Yook onu ben yazmadım kuzum sen karıştırdın galibaa onu arkadaş yazdııAnladımsiz yazmışsınız ya kasık agrım göğüs hassasiyetim var falan die ben ondan tedirgin oldum bsnde yok diue
Sık idrara çıkma uyku bastırması falan bunlari kastetmistm :) neyse hayirlisi olur hakkımızda inşallah takipteyim aynı günün transferiyiz benim de çift embriyo inşallah tutunur bebisler :)Ben de evdeyim kuzum eşimle vakit geçiriyoruz işte yemektir filmdir ilaç saatlerim vs.. Benim kasıklarımda yada göğsümde hiçbir ağrı sızı yok tek sorunum çok sık idrara çıkıyorum yabide uyku bastırıyor sürekli uyu-uyan/yine uyu oluyorum bakalım işte şimdilik iyiyim
Kuzum, lekelenme olabilir dedi normal panik yapma sakın dedi. Transfer günü söylemişti. Oyuzden hiç sormadım. Zaten test gününü beklicem idrar testi falan yapmayı düşünmüyorum hiç canımLekelenme için erken değil mi bitanem, doktoruna ulaştın mı herşey yolunda mı
Yok canım hiç idrar testi falan yapmamda, aslında belirti arayan biri hiç değilim. Sadece peçeteyle silerken dikkatimi çekti.Yaaa lekelenme varsapeki kaçıncı günde başladı belirtileriniz. Benim sadece sol kasığımda hafif batma oluyor bu kadar lekelenme kaçıncı gün oldu yarın sabah idrar testi yapsanizzz
Kuzumm sana ve kendime çok dua ediyorum ve gerçekten bekleyen herkese.. Rabbim hayırlı sonuçlarla karşılaştırsın bizi. Ben hastanede serum takılacakken o o kadar çok ağladım ki bütün hemşireler acildeki doktorlar ne olmuş neyi var diye tepeme üşüştüler, ama bilmiyorlar ki yatmam gereken zamanda ben koştur koştur hastaneye geldim..Kuzum, lekelenme olabilir dedi normal panik yapma sakın dedi. Transfer günü söylemişti. Oyuzden hiç sormadım. Zaten test gününü beklicem idrar testi falan yapmayı düşünmüyorum hiç canım
O kadar çok ilaç kullanıyorum kii o yüzden lavabodan çıkamıyorumSık idrara çıkma uyku bastırması falan bunlari kastetmistm :) neyse hayirlisi olur hakkımızda inşallah takipteyim aynı günün transferiyiz benim de çift embriyo inşallah tutunur bebisler :)
Sen hiiiç canını sıkma kuzum benim, tutunucaklar nasipse pozitif haberleri vericezKuzumm sana ve kendime çok dua ediyorum ve gerçekten bekleyen herkese.. Rabbim hayırlı sonuçlarla karşılaştırsın bizi. Ben hastanede serum takılacakken o o kadar çok ağladım ki bütün hemşireler acildeki doktorlar ne olmuş neyi var diye tepeme üşüştüler, ama bilmiyorlar ki yatmam gereken zamanda ben koştur koştur hastaneye geldim..şimdi diyorum Rabbim nasip edeceksee her şekilde eder
Amin amin amiin bitanemSen hiiiç canını sıkma kuzum benim, tutunucaklar nasipse pozitif haberleri vericezAllahım nasip etsin yeterki Çok istiyorum coook.
Siz hangi ilaçları kullanıyorsunuz bende çok ilaç kullanıyorum:/O kadar çok ilaç kullanıyorum kii o yüzden lavabodan çıkamıyorum
Bi iki sayfa geriye gidersen görürsün canım yazmıştım zatenSiz hangi ilaçları kullanıyorsunuz bende çok ilaç kullanıyorum:/
Kuzum hiç bilmiyorum ya ismi neymiş, bana verilmedi canım ya.asihan bu arada kuzum ben yarın doktora gidiyorum 5.günde vurulmam gereken bi iğne var, göbekten yarım doz olarak.
Sen de kullandın mı
Bebeğim iğnenin adını bugün gidip geldikten sonra yazarım transferin 5.günü diye yazmışlar reçeteye, benim anladığım kadarıyla her doktorun tedavi şekli az biraz farkli herhalde, sonuçlarımız aynı olsun daaaKuzum hiç bilmiyorum ya ismi neymiş, bana verilmedi canım ya.
Valla bende öyle gece kaç kere kalkıyorum hatırlamıyorum vallaO kadar çok ilaç kullanıyorum kii o yüzden lavabodan çıkamıyorum
İyi diyelim iyi olalıım, sen nasılsın nasıl geçti transferinValla bende öyle gece kaç kere kalkıyorum hatırlamıyorum vallanasılsınız kızlar iyimisinz
Çok şükür canım iyiyim gayet güzel sorunsuz geçti herşey artık dinlenme vakti biz elimden geleni yaptık hayırlısı bakalım ilaçlara iğnelere devam bekliycez artikİyi diyelim iyi olalıım, sen nasılsın nasıl geçti transferin
Rabbim hayırlarla sonuçlandırsın inşallahÇok şükür canım iyiyim gayet güzel sorunsuz geçti herşey artık dinlenme vakti biz elimden geleni yaptık hayırlısı bakalım ilaçlara iğnelere devam bekliycez artik
Yok kuzum vana verilmedi, kişiye göre tedavi veriyorlar ya oyuzden olabilir kuzum. Ayyy pozitifleri alalım da kuzum başka bişi istemiyorummm rabbimin izniyleBebeğim iğnenin adını bugün gidip geldikten sonra yazarım transferin 5.günü diye yazmışlar reçeteye, benim anladığım kadarıyla her doktorun tedavi şekli az biraz farkli herhalde, sonuçlarımız aynı olsun daaa
İnsallah güzel güzel sonuçlar veririzÇok şükür canım iyiyim gayet güzel sorunsuz geçti herşey artık dinlenme vakti biz elimden geleni yaptık hayırlısı bakalım ilaçlara iğnelere devam bekliycez artik
Allah razı olsun canım Rabbim isteyen herkese hayırlısını nasip etsin.İnsallah güzel güzel sonuçlar veririzHayırlısıyla. Siz nerde tedavi oldunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?