Progestan’ın 50 mg iğnesi! Kullananlar rica etsem acilen bakar mısınız?

Doğrudur ozaman kuzum, ben transfer gününü sayarsam 7.günde oluyorum ozaman saymazsam 6 ay olsun önemli olan bebiş haberini almak
Aynen bebeğim yaa valla sağlıkla tutunsunlar başka şey istemem, bide benimki çift embriyo bakalım ne olacak. Acaba bi çılgınlık yapsam mı cuma günü, idrarda çıkar mı ne diyosun kan veremem eşim erken diyor daha götürmez yani beni hastaneye gününden önce

Ahhh kuzum kelin ilacı olsa basına sürermiş bende diyorum idrar testisi yapsammı diye ama hiç cesaretim yok. Oyuzden bilmiyorum kuzum ya hiç

Ahhh kuzum kelin ilacı olsa basına sürermiş bende diyorum idrar testisi yapsammı diye ama hiç cesaretim yok. Oyuzden bilmiyorum kuzum ya hiç
Ya hahahah doğru dedin yaa Bence biz baştan sabırla başladık ve boşver böyle tamamlayalım ya Gidip kanı verdiğimizde alalım sonuçları, diyelim idrarda henüz erken diye çıkmadı. E karalar bağlayacağız o zaman

Benim de 6. Gun bugün, bence gebelik testi yapabilirsiniz , çıkmış bazı kişilerin. Ben de aile hekimine gidip, denilen tarihten önce kan vermeyi düşünüyorum:) hayırlısı olsun hakkımızda inşalalh, güzel güzel tutunup büyürler bebeklerimiz.

Şimdi hemşire dün beni aradı ya göbekten iğne için, bugün 5.gününüz dedi. Demek ki onlar transfer gününü de hesaplıyor, zaten benim kan verme günüm pazar o hesaba göre 9.gün oluyor kuzum ya
Size 9 gün sonra mi kan verin dediler, bana da 12 gün sonra Dediler.

Şimdilik iyiyim hafif sağ kasığimda agrım oluyor ara ara çok sık lavaboya gidiyorum özellikle gece ve karnımda gaz var gibi siz nasılsınız sizin nasıl gidiyor
Ben olur da pozitif sonuç alırsam yazıcam buraya hiçbir belirti yaşamadım diye belki birilerinin işine yarar çünkü azıcık bile bişeyim yok, idrara çok su içtiğim için çıkıyorum hepsi bu inşallah tutunur bebişlerimiz, biz de idrar testi yapsak mıı yaomasak mı onu düşünüyorduk

Amin inşallah hepimiz pozifi görürüz hayırlısıyla
Bende 8.gün test yapmayı düşünüyorum kan testinde önce bakalım hayırlısı inşallah

Size 9 gün sonra mi kan verin dediler, bana da 12 gün sonra Dediler.
Banada 12 gün sonra test günü verdiler
Hayırlısı canım bende çok su içiyorum ondandır benimde sanırım ya inşallah tutunur yavrularımız

Yok bana 10.gün dediler de hani diyorum çift embriyo olduğu için idrar testi yapsam çıkar mı
Cift olanlar da çıkmış genelde, ama bazılarında da sonradan çıkmış, hani test yapıp çıkmasa bile moralinizi bozmayın yine . Hiç belli olmuyor bu işler.

Şimdilik iyiyim hafif sağ kasığimda agrım oluyor ara ara çok sık lavaboya gidiyorum özellikle gece ve karnımda gaz var gibi siz nasılsınız sizin nasıl gidiyor
Vallahi nasıl gidiyor bilmiyorum artık belirtiyi geçtim bian önce test günü gelsin diye bakıyorum.

Cift olanlar da çıkmış genelde, ama bazılarında da sonradan çıkmış, hani test yapıp çıkmasa bile moralinizi bozmayın yine . Hiç belli olmuyor bu işler.
Yaa ben o ihtimali bile düşünmedim tek olsa da kabulüm yeter ki sağlıklı olsun şakası bi yana da.. Hepimiz hayırlı sonuçları alırız inşallah test günümüzde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…