Progeston 25 ml enjektör kullananlar yardım

Off kesinlikle aynisini yasiyorum kafayi yemek uzereyim bende dex 25 mg var. Normal siringayla cekip nasil insulin ignesine bosaltiyorsun igne ucu cikiyormu insulin ignesinin hic dikkat etmemisim
İğnesi cıkmıyor böyle üstünü cıkartıyor içine sıkıyoruz,bu arada insülin iğnesi gibi her seferinde enjektörü de değiştiryoruz hep aynısına cekmiyoruz nolur nolmaz diye

Eklentiler

• IMG_4761.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 3
  • IMG_4760.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 3
İğnesi cıkmıyor böyle üstünü cıkartıyor içine sıkıyoruz,bu arada insülin iğnesi gibi her seferinde enjektörü de değiştiryoruz hep aynısına cekmiyoruz nolur nolmaz diye
Ayyy super cok tesekkur ederim kac gundur cozum ariyorum buna allah senden razi olsun. Gerci benim negatif ama cumartesine kadar devam edicem igneye yinede.

Umarim pozitif sonuclanir seninki bol sans

Ayyy super cok tesekkur ederim kac gundur cozum ariyorum buna allah senden razi olsun. Gerci benim negatif ama cumartesine kadar devam edicem igneye yinede.

Umarim pozitif sonuclanir seninki bol sans
Rica ederim ne demek bizde deneye deneye bulduk çözümü,negatif olduğunda neden kullanılmaya devaö ediliyor ?

Rica ederim ne demek bizde deneye deneye bulduk çözümü,negatif olduğunda neden kullanılmaya devaö ediliyor ?
Ben test gunumden once yaptim kan testimi Dr cumartesi test yap demisti ama 9. Gunden negatif ise 12. Gun pozitife donecegine inanmiyorum. Ama yinede bir umut kullanicam cumartesiye kadar. O gun negatif gelirse birakicam ilaclari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…