kadar bekleyeceğiz olmazsa bebek tekrar tup bebek deneriz

Yadee Yadee canım selam. Bizde temmuz ayında tedaviye başladık emodex ve klomenle bir ay sonra ilk dna testini yaptırdı eşim dna hasar testi % 26 çıktı Sperm sayısı 170 milyon toplam hareketli % 80 morfoloji 7 çıktı kaan hoca daha sonra klomeni kesti ve emodex menagon iğne verdi iki ay kullandık tekrar test yaptırdı dna hasar testi % 22 çıktı Sperm sayısı 110 milyon falan çıktı morfoloji 4 toplam hareketli % 68 falan çıktı kan hoca tedaviye aynı şekilde 1 ay daha devam edelim hasar 20 in altında olmazsa tüp bebek için konuşalım dedi. Bir ay sonra hem iğne hem yol masrafı hem tahlil masrafı bizi aşacak o yüzden bıraktık tedaviyi bize pek etki etmedi iğne etkili ilaç ama bizim değere fazla etki etmiyor yani bir ay sonra bişiy değişeceğini sanmıyoruz yaza kadar bekleyeceğiz olmazsa bebek tekrar tup bebek deneriz

Deme ya.. yine bize hüsran yine bize hasret var.
Şu iğne işe yarar diye bekliyorduk az da olsa ..hep bir kıvılcım olur ya küçücük bir umut ruzgarinda ateşlenir.yerimizde saysak neyse de hep geri gidiyoruz :KK42: eşim haklı tüp bebeğe geçmek en iyisi.

Deme ya.. yine bize hüsran yine bize hasret var.
Şu iğne işe yarar diye bekliyorduk az da olsa ..hep bir kıvılcım olur ya küçücük bir umut ruzgarinda ateşlenir.yerimizde saysak neyse de hep geri gidiyoruz :KK42: eşim haklı tüp bebeğe geçmek en iyisi.

Merhaba bizde Kaan hocanın hastasıyız. Sizlere tavsiyem hocanın dediklerini harfiyen yapın.Çünkü konusunda çok iyi. Hasatısını iyi yönlendiriyor. Tüp bebeğe geçseniz bile sperm içeriği iyi olmayınca tutma şansı düşük demişti hoca bize. O yuzden önce tedavi ile olmazsa tüp bebek ile deneyelim dedi. Eşimin morfolojisi çok kötü %1 ve dna hasarı %62 idi. Kaan hocanın tedavisi ile dna hasarı %15-20 ye düştü morfoloji maalesef değişmedi. Bize 6 ay deneyim ben doğal yolla gebelik oluşacağını umuyorum dedi. Kısacası arkadaşlar hocaya güvenin.

merhaba bizde kaan hocaya gittik çarşamba günü ben gecen sene tüp bebek yaptırmıştım hocamız şaşırdı 1.5 senelik evlilere yapılmıyor neden bu değerlerle tüp bebek denediler dedi sonuçlarınız iyi doğal yolla olana kadar deneyecegiz en son çaremiz tüp bebek olsun dedi tüp bebek denenirsede benim gözetimim altında olursunuz dedi. umudunuzu kaybetmeyin çarşamba günü söylediklerine dünyaları değişmem ilgilenmesi çok iyi Rabbim inşallah hepimize nasip eder Kaan hocamızda vesilesi olur:KK200:

Temmuzda başladık kaan hocada. Ozaman dna hasarimiz %21 çıktı sayı 2mil hız %10 .. Kaan hoca bize bir aylık ilaç yazdı ve kontrol için tekrar ankara genarta test yaptirmamizi söyledi.
Ilactan bir ay sonra sonuç: dna hasarı %42 oldu sayimiz 1mil. Ve hız %0 düştü..

İlacı kesti bu sefer iğne verdi ve tekrar bir ay kullanınız , ankara genarta tahlil verin dedi. Ok bunu da yaptık.. Sonuç dna hasarı %28 sayı 4mil hiz %10..

Igneye 6 hafta daha devam edin dedi ve bugün sonuç çıkti.. dna hasarimiz %48 oldu sayimiz 2mil.
6 aydır tedavideyiz ve başladığımızda dna hasarimiz %21'di... :KK42::KK42::KK42: şimdi ise %48..

