Nasıl geçiyor kuzum günlerinPazartesi oldum bende bugün 2 gün o zaman
Aynen bebeğim yaa valla sağlıkla tutunsunlar başka şey istemem, bide benimki çift embriyo bakalım ne olacak. Acaba bi çılgınlık yapsam mı cuma günü, idrarda çıkar mı ne diyosunDoğrudur ozaman kuzum, ben transfer gününü sayarsam 7.günde oluyorum ozaman saymazsam 6 ay olsun önemli olan bebiş haberini almak
Nasılsın pekii iyi misin, nasıl gidiyorPazartesi oldum bende bugün 2 gün o zaman
Ahhh kuzum kelin ilacı olsa basına sürermiş bende diyorum idrar testisi yapsammı diye ama hiç cesaretim yok. Oyuzden bilmiyorum kuzum ya hiçAynen bebeğim yaa valla sağlıkla tutunsunlar başka şey istemem, bide benimki çift embriyo bakalım ne olacak. Acaba bi çılgınlık yapsam mı cuma günü, idrarda çıkar mı ne diyosunkan veremem eşim erken diyor daha götürmez yani beni hastaneye gününden önce
Ya hahahah doğru dedin yaaAhhh kuzum kelin ilacı olsa basına sürermiş bende diyorum idrar testisi yapsammı diye ama hiç cesaretim yok. Oyuzden bilmiyorum kuzum ya hiç
Nasıl geçiyor kuzum günlerin
Şimdilik iyiyim hafif sağ kasığimda agrım oluyor ara ara çok sık lavaboya gidiyorum özellikle gece ve karnımda gaz var gibi siz nasılsınız sizin nasıl gidiyorNasılsın pekii iyi misin, nasıl gidiyor
Benim de 6. Gun bugün, bence gebelik testi yapabilirsiniz , çıkmış bazı kişilerin. Ben de aile hekimine gidip, denilen tarihten önce kan vermeyi düşünüyorum:) hayırlısı olsun hakkımızda inşalalh, güzel güzel tutunup büyürler bebeklerimiz.Bugün 6.gün
Size 9 gün sonra mi kan verin dediler, bana da 12 gün sonra Dediler.Şimdi hemşire dün beni aradı ya göbekten iğne için, bugün 5.gününüz dedi. Demek ki onlar transfer gününü de hesaplıyor, zaten benim kan verme günüm pazar o hesaba göre 9.gün oluyor kuzum ya
Ben olur da pozitif sonuç alırsam yazıcam buraya hiçbir belirti yaşamadım diye belki birilerinin işine yararŞimdilik iyiyim hafif sağ kasığimda agrım oluyor ara ara çok sık lavaboya gidiyorum özellikle gece ve karnımda gaz var gibi siz nasılsınız sizin nasıl gidiyor
Amin inşallah hepimiz pozifi görürüz hayırlısıylaBenim de 6. Gun bugün, bence gebelik testi yapabilirsiniz , çıkmış bazı kişilerin. Ben de aile hekimine gidip, denilen tarihten önce kan vermeyi düşünüyorum:) hayırlısı olsun hakkımızda inşalalh, güzel güzel tutunup büyürler bebeklerimiz.
Yok bana 10.gün dediler de hani diyorum çift embriyo olduğu için idrar testi yapsam çıkar mıSize 9 gün sonra mi kan verin dediler, bana da 12 gün sonra Dediler.
Benim anladığım hepimiz şu an sabırsızızAmin inşallah hepimiz pozifi görürüz hayırlısıyla
Bende 8.gün test yapmayı düşünüyorum kan testinde önce bakalım hayırlısı inşallah
Banada 12 gün sonra test günü verdilerSize 9 gün sonra mi kan verin dediler, bana da 12 gün sonra Dediler.
Hayırlısı canım bende çok su içiyorum ondandır benimde sanırım ya inşallah tutunur yavrularımızBen olur da pozitif sonuç alırsam yazıcam buraya hiçbir belirti yaşamadım diye belki birilerinin işine yararçünkü azıcık bile bişeyim yok, idrara çok su içtiğim için çıkıyorum hepsi bu inşallah tutunur bebişlerimiz, biz de idrar testi yapsak mıı yaomasak mı onu düşünüyorduk
Evet valla 8. Gün yap sende test evde muhakkak çıkar diye düşünüyorum bende yapicam inşallahBenim anladığım hepimiz şu an sabırsızız
Yaparsam yazıcam tamamEvet valla 8. Gün yap sende test evde muhakkak çıkar diye düşünüyorum bende yapicam inşallah
Benim de çift embriyo :) hatta doktor espri yaptı transfer esnasında, birisi bölünürse 3 uz olur diyeYok bana 10.gün dediler de hani diyorum çift embriyo olduğu için idrar testi yapsam çıkar mı
Cift olanlar da çıkmış genelde, ama bazılarında da sonradan çıkmış, hani test yapıp çıkmasa bile moralinizi bozmayın yine . Hiç belli olmuyor bu işler.Yok bana 10.gün dediler de hani diyorum çift embriyo olduğu için idrar testi yapsam çıkar mı
Banada aynı 12. Gün kan vericemSize 9 gün sonra mi kan verin dediler, bana da 12 gün sonra Dediler.
Vallahi nasıl gidiyor bilmiyorum artık belirtiyi geçtim bian önce test günü gelsin diye bakıyorum.Şimdilik iyiyim hafif sağ kasığimda agrım oluyor ara ara çok sık lavaboya gidiyorum özellikle gece ve karnımda gaz var gibi siz nasılsınız sizin nasıl gidiyor
Yaa ben o ihtimali bile düşünmedimCift olanlar da çıkmış genelde, ama bazılarında da sonradan çıkmış, hani test yapıp çıkmasa bile moralinizi bozmayın yine . Hiç belli olmuyor bu işler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?