• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Promosyon parası

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dinden soğudum gerçekten, ağzımda diş yok diyorsunuz bankanın parasını mı hesaplıyorsunuz:ruh:

madem haram almasaaydınız bankadan hiç, parayı alıp sonra da allah allah harammış ben bunu gidip dağıtayım diyenleri anlamıyorum. Banka getirip zorla vermiyor ya başvurmak gerekiyor başvurmayın almayın :KK51:

haram nerde onu zaten göremiyorum, banka başka bankaya gitmeyip ordan maaş almanız için kampanya yapıp size para veriyor. memur maaşı ödemesi yapmanın bankaya getirisi çok, banka da getirinin bir kısmını hesap sahibine başka bankaya gitmemesi için veriyor. Bunun neresi haram tam olarak? Haram yok bana kalırsa gidin dişinizi yaptırın çene iltihabına, kalp hastalıklarına kadar yolu var diş iltihabının.
Yemin ediyorum afedersin ota b*ka haram diyenlerden çıkıyor bu haram lokma yemeler, kul hakkına girmeler. Nerede birisi bana sürekli bir durumun günah olduğundan bahsetse kendisi de onu yapmış oluyor hatta yemediği halt kalmıyor. Eşi aklınca dinden girerek kadına uzatmaları oynuyor işte. En büyük günahı karısını insan yerine koymayıp sağlığını önemsemeyerek yapıyorken şu günah bu haram diyerek işin içinden çıkıyor işte. Amaç kendi istediğini yapmak. Önce kadına değer vermeyi öğrensinler. Kuzenimde kredi çektirmem günah diye annesiyle kavga etmişti annesinin çektiği kredi ile yedi, içti, okudu, yüksek lisans yaptı, hala o şekilde geçiniyor zira annesi resmen maaşı krediden alır gibi çekiyor :KK70: Ama çalışmıyorda asla. Hani kredi çektirmem dediğine göre aile ekonomisine destekte bulunsa neyse onu da yapmıyor. Hayatı böyle toz pembe görüyorlar bazen.

Son düzenleme:
Biz de eve yiyecek içecek falan almıyoruz ama yakıt mazot vs için kullanıyoruz parayı
Dislerinizi yaptırmak belki doğru olmaz o parayla ama adam bir zahmet yaptırsın ne münasebet ya
Dini açıdan karısına bakmak ihtiyaçlarını karşılamak zorunda asil

Son düzenleme:
Adam eşinin çalışmasına izin vermiyor, caiz değil diye promosyon parasını eve sokmuyor… kendisi inancına göre yaşıyor sevap alıyor. bu durumda geçimini sağlamakla mükellef olduğu eşinin ağız ve diş sağlığı dahil her ihtiyacını da karşılamak zorunda. Hiç sevmiyorum böyle kendine müslümanları…

Dinden soğudum gerçekten, ağzımda diş yok diyorsunuz bankanın parasını mı hesaplıyorsunuz:ruh:

madem haram almasaaydınız bankadan hiç, parayı alıp sonra da allah allah harammış ben bunu gidip dağıtayım diyenleri anlamıyorum. Banka getirip zorla vermiyor ya başvurmak gerekiyor başvurmayın almayın :KK51:

haram nerde onu zaten göremiyorum, banka başka bankaya gitmeyip ordan maaş almanız için kampanya yapıp size para veriyor. memur maaşı ödemesi yapmanın bankaya getirisi çok, banka da getirinin bir kısmını hesap sahibine başka bankaya gitmemesi için veriyor. Bunun neresi haram tam olarak? Haram yok bana kalırsa gidin dişinizi yaptırın çene iltihabına, kalp hastalıklarına kadar yolu var diş iltihabının.
Benim arkadaşım bankaya istemiyorum dedi öyle bir şey mümkün degil dedi banka

Adam eşinin çalışmasına izin vermiyor, caiz değil diye promosyon parasını eve sokmuyor… kendisi inancına göre yaşıyor sevap alıyor. bu durumda geçimini sağlamakla mükellef olduğu eşinin ağız ve diş sağlığı dahil her ihtiyacını da karşılamak zorunda. Hiç sevmiyorum böyle kendine müslümanları…
Kendilerince kural yok yaşıyorlar işte. Başı doğruysa sonu yanlış oluyor ama olsun önemli değil onlar için yapıyorum ya diyorlar. Bizim köyde kurban bayramında kimse kimseye et dağıtmaz, hepsini buzluğa doldururlar, yerken besmele dahi çekmezler afedersin kıtlıktan çıkmış gibi yerler, birine verecek olurlarsa da en yağlı kötü tarafını azıcık ayırırlar işte. Durumları hepsinin iyidir sürekli borçtan bahsederler ama keyfi borç onlar. Yani kurban bayramanın amacı dışında her şeyi yapıyorlar. Ama müslümanlar. Herkesin namusuna kadar dedikodu yaparlar ama müslümanlar. Günah sevaptan bahsederler ama kul hakkına girmektende çekinmez zira ihtiyaçları vardır. Sinir kat sayım yükseliyor bu tip insanlarla karşılaşınca her yerdeler çünkü :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X