Hayırlısı inşallah canım yaVallahi nasıl gidiyor bilmiyorum artık belirtiyi geçtim bian önce test günü gelsin diye bakıyorum.
Bebeğim ben günde 3 defa 2 tane olarak kullanıyorum, ilk yarım saat yatıyorum her kullanışımda, sonra olur da ayağa kalkarsam illa akıyor fazlası böyle bembeyaz ve nasıl desem yağlı bi yapısı var
Topak şeklinde mi geliyo kuzumBebeğim ben günde 3 defa 2 tane olarak kullanıyorum, ilk yarım saat yatıyorum her kullanışımda, sonra olur da ayağa kalkarsam illa akıyor fazlası böyle bembeyaz ve nasıl desem yağlı bi yapısı var
Böyle nohut büyüklüğünde diyim, bazende akıntı gibi. Ama iyice ittirmek lazım işte, ben işaret parmağımı kullanıyorum da olduğu kadar kuzumTopak şeklinde mi geliyo kuzum
Yani topal şeklinde oluyor o bende de oluyor da.. süt kesiği gibi akıntım oluyor am fitil kaynaklımı anlamadım kuzum ya oyuzden soruyorumBöyle nohut büyüklüğünde diyim, bazende akıntı gibi. Ama iyice ittirmek lazım işte, ben işaret parmağımı kullanıyorum da olduğu kadar kuzum
Bi sorun yok inşallah neden sordun
Bende 3 defa kullanıyorum kuzumda süt gibi böyle akıntım oluyor topak falan degil yaniBende günde 2 defa kullanıyorum fazlalığı malesef gün içinde akıyo gunluk ped kullanıyorum
Fitil kaynaklıdır canim ayni benimde süt kesiği gibi geliyor fazlasını dışarı atıyor endişelenmeBende 3 defa kullanıyorum kuzumda süt gibi böyle akıntım oluyor topak falan degil yani
Korkacak bişey yok kuzumm, fazlası bi şekilde akıyor işteBende 3 defa kullanıyorum kuzumda süt gibi böyle akıntım oluyor topak falan degil yani
Günlük ped çok kullanmayın, mantar olabilirsiniz , sentetik olduğu için. Peçete kullanın ya da sık sık çamaşır değiştirin ☺Bende günde 2 defa kullanıyorum fazlalığı malesef gün içinde akıyo gunluk ped kullanıyorum
Her lavobada değiştiriyorum fitil aktığı için ama dikkat edicem peçete kullanırım teşekkür ederim canimGünlük ped çok kullanmayın, mantar olabilirsiniz , sentetik olduğu için. Peçete kullanın ya da sık sık çamaşır değiştirin ☺
Allah korusun, sürekli ıslak kaldığı için mantar olabiliyormuş, bu sürecleri atlatan bir arkadaşım özellikle uyarmıştı. Bir de fitilden sonra 5 dk yatıp, 5 dk dolanmak lazımmış. Tıkanabiliyormus. Bir sürü garip hadise gelebilir başımızaHer lavobada değiştiriyorum fitil aktığı için ama dikkat edicem peçete kullanırım teşekkür ederim canim
Dikkat etmek lazım bu dönemde bide mantar çıkmasın inşallah
En rahat ve temiz olanı peçete bence yani en azından sık değiştirme imkanı en fazla olan oHer lavobada değiştiriyorum fitil aktığı için ama dikkat edicem peçete kullanırım teşekkür ederim canim
Dikkat etmek lazım bu dönemde bide mantar çıkmasın inşallah
Beş dakika değil, en az 30 dakika bizzat doktor söyledi bunuAllah korusun, sürekli ıslak kaldığı için mantar olabiliyormuş, bu sürecleri atlatan bir arkadaşım özellikle uyarmıştı. Bir de fitilden sonra 5 dk yatıp, 5 dk dolanmak lazımmış. Tıkanabiliyormus. Bir sürü garip hadise gelebilir başımıza
Aynen ya neler duyuyoruzAllah korusun, sürekli ıslak kaldığı için mantar olabiliyormuş, bu sürecleri atlatan bir arkadaşım özellikle uyarmıştı. Bir de fitilden sonra 5 dk yatıp, 5 dk dolanmak lazımmış. Tıkanabiliyormus. Bir sürü garip hadise gelebilir başımıza
Malesef akıyor dikkat etmek lazım peçete kullanıcam bendeEn rahat ve temiz olanı peçete bence yani en azından sık değiştirme imkanı en fazla olan oAma keşke iki adet kullanmak yerine bi tane kullansak ya zaten günde üç defa fazlası hep akıyor
Günde 3 sefer 1 tane kullanıyorum kuzum benEn rahat ve temiz olanı peçete bence yani en azından sık değiştirme imkanı en fazla olan oAma keşke iki adet kullanmak yerine bi tane kullansak ya zaten günde üç defa fazlası hep akıyor
Ben de 1 kullansam bişey olur mu acaba, sanırım 2 deme sebepleri etkisini arttırmak ama ayağa kalktığın an akıyor hepGünde 3 sefer 1 tane kullanıyorum kuzum benbenim komple degişik ilaçlar
Öyle mi , ben de 30 dk yatayım artık o zaman ben de 5 dk yatıyordum, daha önce jel kullanmıştım o öyleydi. Hepimiz bilgilerimizi birlestirsek tam 1 bilgi olacak galibaBeş dakika değil, en az 30 dakika bizzat doktor söyledi bunu
Benim de günde 3 tane sabah öğle akşam birer tane dediler.Ben de 1 kullansam bişey olur mu acaba, sanırım 2 deme sebepleri etkisini arttırmak ama ayağa kalktığın an akıyor hepkuzum aslında ilaçlar değişik değil, ya benzer yada kullanım şekli bi tık farklı hepsi bu
Senin de dediğin gibi kişiden kişiye değişiyor sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?