- Konu Sahibi lilith2013
-
Keşke konusmasaydim zaten bu adamlara güvenmiyorum.allah kahretsin.bir psikoloğun arkadaş arasında hastasiyla kafa bulduğunu bile gordumiyide bu şekilde düşünürseniz psikologla hiçbişeyinizi konuşamazsınız ki.
neye yarar o zaman?
Ben bir psikologumun odadan benden az önce çikan biri hakkında bile bilgi verdiğine şahit oldum.adam bana karsi bile çenesini tutamadi. Var git arkadaş ortamini düşün
Nicin desifre etme geregi duyulmadi ??
Ayni şehirdeki bir psikolog gidiyorum.zaman zaman çok özele giriyorum.bunu başkalarına anlatmaya kalkarsa düşünemiyorum bile.
Duymadim,ama bu konuda zafiyeti olan 3 tanesine şahit oldum.insanin kendi akli yoksa gebersin daha iyi ya.offf canim çok sikildi.Sen bu psikolog ile ilgili kötü bir şey mi duydun?
İnsan olması yeterli,keşke insanlarla yolum hic kesismese
Hersey olabilir.can sikintisina meze yapabilir,anlatabilir.ah kafama tukureyim
örnek verirken kişiyi deşifre etti mi?Benim de başıma aynisi geldi. Psikologum ornek verirken diger hastalarindan ornek verdi .
En iyisi başka şehre gitmekCanım benim gittigim psikolog kuzenimin arkadasi gerci herikiside bilmiyor durumu ama oyle acilma konusma gibi bir durum olursa yandigimin resmidir diyim ben sana :)
Tanidigim bir psikaytr vardi bir ablamin esiydi tum hastalarini biliyorduk resmen.hep anlatirdi su su yasta tacize ugramis soyle olmus boyle olmus diye..ben anlattiklarini dusunuyorum.en azindan cok yakinlarina kesin anlatiyorlar.
Çok zayiftim,direncin yoktu.önceki seanslarda anlatmamistim.yeni Dank etti.Bu imkansız, insan sosyal bir varlıktır. Kendimizi mağraya tıkmadığımız sürece illa diğer insanlarla muhattab olacağız.
Şimdi ortaya 3 durum çıkıyor.
1. madem güvenin yok neden her şeyi anlattın.
2. madem güvenin yok neden bu psikologa devam ettin.
3. bence sen genel olarak insanlara karşı güvensizsin. kendine kuruntu yapıyorsun.
Benim de başıma aynisi geldi. Psikologum ornek verirken diger hastalarindan ornek verdi .
O esnada boyle bir hisse kapilmamistim.agirligi atmak gerekiyordu.ama düşün ki anlatsa isimi kaybederim o derece.ahhhhh.Cidden konuyu anlayamıyorum.
eğer güvenmiyorsan neden senin için çok özel olan bir durumu paylaştın ki?
örnek verirken kişiyi deşifre etti mi?
yoksa sadece bi hastamın şu durumu diye mi örnek verdi?
Ya konuyla alakali olur mu olmaz mi bilmiyorum am birgun psikologumla konusurken bi ara yoklugunda baska bir psikologa gitmeyi dusundum ama yapamadim ona durumu anlatirkenAyni şehirdeki bir psikolog gidiyorum.zaman zaman çok özele giriyorum.bunu başkalarına anlatmaya kalkarsa düşünemiyorum bile.
Kucuk yerde yasiyorum.başka şehre gitmeli insan.farklı isim vererekKime anlatabilir ki, akraba mı bu doktor?
Isim verdi mi? Hic etik degil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?