Progeston 25 ml enjektör kullananlar yardım

Canım bunun sadece uzunluğu kısa iğnesi sorun olmaz ama ilacın tamamını içine almayabilir 1 ml olması gerekiyor diye biliyorum
Ay evet bu ilacın yarısını alıyormuş şimdi bundan bulduk onu alıcaz şaka gibi bi iğneyi tutturamadık kaç kere aldık ya

Eklentiler

• 7557865b-ce14-43a3-b834-c0ad51b40f12.webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 12
Evet cidden baya fark var tek sorun ucu kısa olduğundan içine sokulmjyor ilacı cekmek için,normal enjektörle çekip onun içine sıktık
Onu da bir kaç defa çekerek ve biraz bekleyerek yapabilirsin ben öyle yapıyorum hepsini çekiyor içine üç dört defa da çekebiliyorum

Canım bak bu 13mm olanı ama attığına göre yine daha az acıtıyor bu fotoğrafını attığımın 8mm olanları var onu asla hissetmiyorsun baya ince. Ben trendyoldan aldım
Selam bende bu igneden aldim ama kesinlikle cekemedim full ilaci tek seferde hepsini cekebiliyormusunuz?

Selam bende bu igneden aldim ama kesinlikle cekemedim full ilaci tek seferde hepsini cekebiliyormusunuz?
Hayır çekilmiyor iğne kısa kaldığı için,biz şöyle bir çözüm bulduk,normal büyük enjektörlerden aldık 20-25 tane,her seferinde yenisini açıp büyük enjektöre çekiyoruz ilacı,sonra vurucağımız iğneye doldurup havasını alıp vuruyoruz,anlatabilmişimdir umarım

Ben çekebiliyordum benim ilacım prolutexti. Belki sizinkiyle yoğunluğu farklı olabilir o yüzden çekilmiyor olabilir bilmiyorum ama diğerleri gibi bi anda dolmuyor yavaş yavaş damla damla doluyor

Ben çekebiliyordum benim ilacım prolutexti. Belki sizinkiyle yoğunluğu farklı olabilir o yüzden çekilmiyor olabilir bilmiyorum ama diğerleri gibi bi anda dolmuyor yavaş yavaş damla damla doluyor
Benimki progestan dex 25 mg olan,iğneyi ilacım dibine kadar sokmayınca cekilmiyor,ilacı yan yatırıypruz ama yine 1 ml ilaç ama 0,5 i anca cekiliyor,en rahatı büyük iğneli enjektörle cekmek

Benimki progestan dex 25 mg olan,iğneyi ilacım dibine kadar sokmayınca cekilmiyor,ilacı yan yatırıypruz ama yine 1 ml ilaç ama 0,5 i anca cekiliyor,en rahatı büyük iğneli enjektörle cekmek
Off kesinlikle aynisini yasiyorum kafayi yemek uzereyim bende dex 25 mg var. Normal siringayla cekip nasil insulin ignesine bosaltiyorsun igne ucu cikiyormu insulin ignesinin hic dikkat etmemisim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…