Progestan’ın 50 mg iğnesi! Kullananlar rica etsem acilen bakar mısınız?

Sık idrara çıkma uyku bastırması falan bunlari kastetmistm :) neyse hayirlisi olur hakkımızda inşallah takipteyim aynı günün transferiyiz benim de çift embriyo inşallah tutunur bebisler :)

Lekelenme için erken değil mi bitanem, doktoruna ulaştın mı herşey yolunda mı
Kuzum, lekelenme olabilir dedi normal panik yapma sakın dedi. Transfer günü söylemişti. Oyuzden hiç sormadım. Zaten test gününü beklicem idrar testi falan yapmayı düşünmüyorum hiç canım

Yaaa lekelenme varsa peki kaçıncı günde başladı belirtileriniz. Benim sadece sol kasığımda hafif batma oluyor bu kadar lekelenme kaçıncı gün oldu yarın sabah idrar testi yapsanizzz
Yok canım hiç idrar testi falan yapmamda, aslında belirti arayan biri hiç değilim. Sadece peçeteyle silerken dikkatimi çekti.

Kuzum, lekelenme olabilir dedi normal panik yapma sakın dedi. Transfer günü söylemişti. Oyuzden hiç sormadım. Zaten test gününü beklicem idrar testi falan yapmayı düşünmüyorum hiç canım
Kuzumm sana ve kendime çok dua ediyorum ve gerçekten bekleyen herkese.. Rabbim hayırlı sonuçlarla karşılaştırsın bizi. Ben hastanede serum takılacakken o o kadar çok ağladım ki bütün hemşireler acildeki doktorlar ne olmuş neyi var diye tepeme üşüştüler, ama bilmiyorlar ki yatmam gereken zamanda ben koştur koştur hastaneye geldim.. şimdi diyorum Rabbim nasip edeceksee her şekilde eder

Sen hiiiç canını sıkma kuzum benim, tutunucaklar nasipse pozitif haberleri vericez Allahım nasip etsin yeterki Çok istiyorum coook.

Kuzum hiç bilmiyorum ya ismi neymiş, bana verilmedi canım ya.
Bebeğim iğnenin adını bugün gidip geldikten sonra yazarım transferin 5.günü diye yazmışlar reçeteye, benim anladığım kadarıyla her doktorun tedavi şekli az biraz farkli herhalde, sonuçlarımız aynı olsun daaa

İyi diyelim iyi olalıım, sen nasılsın nasıl geçti transferin
Çok şükür canım iyiyim gayet güzel sorunsuz geçti herşey artık dinlenme vakti biz elimden geleni yaptık hayırlısı bakalım ilaçlara iğnelere devam bekliycez artik

Yok kuzum vana verilmedi, kişiye göre tedavi veriyorlar ya oyuzden olabilir kuzum. Ayyy pozitifleri alalım da kuzum başka bişi istemiyorummm rabbimin izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…