Progestan’ın 50 mg iğnesi! Kullananlar rica etsem acilen bakar mısınız?

Kızlar ben bişi sorucam size progestan fitil kullananlara özellikle I iklim ela kuzum fitil kullanıyorsun ya akıntın nasıl oluyor tarif eder misin

Kızlar ben bişi sorucam size progestan fitil kullananlara özellikle I iklim ela kuzum fitil kullanıyorsun ya akıntın nasıl oluyor tarif eder misin
Bebeğim ben günde 3 defa 2 tane olarak kullanıyorum, ilk yarım saat yatıyorum her kullanışımda, sonra olur da ayağa kalkarsam illa akıyor fazlası böyle bembeyaz ve nasıl desem yağlı bi yapısı var

Böyle nohut büyüklüğünde diyim, bazende akıntı gibi. Ama iyice ittirmek lazım işte, ben işaret parmağımı kullanıyorum da olduğu kadar kuzum
Bi sorun yok inşallah neden sordun
Yani topal şeklinde oluyor o bende de oluyor da.. süt kesiği gibi akıntım oluyor am fitil kaynaklımı anlamadım kuzum ya oyuzden soruyorum

Günlük ped çok kullanmayın, mantar olabilirsiniz , sentetik olduğu için. Peçete kullanın ya da sık sık çamaşır değiştirin ☺
Her lavobada değiştiriyorum fitil aktığı için ama dikkat edicem peçete kullanırım teşekkür ederim canim
Dikkat etmek lazım bu dönemde bide mantar çıkmasın inşallah

Her lavobada değiştiriyorum fitil aktığı için ama dikkat edicem peçete kullanırım teşekkür ederim canim
Allah korusun, sürekli ıslak kaldığı için mantar olabiliyormuş, bu sürecleri atlatan bir arkadaşım özellikle uyarmıştı. Bir de fitilden sonra 5 dk yatıp, 5 dk dolanmak lazımmış. Tıkanabiliyormus. Bir sürü garip hadise gelebilir başımıza

En rahat ve temiz olanı peçete bence yani en azından sık değiştirme imkanı en fazla olan oAma keşke iki adet kullanmak yerine bi tane kullansak ya zaten günde üç defa fazlası hep akıyor

Beş dakika değil, en az 30 dakika bizzat doktor söyledi bunu

Aynen ya neler duyuyoruz
En rahat ve temiz olanı peçete bence yani en azından sık değiştirme imkanı en fazla olan oAma keşke iki adet kullanmak yerine bi tane kullansak ya zaten günde üç defa fazlası hep akıyor
Malesef akıyor dikkat etmek lazım peçete kullanıcam bende

Günde 3 sefer 1 tane kullanıyorum kuzum ben benim komple degişik ilaçlar

Günde 3 sefer 1 tane kullanıyorum kuzum ben benim komple degişik ilaçlar
Ben de 1 kullansam bişey olur mu acaba, sanırım 2 deme sebepleri etkisini arttırmak ama ayağa kalktığın an akıyor hep kuzum aslında ilaçlar değişik değil, ya benzer yada kullanım şekli bi tık farklı hepsi bu
Senin de dediğin gibi kişiden kişiye değişiyor sanırım

Benim de günde 3 tane sabah öğle akşam birer tane dediler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…