- 7 Nisan 2025
- 134
- 10
- 13
- 27
- Konu Sahibi ezgiozturk57
-
Ben 3 ay kullandım, hatta bunun 2 ayında günde iki tane vurdumSiz kullandınız mı yan etkisi vs ne oldu sizde
Ay evet bu ilacın yarısını alıyormuş şimdi bundan bulduk onu alıcaz şaka gibi bi iğneyi tutturamadık kaç kere aldık yaCanım bunun sadece uzunluğu kısa iğnesi sorun olmaz ama ilacın tamamını içine almayabilir 1 ml olması gerekiyor diye biliyorum
Doğrusunu bulmuşsunuz deneyince yazın bana farkı hissettiniz mi merak ederimAy evet bu ilacın yarısını alıyormuş şimdi bundan bulduk onu alıcaz şaka gibi bi iğneyi tutturamadık kaç kere aldık ya
Evet cidden baya fark varDoğrusunu bulmuşsunuz deneyince yazın bana farkı hissettiniz mi merak ederim
Onu da bir kaç defa çekerek ve biraz bekleyerek yapabilirsin ben öyle yapıyorum hepsini çekiyor içine üç dört defa da çekebiliyorumEvet cidden baya fark vartek sorun ucu kısa olduğundan içine sokulmjyor ilacı cekmek için,normal enjektörle çekip onun içine sıktık
Söylemiş miydin unuttumda senin kaçıncı günün be kadar kaldı kan testi vermeneeOnu da bir kaç defa çekerek ve biraz bekleyerek yapabilirsin ben öyle yapıyorum hepsini çekiyor içine üç dört defa da çekebiliyorum
Perşembe test günümSöylemiş miydin unuttumda senin kaçıncı günün be kadar kaldı kan testi vermenee
Sonuc ne oldu merak ettimmTüp bebek canım 5. Gün embriyosu ilk denememiz
Maalesef negatif canımSonuc ne oldu merak ettimm
Ya cok üzüldümMaalesef negatif canım
Çok teşekkür ederim umarım sizin pozitif olurYa cok üzüldümhayırlısı olsun hakkınızda
Selam bende bu igneden aldim ama kesinlikle cekemedim full ilaci tek seferde hepsini cekebiliyormusunuz?Canım bak bu 13mm olanı ama attığına göre yine daha az acıtıyor bu fotoğrafını attığımın 8mm olanları var onu asla hissetmiyorsun baya ince. Ben trendyoldan aldım
Hayır çekilmiyor iğne kısa kaldığı için,biz şöyle bir çözüm bulduk,normal büyük enjektörlerden aldık 20-25 tane,her seferinde yenisini açıp büyük enjektöre çekiyoruz ilacı,sonra vurucağımız iğneye doldurup havasını alıp vuruyoruz,anlatabilmişimdir umarımSelam bende bu igneden aldim ama kesinlikle cekemedim full ilaci tek seferde hepsini cekebiliyormusunuz?
Ben çekebiliyordum benim ilacım prolutexti. Belki sizinkiyle yoğunluğu farklı olabilir o yüzden çekilmiyor olabilir bilmiyorum ama diğerleri gibi bi anda dolmuyor yavaş yavaş damla damla doluyorSelam bende bu igneden aldim ama kesinlikle cekemedim full ilaci tek seferde hepsini cekebiliyormusunuz?
Benimki progestan dex 25 mg olan,iğneyi ilacım dibine kadar sokmayınca cekilmiyor,ilacı yan yatırıypruz ama yine 1 ml ilaç ama 0,5 i anca cekiliyor,en rahatı büyük iğneli enjektörle cekmekBen çekebiliyordum benim ilacım prolutexti. Belki sizinkiyle yoğunluğu farklı olabilir o yüzden çekilmiyor olabilir bilmiyorum ama diğerleri gibi bi anda dolmuyor yavaş yavaş damla damla doluyor
Off kesinlikle aynisini yasiyorum kafayi yemek uzereyim bende dex 25 mg var. Normal siringayla cekip nasil insulin ignesine bosaltiyorsun igne ucu cikiyormu insulin ignesinin hic dikkat etmemisimBenimki progestan dex 25 mg olan,iğneyi ilacım dibine kadar sokmayınca cekilmiyor,ilacı yan yatırıypruz ama yine 1 ml ilaç ama 0,5 i anca cekiliyor,en rahatı büyük iğneli enjektörle cekmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?