- 19 Ağustos 2013
- 111
- 49
- 98
- Konu Sahibi Sessizlik0034
-
Hep KV ler kötü zaten hep… ?
Şuraya çok takıldım ben ya-
adamın annesi o, öpüp sarilacak tabii ne var bunda, size anneniz artik sarilip sizi öpmüyormu?
yani oglum evlenince ben ona artik sarilamayackmiyim
Çünkü ben insanlık için gittim yardıma o da insanlık namına geçmiş olsun diye arayabilirdi eli kolu tutuyor. Ayrıca anneler minnoş oğluşları evlenince antipatik olmak için çabalamaktan vazgeçsinler yazık oluyor.Evladının yanına uzanıp öpmesi sizi niye rahatsız ediyor
Siz evlendiniz diye evlatlıktan mı çıktı kocanız, analıktan mı çıktı kayınvalideniz?
Size ne bundan?
Hastalanmış gidip çay yapmışsınız, hastalanmışsınız aramamış, ne siz gitmek zorundaydınız ne de o aramak zorunda
Sevmediğiniz birinin sizi aramaması niye bu kadar umrunuzda
Kimse sizin hastalığınıza laf etmedi kiBaşınıza gelsin istemem ama en azından bir fragman yaşayın isterim. Hiç kimse bu platformda değerli olan vaktini boşa harcamak için zaman geçirmez emin olun.Demek ki kendi aklımın yetmediği bir durum içindeyim ki sizlerin düşüncelerine önem verip paylaşım yapıyorum. Merak ediyorum siz insanların hastalıklarına,üzüntülerine hep böyle uslüpsal kırıcı tavırlarla mı yaklaşıyorsunuz. Ricamdır lütfen yapmayın.
Git bunu kayınvalidene söyle işte kocanın yanında bize değilÇünkü ben insanlık için gittim yardıma o da insanlık namına geçmiş olsun diye arayabilirdi eli kolu tutuyor. Ayrıca anneler minnoş oğluşları evlenince antipatik olmak için çabalamaktan vazgeçsinler yazık oluyor.
Fitne olunca en önde yer alıyor ama konu geçmiş olsuna gelince eli gitmiyor çünkü gelin hasta olmamalı o varken ne haddimize.Çünkü ben insanlık için gittim yardıma o da insanlık namına geçmiş olsun diye arayabilirdi eli kolu tutuyor. Ayrıca anneler minnoş oğluşları evlenince antipatik olmak için çabalamaktan vazgeçsinler yazık oluyor.
Avukatı mısınız ?Kimse sizin hastalığınıza laf etmedi ki
Aynı problem ben de var, bir kez ameliyat oldum bu yüzden, ikinci ameliyatım da yolda bekliyor
Değil bir kaynana on kaynana böyle bir hastalık yapmaz, siz bizleri aptal sanıyorsunuz ama değiliz, istediğiniz kadar kaynanam beni hasta etti diyin ı ıh değil
Stres bu hastalığın ağrısını arttırıyor ama tek başına bu hastalığa sebep olmuyor
Haaa kocanıza sürekli baaak annnen beni nasıl da hasta etti dersiniz kocanızda bu yer orasını bilemem
Siz ceycey in nasıl hastalıklarla sınandığını biliyor musunuz?
