Aminn kuzumm aminn inan ben de başka şey istememm, Rabbimin izniyle; ol desin ve olsunYok kuzum vana verilmedi, kişiye göre tedavi veriyorlar ya oyuzden olabilir kuzum. Ayyy pozitifleri alalım da kuzum başka bişi istemiyorummm rabbimin izniyle
Bahceci de transfer oldum bende, Cem ÇelikAllah razı olsun canım Rabbim isteyen herkese hayırlısını nasip etsin.
Aret Kamara gidiyorum.
Siz nerde tedavi oluyosunuz
Amin canim inşallah hayırlısı olsunBahceci de transfer oldum bende, Cem Çelikinsallah pozitifleri alırız rabbimin izniyle
Canımm nasıl oldun, lekelenme bitti mi ne var ne yok, bende daha henüz hiçbir belirti yok bu aradaBahceci de transfer oldum bende, Cem Çelikinsallah pozitifleri alırız rabbimin izniyle
Kuzum lekelenme dediğim şey kum tanesi kadar, suanda gelmiyor kuzum.Canımm nasıl oldun, lekelenme bitti mi ne var ne yok, bende daha henüz hiçbir belirti yok bu arada
Bebeğim ben akşama kadar evde tek olduğum için işlerimi yavaş yavaş yapıyorum işte artık çok yatmıyorum yaniKuzum lekelenme dediğim şey kum tanesi kadar, suanda gelmiyor kuzum.
işte bel agrısı ve göğüs siskinliğim çok fazla kuzum. Öyle iğneye gidiyorum ev içinde yürüyorum yemeklerde yardım ediyorum eşime. Sürekli yatmıyorum. Sen nasılsın
İnsallah o güzel pozitifleri alırız canım insallahBebeğim ben akşama kadar evde tek olduğum için işlerimi yavaş yavaş yapıyorum işte artık çok yatmıyorum yani
O damla inşallah yerleşme kanamasıdıraz kaldı test günümüze, Rabbim sevindirsin ikimizi de
Burada yazılanlar aklımı çok karıştırıyor ama ya. Daha gününü doldurmadan test yapanlar var, işte daha ilk günden belirti yaşadığını yazanlar var bide hiçbir belirtim yok diye sitem edenler var. Kafam allak bullak oluyorİnsallah o güzel pozitifleri alırız canım insallah
Valla bende diyorum idrar testi yapsammı diye de bilemedim ya çok erken cıkmazki varsa bile. Bide zaten insan bişi hissetmiyor nasıl belirti olsunkii. Bende çok karışıgım test konusundaBurada yazılanlar aklımı çok karıştırıyor ama ya. Daha gününü doldurmadan test yapanlar var, işte daha ilk günden belirti yaşadığını yazanlar var bide hiçbir belirtim yok diye sitem edenler var. Kafam allak bullak oluyor
Ben pazar günü kan vereceğim, acaba cuma bi idrar testi yapsam mıValla bende diyorum idrar testi yapsammı diye de bilemedim ya çok erken cıkmazki varsa bile. Bide zaten insan bişi hissetmiyor nasıl belirti olsunkii. Bende çok karışıgım test konusunda
Yap kuzum belki çıkar idrarda. Yada direkt kan testi verirsin daha net olurBen pazar günü kan vereceğim, acaba cuma bi idrar testi yapsam mı
Kacinci günü oldu sizin transferin?Ben pazar günü kan vereceğim, acaba cuma bi idrar testi yapsam mı
Bugün 6.günKacinci günü oldu sizin transferin?
Kuzum senin 5. Gün olması lazın bugün transfer gününü sayma.Bugün 6.gün
Transfer günü sayılmıyor dimiKuzum senin 5. Gün olması lazın bugün transfer gününü sayma.
Hayır kuzum transfer günü sayılmıyor. 10 unda transfer oldum bugün doku dolu 6.günüm oluyor benimde. Senin kaçgün oluyoTransfer günü sayılmıyor dimi
Pazartesi oldum bende bugün 2 gün o zamanHayır kuzum transfer günü sayılmıyor. 10 unda transfer oldum bugün doku dolu 6.günüm oluyor benimde. Senin kaçgün oluyo
Şimdi hemşire dün beni aradı ya göbekten iğne için, bugün 5.gününüz dedi. Demek ki onlar transfer gününü de hesaplıyor, zaten benim kan verme günüm pazar o hesaba göre 9.gün oluyor kuzum yaKuzum senin 5. Gün olması lazın bugün transfer gününü sayma.
Doğrudur ozaman kuzum, ben transfer gününü sayarsam 7.günde oluyorum ozaman saymazsam 6 ay olsun önemli olan bebiş haberini almakŞimdi hemşire dün beni aradı ya göbekten iğne için, bugün 5.gününüz dedi. Demek ki onlar transfer gününü de hesaplıyor, zaten benim kan verme günüm pazar o hesaba göre 9.gün oluyor kuzum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?