lben profil görüntümden çok rahatsızım. çok fazla estetik işlem çeşidi var. sizce ne yaptırmalıyım? 30 yaşındayım. 55 kiloyum 162 boy. 45 kiloyken de 65 kiloyken de yüzün hep böyleydi. ve gıdı bizde genetik. neler yaptırmalıyım sizce? fikir almak istedim
çok zarifsiniz çok teşekkür ederimgoruntunde ne varki?bence bir gulumsemen yeter
allahıma bin şükür sağlıklıyız ya önemli olan o tabiki. insan ister istemez estetiğe merak sarıyor çok sağolunBurnun dudakların yanakların gayet iyi durumda, senin gibi olmak isteyen milyon kadın olduğunu unutma haline şükret..
çok teşekkürler ben de aynısını düşünüyorum ama gıdı için onlarca işlem var hangisi çok karıştım fikir almak istedimEstetiğe ihtiyacınız yok gibi.. Ama ille de birşeyler yaptıracağım diyorsanız, gıdı operasyonu ve çok az çene ucu dolgusu öneririm.
araştırayım bakim videolara çok teşekkür ederimYüz yogasını araştırın; işleme ihtiyacınız yok bence.
evet çene ucu dolgusu araştırıyorum çok teşekkürlerbence çene dolgusunu düşünün
konu açarsanız takipte olurum mutlaka ben de araştırıyorum izmirdeyimÇene dolgusu ben de yaptıracağım. 3bine dolgu yapan güvenilir bi doktor buldum. Bakalım sonuç nasıl olacak
çok teşekkürler hepsini araştırıcam bir de rahatsız olduğum görüntü üst dudağımın çıkık durmaması bunu dolgu ile çözebilir miyim sizcelipoliz, melting, rasping dipoliz araştırın. Gıdıya yapılan işlemler bunlar
Hangi marka dolgu kullanıyor, Istanbul'da mi ?Çene dolgusu ben de yaptıracağım. 3bine dolgu yapan güvenilir bi doktor buldum. Bakalım sonuç nasıl olacak
+1Yüz yogasını araştırın; işleme ihtiyacınız yok bence.
Yüz yogası için kimin videolarını takip ettiniz+1
Yüz yogası+spor ile bence yüzünüz de incelir.
Bende tombik yanaklıydım kilo verdikçe yanak küçüldü.
Bak sizde kusur bulamamışsınız. Bence hiçbir sorun yok en fazla kilo verebilirsiniz incelmesini istiyorsanız ama gayet düzgün geldi bana profiliniz. Gıdığımız bizimde hep vardır. Hatta ben kilo versemde kafam top gibi yuvarlaktır hiç incelmezben profil görüntümden çok rahatsızım. çok fazla estetik işlem çeşidi var. sizce ne yaptırmalıyım? 30 yaşındayım. 55 kiloyum 162 boy. 45 kiloyken de 65 kiloyken de yüzün hep böyleydi. ve gıdı bizde genetik. neler yaptırmalıyım sizce? fikir almak istedim
Cene ve jawline dolguben profil görüntümden çok rahatsızım. çok fazla estetik işlem çeşidi var. sizce ne yaptırmalıyım? 30 yaşındayım. 55 kiloyum 162 boy. 45 kiloyken de 65 kiloyken de yüzün hep böyleydi. ve gıdı bizde genetik. neler yaptırmalıyım sizce? fikir almak istedim
Yogada yoga zeynep var onun videoları güzel.Yüz yogası için kimin videolarını takip ettiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?