Aba altından sopa göstermeyin, bedduanızı açıkça edebilirsiniz
Karşınızdaki dünkü yeniyetme değil eminim onunda ailevi sorunları olmuştur, sizinle empati yapıp bu cevabı verdiğine göre siz dönün bir kendinize bakın
Avukatı mısınız
Sizin gibi alaycı uslüplar kullanan bir insana gülüp geçiyorum sadece ve de üzülüyorum adınıza aynı hastalığı yaşamışız ben sizin tüm hassasiyetlerinize saygı duyuyorum zor bir hastalık sizi birçok sebep etkiler belki ama aynı yapıda değiliz muhtemelen ben daha kolay etkileniyorum tek sebep yetmiş artmış bile. Rica ediyorum kendi üzüntülerinizi başkaları üzerinden alaycı üslup kullanarak kapatmayın,anlatın dinleyelim.Kimse sizin hastalığınıza laf etmedi ki
Aynı problem ben de var, bir kez ameliyat oldum bu yüzden, ikinci ameliyatım da yolda bekliyor
Değil bir kaynana on kaynana böyle bir hastalık yapmaz, siz bizleri aptal sanıyorsunuz ama değiliz, istediğiniz kadar kaynanam beni hasta etti diyin ı ıh değil
Stres bu hastalığın ağrısını arttırıyor ama tek başına bu hastalığa sebep olmuyor
Haaa kocanıza sürekli baaak annnen beni nasıl da hasta etti dersiniz kocanızda bu yer orasını bilemem
Siz ceycey in nasıl hastalıklarla sınandığını biliyor musunuz?
Aba altından sopa göstermeyin, bedduanızı açıkça edebilirsiniz
Karşınızdaki dünkü yeniyetme değil eminim onunda ailevi sorunları olmuştur, sizinle empati yapıp bu cevabı verdiğine göre siz dönün bir kendinize bakın
Arayabilirdi ama aramadı, mecbur da değilÇünkü ben insanlık için gittim yardıma o da insanlık namına geçmiş olsun diye arayabilirdi eli kolu tutuyor. Ayrıca anneler minnoş oğluşları evlenince antipatik olmak için çabalamaktan vazgeçsinler yazık oluyor.
Size sormak nasıl da aklıma gelmedi iyi ki bu yorumu yaptınız hemen sabahın ilk ışıklarıyla söyleyeceğim.Git bunu kayınvalidene söyle işte kocanın yanında bize değil
Nerede alay ettim ben sizinle?Sizin gibi alaycı uslüplar kullanan bir insana gülüp geçiyorum sadece ve de üzülüyorum adınıza aynı hastalığı yaşamışız ben sizin tüm hassasiyetlerinize saygı duyuyorum zor bir hastalık sizi birçok sebep etkiler belki ama aynı yapıda değiliz muhtemelen ben daha kolay etkileniyorum tek sebep yetmiş artmış bile. Rica ediyorum kendi üzüntülerinizi başkaları üzerinden alaycı üslup kullanarak kapatmayın,anlatın dinleyelim.
Aferin, böyle böyle doğru yolu bulacaksınız işte, saatinizi kurmayı unutmayınSize sormak nasıl da aklıma gelmedi iyi ki bu yorumu yaptınız hemen sabahın ilk ışıklarıyla söyleyeceğim.
Arayabilirdi ama aramadı, mecbur da değil
Benim de oğlum var, ben de gelinim…..oğlum bir aylıkken minnoştu, 7 yaşında da minnoş, 70 yaşında da benim için minnoş olacak
Kayınvalidem için de 37 yaşında evli barklı evlat sahibi oğlu çok minnoş, o da oğlunun yanına uzanıyor, öpüyor kokluyor seviyor çünkü onlar ana-oğul. Onları öyle görmek beni mutlu ediyor, bazen bende giriyorum aralarına sarılıyorum, bir ana evladını seviyor diye hasetlenmiyorum. Bizler eşlerimizle nikahla bağlıyız ama onlar analarıyla evlatlarıyla kanla canla bağlı.
Sizin için bir annnenin evladını sevmesi antipatiklikse bu tamamen sizin probleminizy
girip sarılmak sizin tercihinizse eğer saygı duyarım ama siz de benim görüşüme saygı duymalısınız. Mesela siz bunu yapıyorsunuz diye ben sizi sorgulayamam size garip üsluplarla yaklaşamam haddim yok. Siz olayı tamamen yanlış anlamışsınız…
Evet, bak bunu da doğru bildiniz, bravooooAvukatı mısınız ?
