psikologa guvenmek dogru mu?

Ben bir psikologumun odadan benden az önce çikan biri hakkında bile bilgi verdiğine şahit oldum.adam bana karsi bile çenesini tutamadi. Var git arkadaş ortamini düşün

Benim de başıma aynisi geldi. Psikologum ornek verirken diger hastalarindan ornek verdi .

Ayni şehirdeki bir psikolog gidiyorum.zaman zaman çok özele giriyorum.bunu başkalarına anlatmaya kalkarsa düşünemiyorum bile.

Anlatmayacaksanız gitmenizin bir anlamı yok.
Ayrıca konuştuklarınız daima ikinizin arasında kalır meslek etiği gereği.
Ek olarak, psikoloğunuz günde kaç kişiyle konuşuyor biliyor musunuz? Herkesin dedikodusunu ayrı ayrı yapmaya zaman bulsa çalışacak zaman bulamaz.
Komşu kadın değil o, profesyonel bir insan ve işi gereği konuşuyor sizinle. Sırlarınızı öğrenip yaymak için değil.

Ya bunları okuyunca benim psikolog mu cok mukemmel yoksa oda bunlarin ayni mi dusunmeden edemedim ben onu kadın erkek yada insanların dış gorunusleriyle degerlendirmeden (ki bunu hemen hemen butun is ortamlarinda gorururum) herkese ayni davranirken gorurum acaba oda mi farkli

İnsan olması yeterli,keşke insanlarla yolum hic kesismese

Bu imkansız, insan sosyal bir varlıktır. Kendimizi mağraya tıkmadığımız sürece illa diğer insanlarla muhattab olacağız.

Hersey olabilir.can sikintisina meze yapabilir,anlatabilir.ah kafama tukureyim

Şimdi ortaya 3 durum çıkıyor.

1. madem güvenin yok neden her şeyi anlattın.
2. madem güvenin yok neden bu psikologa devam ettin.
3. bence sen genel olarak insanlara karşı güvensizsin. kendine kuruntu yapıyorsun.

Tanidigim bir psikaytr vardi bir ablamin esiydi tum hastalarini biliyorduk resmen.hep anlatirdi su su yasta tacize ugramis soyle olmus boyle olmus diye..ben anlattiklarini dusunuyorum.en azindan cok yakinlarina kesin anlatiyorlar.

Neden şikayet etmediniz?
Neden manevi tazminat davası açtırmadı aile?
Bu adamın yaptığı büyük suçtur.
Kızcağız öldü diye susup kalmamalıydınız.

Yanlış alıntılamışım ama size de neden şikayet etmediğinizi sormak isterim.

Çok zayiftim,direncin yoktu.önceki seanslarda anlatmamistim.yeni Dank etti.

Meslek etiği lafta var. İlginç bisey duysan sen anlatmaz misin. Doktor dis hekimi psikolog arkadaslarim var. Komik veya ilginc bulduklari seyleri anlatiyorlar. Hep beraber gülüyoruz. Tutup da isim vermiyorlar tabi napalim ki ismi. Yani neyden cekiniyorsun tam olarak

Ayni şehirdeki bir psikolog gidiyorum.zaman zaman çok özele giriyorum.bunu başkalarına anlatmaya kalkarsa düşünemiyorum bile.
Ya konuyla alakali olur mu olmaz mi bilmiyorum am birgun psikologumla konusurken bi ara yoklugunda baska bir psikologa gitmeyi dusundum ama yapamadim ona durumu anlatirken

Iste sizinle sanki bu oda dısında baska yerde karsilasmiyicaz (ama diger psikologla bir cok yerde karsilasma durumum vardi)iste onunla karsilasirsam kendimi aciz biri gibi hissederim dusuncelerimi falan dile getirdim

Oda dediki biz danisanlarimizi disarda gorunce bunun su sorunu bunun bu problemi vardi gibi aklimiza gelmiyir ki yani o an siradan insanlardan farkimiz olmadigini anlatmaya calismisti

O yuzdende yani onlar icin dertlerimizin o oda dışında onları cok ilgilendirmedigi icin muhabbet sebebide olmaz doye dusunuyorum

Tabi Allah dengesizine denk getirmesin insani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…