Psikoloğa gittik

Hep KV ler kötü zaten hep… ?

Şuraya çok takıldım ben ya-
adamın annesi o, öpüp sarilacak tabii ne var bunda, size anneniz artik sarilip sizi öpmüyormu?
yani oglum evlenince ben ona artik sarilamayackmiyim
Çünkü ben insanlık için gittim yardıma o da insanlık namına geçmiş olsun diye arayabilirdi eli kolu tutuyor. Ayrıca anneler minnoş oğluşları evlenince antipatik olmak için çabalamaktan vazgeçsinler yazık oluyor.

Kimse sizin hastalığınıza laf etmedi ki
Aynı problem ben de var, bir kez ameliyat oldum bu yüzden, ikinci ameliyatım da yolda bekliyor
Değil bir kaynana on kaynana böyle bir hastalık yapmaz, siz bizleri aptal sanıyorsunuz ama değiliz, istediğiniz kadar kaynanam beni hasta etti diyin ı ıh değil
Stres bu hastalığın ağrısını arttırıyor ama tek başına bu hastalığa sebep olmuyor
Haaa kocanıza sürekli baaak annnen beni nasıl da hasta etti dersiniz kocanızda bu yer orasını bilemem

Siz ceycey in nasıl hastalıklarla sınandığını biliyor musunuz?
Aba altından sopa göstermeyin, bedduanızı açıkça edebilirsiniz
Karşınızdaki dünkü yeniyetme değil eminim onunda ailevi sorunları olmuştur, sizinle empati yapıp bu cevabı verdiğine göre siz dönün bir kendinize bakın

Git bunu kayınvalidene söyle işte kocanın yanında bize değil

Fitne olunca en önde yer alıyor ama konu geçmiş olsuna gelince eli gitmiyor çünkü gelin hasta olmamalı o varken ne haddimize.
Bu ilgilenmeme performansını tüm konularda da beklerim.

Avukatı mısınız ?

Avukatı mısınız
Sizin gibi alaycı uslüplar kullanan bir insana gülüp geçiyorum sadece ve de üzülüyorum adınıza aynı hastalığı yaşamışız ben sizin tüm hassasiyetlerinize saygı duyuyorum zor bir hastalık sizi birçok sebep etkiler belki ama aynı yapıda değiliz muhtemelen ben daha kolay etkileniyorum tek sebep yetmiş artmış bile. Rica ediyorum kendi üzüntülerinizi başkaları üzerinden alaycı üslup kullanarak kapatmayın,anlatın dinleyelim.

Arayabilirdi ama aramadı, mecbur da değil
Benim de oğlum var, ben de gelinim…..oğlum bir aylıkken minnoştu, 7 yaşında da minnoş, 70 yaşında da benim için minnoş olacak
Kayınvalidem için de 37 yaşında evli barklı evlat sahibi oğlu çok minnoş, o da oğlunun yanına uzanıyor, öpüyor kokluyor seviyor çünkü onlar ana-oğul. Onları öyle görmek beni mutlu ediyor, bazen bende giriyorum aralarına sarılıyorum, bir ana evladını seviyor diye hasetlenmiyorum. Bizler eşlerimizle nikahla bağlıyız ama onlar analarıyla evlatlarıyla kanla canla bağlı.
Sizin için bir annnenin evladını sevmesi antipatiklikse bu tamamen sizin probleminiz.

Nerede alay ettim ben sizinle?
Kafanızda kurup kurup inanmaya başladınız galiba
Benim hangi hassasiyetlerime saygı duyuyorsunuz?
Bu hastalığın nedeni fiziksel hanımefendi, kaynana dırdırıyla oluşacak bir hastalık değil bu, hala neye inandırmaya çalışıyorsunuz?
Alaycı üslup deyip duruyorsunuzda ben gayet ciddi yazıyorum size ne alayı?
Benim bilmediğim bir üzüntüm mü varmış? Vahiyle mi bildirildi size hayırdır?

Hey Allah ım ne büyüksün
Yok girip sarılmak benim tercihim değil kocam saçımdan sürüyor kaynanam paçamdan çekiyor zorla sarılmam için
Hangi görüşünüze saygı duyayım hanımefendi, bir annenin evladını sevmesine sarılmasına antipatiklik diyorsunuz, buna mı saygı duyayım?
Sizi ananız sevmiyor mu?
Evladınız olursa sevmeyecek misiniz?

Evet, bak bunu da doğru bildiniz, bravoooo
Kaynananızı beni hasta etti diye mahkemeye verirseniz size de avukatlık ederim
Sizin seviyenize çıkamıyorum durup dururken de kendimi hasta etmişim zaten üstüne bir de kayınvalidem şöyle böyle diye düzmece yapıyorum kuru lakırdı çıkarıyorum sanırım bu saatte,üzgünüm ben hatalıyım siz doğru söylüyorsunuz,çok haklısınız.

Kayınvalideniz sorunlu hareketler sergiliyor olabilir, onun yüzünden mutsuz olabilirsiniz, anlaşamıyor olabilirsiniz, ama bu hastalığı kayınvalide üzerine yıkmaya anca cahiller inanır. Kayınvalide sebebiyle yaşadığınız stres ağrılarınızı arttırabilir en fazla, bunu bir sindirin.
Ben size durup dururken kendinizi hasta etmişsiniz demedim ki, normalde de insanlarla benimle kurduğunuz gibi diyalog kuruyorsanız sorun yaşamanıza şaşmamalı

Siz ne diyorsunuz Allah aşkına gece gece hayret doğrusu. Oğlum olursa eşinin yanında tepesine çıkıp sarılıp sarılıp gelinime bakmam gülmem saçma sapan kahkahalarla adabımı bilirim yerimi de.

Siz lütfen öncelikle yazdıklarınızı okuyun Allah aşkına sabır taşı olsa çatlar ama gerçekten artık yeter.

Siz ne diyorsunuz Allah aşkına gece gece hayret doğrusu. Oğlum olursa eşinin yanında tepesine çıkıp sarılıp sarılıp gelinime bakmam gülmem saçma sapan kahkahalarla adabımı bilirim yerimi de.
Gelinimin yanında oğlumun tepesine de çıkarım ayaklarını da öperim, birinin kocası olunca benim evladım olmaktan çıkmıyor, ben onun annesi olmaktan çıkmıyorum, evladını sevmek size göre adapsızlıksa yazık size
Keşke hasetlenmeden ana-evladın sevgisine muhabbetine bakıp mutlu olacak olgunluğa erişebilseniz
Siz gelininizin olmadığı yerde adaplı adaplı tokalaşırsınız oğlunuzla

DİYORUM Kİ; rahatsız olunacağını düşündüğü için öyle bir algısı var demek ki inat yapıyor inadına yapıyor inadından yapıyor sevgisini göstermek istediği için değil hanımefendi. Siz kayınvalidem de zorsunuz uğraşmiycam daha da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…