Sizin seviyenize çıkamıyorum durup dururken de kendimi hasta etmişim zaten üstüne bir de kayınvalidem şöyle böyle diye düzmece yapıyorum kuru lakırdı çıkarıyorum sanırım bu saatte,üzgünüm ben hatalıyım siz doğru söylüyorsunuz,çok haklısınız.Evet, bak bunu da doğru bildiniz, bravoooo
Kaynananızı beni hasta etti diye mahkemeye verirseniz size de avukatlık ederim
Kayınvalideniz sorunlu hareketler sergiliyor olabilir, onun yüzünden mutsuz olabilirsiniz, anlaşamıyor olabilirsiniz, ama bu hastalığı kayınvalide üzerine yıkmaya anca cahiller inanır. Kayınvalide sebebiyle yaşadığınız stres ağrılarınızı arttırabilir en fazla, bunu bir sindirin.Sizin seviyenize çıkamıyorum durup dururken de kendimi hasta etmişim zaten üstüne bir de kayınvalidem şöyle böyle diye düzmece yapıyorum kuru lakırdı çıkarıyorum sanırım bu saatte,üzgünüm ben hatalıyım siz doğru söylüyorsunuz,çok haklısınız.
Siz ne diyorsunuz Allah aşkına gece gece hayret doğrusu. Oğlum olursa eşinin yanında tepesine çıkıp sarılıp sarılıp gelinime bakmam gülmem saçma sapan kahkahalarla adabımı bilirim yerimi de.Hey Allah ım ne büyüksün
Yok girip sarılmak benim tercihim değil kocam saçımdan sürüyor kaynanam paçamdan çekiyor zorla sarılmam için
Hangi görüşünüze saygı duyayım hanımefendi, bir annenin evladını sevmesine sarılmasına antipatiklik diyorsunuz, buna mı saygı duyayım?
Sizi ananız sevmiyor mu?
Evladınız olursa sevmeyecek misiniz?
Siz lütfen öncelikle yazdıklarınızı okuyun Allah aşkına sabır taşı olsa çatlar ama gerçekten artık yeter.Kayınvalideniz sorunlu hareketler sergiliyor olabilir, onun yüzünden mutsuz olabilirsiniz, anlaşamıyor olabilirsiniz, ama bu hastalığı kayınvalide üzerine yıkmaya anca cahiller inanır. Kayınvalide sebebiyle yaşadığınız stres ağrılarınızı arttırabilir en fazla, bunu bir sindirin.
Ben size durup dururken kendinizi hasta etmişsiniz demedim ki, normalde de insanlarla benimle kurduğunuz gibi diyalog kuruyorsanız sorun yaşamanıza şaşmamalı
Gelinimin yanında oğlumun tepesine de çıkarım ayaklarını da öperim, birinin kocası olunca benim evladım olmaktan çıkmıyor, ben onun annesi olmaktan çıkmıyorum, evladını sevmek size göre adapsızlıksa yazık sizeSiz ne diyorsunuz Allah aşkına gece gece hayret doğrusu. Oğlum olursa eşinin yanında tepesine çıkıp sarılıp sarılıp gelinime bakmam gülmem saçma sapan kahkahalarla adabımı bilirim yerimi de.
Sabır taşını çatlatacak ne dedim hanımefendi?Siz lütfen öncelikle yazdıklarınızı okuyun Allah aşkına sabır taşı olsa çatlar ama gerçekten artık yeter.
DİYORUM Kİ; rahatsız olunacağını düşündüğü için öyle bir algısı var demek ki inat yapıyor inadına yapıyor inadından yapıyor sevgisini göstermek istediği için değil hanımefendi. Siz kayınvalidem de zorsunuz uğraşmiycam daha daGelinimin yanında oğlumun tepesine de çıkarım ayaklarını da öperim, birinin kocası olunca benim evladım olmaktan çıkmıyor, ben onun annesi olmaktan çıkmıyorum, evladını sevmek size göre adapsızlıksa yazık size
Keşke hasetlenmeden ana-evladın sevgisine muhabbetine bakıp mutlu olacak olgunluğa erişebilseniz
Siz gelininizin olmadığı yerde adaplı adaplı tokalaşırsınız oğlunuzla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?