- 7 Nisan 2025
- 134
- 10
- 13
- 27
- Konu Sahibi ezgiozturk57
-
Nasıl yan etki yaptı mj sizde iğne günde kaç kez vuruldunuzEvet kullanıyorum şu an. Bugün son olacak neyse ki. Opudan sonra 4 gün kullanmamı istedi doktorum. Embriyoların durumuna göre belki taze transfer yapılacağı için kullanıyorum.
Sizde durumlar nedir çok teşekkür ederim rabbim isteyen herkese nasip etsınBende sabah aksam günde iki kes vuruyorum
Dün aşılama yapıldı,dün aksam ilk iğneyi vurduk günde iki kez vurucaz 4 kutu verdi bana sonrası ne olur bilmiyorum 17 sinde kan vericemSizde durumlar nedir çok teşekkür ederim rabbim isteyen herkese nasip etsın
Canım selam aynı sorunu bende yaşıyordum rastgele bir eczaneden insülin şırıngası aldım ve hiç hiç acıtmadı ucu 8mm olacak mutlaka onlardan al hiçbir şey hissetmiyorsunAşılama yaptırdım doktor progeston verdi göbekten vuruyorum ama iğnesi kalın ve acıtıyor kullanan var mı başka bu şekilde
Bu değil dimi ? Farklı bir marka vs ismi markası varsa yazar mısınnnCanım selam aynı sorunu bende yaşıyordum rastgele bir eczaneden insülin şırıngası aldım ve hiç hiç acıtmadı ucu 8mm olacak mutlaka onlardan al hiçbir şey hissetmiyorsun
Biraz araştırdım normalde kalçadan vurulurken bile 12 mm olması gerekiyormuş,eczacının bana verdiği 13mm.kalçaya bile yapılmayan iğneyi karnıma soktum cidden şaka gibiler yaaCanım selam aynı sorunu bende yaşıyordum rastgele bir eczaneden insülin şırıngası aldım ve hiç hiç acıtmadı ucu 8mm olacak mutlaka onlardan al hiçbir şey hissetmiyorsun
Canım bak bu 13mm olanı ama attığına göre yine daha az acıtıyor bu fotoğrafını attığımın 8mm olanları var onu asla hissetmiyorsun baya ince. Ben trendyoldan aldımBu değil dimi ? Farklı bir marka vs ismi markası varsa yazar mısınnn
Evet canım maalesef bende günlerce ağlayarak vurdum bazı günler karnıma girmedi bile. Sonra şans eseri buna denk geldim hayatım kurtuldu resmen :)) eczaneden 8mm olanı bulamadığım için internetten aldım benBiraz araştırdım normalde kalçadan vurulurken bile 12 mm olması gerekiyormuş,eczacının bana verdiği 13mm.kalçaya bile yapılmayan iğneyi karnıma soktum cidden şaka gibiler yaa
4 gündür kullanıyorum günde 1 kez. Göğüslerim çok fazla büyüdü ve ağrımaya başladı. Bir de hafif uyuşukluk da yaptı. Ama ben günde 3 kere progestan fitil de kullanıyorum. Sadece iğne kullansaydım bence bu kadar etkilemezdi.Nasıl yan etki yaptı mj sizde iğne günde kaç kez vuruldunuz
Ne kadar teşekkür etsem az bende şimdi aldığım eczaneyi arıycam insallah vardır kargo beklerken kullanmak zorunda kalmamEvet canım maalesef bende günlerce ağlayarak vurdum bazı günler karnıma girmedi bile. Sonra şans eseri buna denk geldim hayatım kurtuldu resmen :)) eczaneden 8mm olanı bulamadığım için internetten aldım ben
Rica ederim canım benim bizi bizden başkası anlamıyor :) İnşallah pozitifi görürsünNe kadar teşekkür etsem az bende şimdi aldığım eczaneyi arıycam insallah vardır kargo beklerken kullanmak zorunda kalmam
Ya benim iğnemde 0.45x13mm yazıyor,aradım şimdi medikal ürünler satan yeri, 0.3x13 mm var bizde dedi o mu acaba gidip alsam mı ?Rica ederim canım benim bizi bizden başkası anlamıyor :) İnşallah pozitifi görürsün
Benim şuan vurduğumda 0.30 x 13mm / 0.45x13 e göre çok daha rahat giriyor en azından elindekileri onunla değiştirebilirsin 8mm bulamadıysan çok daha az acıtır. senin aldıkların en çok can yakanı bende onu kullandım 2 hafta bu turunculara geçince rahatladımYa benim iğnemde 0.45x13mm yazıyor,aradım şimdi medikal ürünler satan yeri, 0.3x13 mm var bizde dedi o mu acaba gidip alsam mı ?
Evet şaka gibi ama dün aksam vurduktan sonra gece rüyama girdi ağlayarak rüyamda iğne vuruyordum,hatta sabah eşim iğneyi hazırlayip beni uyandırdı vurmasam mı acaba diye bile düşündüm yaBenim şuan vurduğumda 0.30 x 13mm / 0.45x13 e göre çok daha rahat giriyor en azından elindekileri onunla değiştirebilirsin 8mm bulamadıysan çok daha az acıtır. senin aldıkların en çok can yakanı bende onu kullandım 2 hafta bu turunculara geçince rahatladım
Evet şaka gibi ama dün aksam vurduktan sonra gece rüyama girdi ağlayarak rüyamda iğne vuruyordum,hatta sabah eşim iğneyi hazırlayip beni uyandırdı vurmasam mı acaba diye bile düşün,
Aminnnninşallah emeklerimizin karşılığını alacağız canım benim
İnşallahYaa bende dün aşılama yaptırdım,insallah sizde güzel haberler alırsınız
Eşim bundan almış olur mu sence bu seninkinden mi ? İğnesi cok kısa ama sorun olur mu acabainşallah emeklerimizin karşılığını alacağız canım benim
Canım bunun sadece uzunluğu kısa iğnesi sorun olmaz ama ilacın tamamını içine almayabilir 1 ml olması gerekiyor diye biliyorumEşim bundan almış olur mu sence bu seninkinden mi ? İğnesi cok kısa ama sorun olur mu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?