Bakıyorum da biz hiç ilerleyemedik..maddi yönden büyük çöküş git gel şehir dışına.. tahlil yap her ay 250tl ilaçlar 3 katı.. manevi yönden zaten yerlerdeyiz..

:( bana yardımcı olun perişan bi halde azo Sperm olanların halini düşünüp kendimi avunmaya çalışıyorum.. ama yok yok herkesin durumu kendine uçurum..

Yadee Yadee :( Canım yaa niye böyle oldu. Hep mi ters etki yaptı bu ilaçlar.

Bizim durum iyi ama gebelik yok hala. Eşimin abisini kaybettik 25 gün oldu. Zor bi dönemden geçtik. Eşimin sonuçlarınıda düşünüyorum ya kötüye giderse diye :(

Yadee Yadee :KK43: Canım yaa niye böyle oldu. Hep mi ters etki yaptı bu ilaçlar.

Bizim durum iyi ama gebelik yok hala. Eşimin abisini kaybettik 25 gün oldu. Zor bi dönemden geçtik. Eşimin sonuçlarınıda düşünüyorum ya kötüye giderse diye :KK43:

Başınız sag olsun canım.

Valla bende bilmiyorum niye böyle oldu ama biz artık tüp bebek için hazırlık yapıyoruz. Proxeed plus kullanacak eşim Mart gibi tedavi .. yolumuzu çizdik. Kaan bey ne derse desin artık. Hasarli Sperm tüp bebek ile tutmazmiş fasa fiso.. Morfoloji Sayı hız .. Bunlar olmadan da olmuyor !!! Adam tuturmuş dna hasarı

Yadee Yadee Saol cnm.
Bende erteleriz dedim eşime yaza kadar cenazemiz olunca istemedi en fazla 1-2 ay Dedi. Sanırım hayatın 5 dkda Nasıl değişeceğini yakınen yaşayınca panik oldu. Olsun isteği arttı. Abisinin 2 çocuğu var biri daha 10 aylık biri 5,5 yaşında. Gerçeklerle yüzleşmek farklıymış.

selamun aleyküm kızlar .Bizim de 11 kasım da randevumuz vardı Kaan Beyde gittik Sperm ve DNA Hasar testini yaptırdık sonuçlarımız çıktı doktora mail attık ve bugünde hangi ilaçları kullanacağımız belli oldu hayırlısı ile
Sperm sayısı : 35 milyon
Sperm konsantrasyonu:10 milyon
Morfolojisi : % 5
Toplam hareketli:% 65
ileri hızlı hareketli: % 60
DNA hasar ise :% 35.67 çikti. ilaçlarda klomen ile emodeks .emodeks 156 liraymıs Allah ım inşallah tedavimiz hepimiz için hayırla sonuçlanır.
Canım Kaan hoca sadece mail yoluyla tedavi öneriyor mu, hiç muayneye gitmeden??

bizdende birkactane tahlil istedi dün cıktı sonuçlarımız mail olarak attık ayın 19 da cevap vercek bilmiyorum ne olcak ama en önemlisi hakkımızda hayırlısı olsun peki size bitkisel kür vermedimi labaratuvarda incelenmesi icin hangi tahlilleri istedi sizden...

Merhaba arkadaşlar.bizde kaan hocaya muayne olduk.tedaviye başladık. %65 dna hasarımız var.2 kez tüp bebek başarısızlığımız var.bu hasarla boşu boşuna tüp bebek yaptırmışız gerçekten.hiç bi tüp bebek merkezi bu tahlili yaptırın bile demiyorlar.inanılmaz yani.iğnelere başlıycaz cuma günü hayırlısı bakalım.

Merhaba arkadaşlar.bizde kaan hocaya muayne olduk.tedaviye başladık. %65 dna hasarımız var.2 kez tüp bebek başarısızlığımız var.bu hasarla boşu boşuna tüp bebek yaptırmışız gerçekten.hiç bi tüp bebek merkezi bu tahlili yaptırın bile demiyorlar.inanılmaz yani.iğnelere başlıycaz cuma günü hayırlısı bakalım.
dna hasarını nasıl yapıyorlar? heryer yapıyor mu? sper sayısı ve morfolojısı nasıldı?

Back