psikologa guvenmek dogru mu?

bir keresinde cok yakin bir arkadasim tedavi görürken bir psikologa gidiyordu,malesef vefat etti ve bu doktor bozuntusu ,arkadasim vefat ettikten sonra bazi seyleri etrafa söylemisti cok sinirlenmistim.. ama herkes yapacak diye bisey yok.

Asıl bu soruyu size soracaktım başka üyeye gitti.
Neden şikayet etmediniz?
Neden manevi tazminat davasıaçtırmadı aile?
Bu adamın yaptığı büyük suçtur.
Kızcağız öldü diye susup kalmamalıydınız.

İsmimi de Vermesinden

Çok zayiftim,direncin yoktu.önceki seanslarda anlatmamistim.yeni Dank etti.
sorununu anlatıp çözum bulmıyacaksan neden bır psıkologa gıdıceksn ki? sen özelını anlattın bır çözum bulmak ıcın ama kendıne sımdı baska bır dert edınmıssın.

aile durumu garipsemedi ki ben dis kapinin mandali oluyorum,ve sonra yurt disina ciktim olayi takip edemedim,yapan üstelik bayandi,benim de cok agrima gitti, ondan beri benim de güvenim sarsildi iste. haklisiniz simdiki aklim olsa dahi farkli bir yaklasim icinde olurdum,mevzu zaman asimina ugradi malesef.

Ya öyle bişey nasil olabilir salliyor iste guven diye :) siz psikologlari insan ustu varliklar falan mi saniyorsunuz. Benim yakindan tanidigim uc psikologtan biri bana aşıktı kafasi eserse kufrederdi, digerini nişanlısı aldatti geldi bana samantha nisanlimin birlikte oldugu kıza birseyler yapalim diye beni tetikci gibi kullanmaya niyetlendi, digeri de yalan problemi var devamlı yalan konuşuyor. Ve bunlardan ikisi gayet ünlü kendi bulunduklari bolgede soylesem sasirirsiniz muayene ucretleri 250den basliyor seans başına.

En iyisi başka şehre gitmek
Simdi problemlerinizi ve sartlarinizi bilmedigim icin ne desem bilemedim benim yasadigim yer cok kotu bir yer isin kotusu burdaki tum psikologlarla kuzenim tanisiyo baska bi alternatifim yok ama civar hastanelerden birinede gitsem orda cok tanidigim var her hafta psikologa gittigimi bilmelerini istemem

Ha ozel psikolog yok olsada gitme gibi maddi bi durumum yok ama olsa dahi tercih etmezdim ozel hastanelerde dahi kendimi hasta yada danisan gibi degilde musteri gibi hissediyorum

Neden ve kime anlatsın ki ? Meslek etiği diye bir şey var. Kuzenim psikolog bir kere bile bir şey anlattığını duymadım. Sadece bir tanesinden çok etkilenmiş onu onu ayrıntı vermeden anlattı bende çok üzüldüm. İsim bile vermedi, sormadım da. Hayır Ayşe dese ne bileyim o kim. Sadece dua etim onun için. İsim vermediği sürece kim bilecek ?
Bende gittim, herşeyimi anlattım. Çok mutluyum, iyi ki anlatmışım. Kimseye anlatmasam kafayı yerdim. 4 sene oldu hala özel günlerinde çiçek yollarım. O olmasa ve ben o şeyleri anlatamazam kafayı yerdim. Hatta annem aramış o dönem sormuş,çünkü korkuyordu zarar vereceğim kendime diye. mesleki bilgilerimi kimseyle paylaşamam demiş.

İsmimi de Vermesinden

Sıkıntını anlatırken cok detaya inmene gerek yok bence. Yaptigin biseyi pek ala farkli bi yerde yapmış gibi de anlatabilirsin. Cok da guven olmaz. Simdi atiyorum adam öldürdüm sakladim desen yetistirmeyecek mi saniyorsun :)

Anlatildigindan emin oldunuz bir durum yasandiginda, sessiz kalmak yerine harekete gecip doktorun mesleginden men edilmesini kesinlikle saglamalisiniz. Gercekten olmussa...

Yalniz "Bu benim kuruntumdan ileri gelmekte" deniliyorsa da, durduk yere psikologlari zan altinda birakmak pek hos olmayacaktir.

Desifre etmedi. Zaten hastalarini tanımam ki.
iyide bu konu sahibinin tedirgin olduğu türden bi olay değlil
belli ki size lüzum görmüş bi konu hakkında yaşadığı bi vak'yı örnek göstermiş. bakın böyle böyle bi olayda omuştu gibisinden.
konu sahibi isminin elence malzemesi yapılıp deşifre olmaktan korkuyor.

Ya benim psikologlari mükemmel varliklar olarak gordugum yok ama sahiden bu kisiye insanligindan dolayi guveniyorum yani bircok is ortaminda vs insanlarin hep karsisindakine standardi kadar ehemmiyet verdigini goruyorum onda herkese aynı eşit davrandigini ayni muameleyi gosterdigini gordugum gunden beri guveniyorum ama bu insanda hem bi mesafe hem icten bir samimiyet goruyorum

Sonucta melek degil kanatlarida yok

Benim de başıma aynisi geldi. Psikologum ornek verirken diger hastalarindan ornek verdi .
Bunu hepsi yapiyor ne var bunda ben birkac psikologa gittim bu normal birsey bizi yureklendirmek icin bak yalnizca sen degilsin bunu yaşayan demek için.Ya da o basardi sen de basar demek icin.O kişiyi tanimiyorsun tanima imkaninda yok.

Ama odada cikanin hakkinda konusmasi cok yanlış.

Nasil ne var bunda?

Bunda bir sey var mi dedim?

Muhtemelen öyledir zaman aşımına uğramıştır yani.
Demrk iatediğim biz böyle yanlışlara sustuğumuz sürece bu pislikler virüs gibi yayılacak. Yılanın başını erken ezmek lazım.

Muhtemelen öyledir zaman aşımına uğramıştır yani.
Demrk iatediğim biz böyle yanlışlara sustuğumuz sürece bu pislikler virüs gibi yayılacak. Yılanın başını erken ezmek lazım.

haklisiniz aynen o zaman daha genc ve toydum dedigim gibi insan dünkü aklini begenmiyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…