- 20 Ekim 2009
- 8.858
- 15.685
- 823
- Konu Sahibi lilith2013
-
bir keresinde cok yakin bir arkadasim tedavi görürken bir psikologa gidiyordu,malesef vefat etti ve bu doktor bozuntusu ,arkadasim vefat ettikten sonra bazi seyleri etrafa söylemisti cok sinirlenmistim.. ama herkes yapacak diye bisey yok.
Meslek etiği lafta var. İlginç bisey duysan sen anlatmaz misin. Doktor dis hekimi psikolog arkadaslarim var. Komik veya ilginc bulduklari seyleri anlatiyorlar. Hep beraber gülüyoruz. Tutup da isim vermiyorlar tabi napalim ki ismi. Yani neyden cekiniyorsun tam olarak
Anladım.baya büyük bi şey anlatmaz ama ya.yok korkma.O esnada boyle bir hisse kapilmamistim.agirligi atmak gerekiyordu.ama düşün ki anlatsa isimi kaybederim o derece.ahhhhh.
sorununu anlatıp çözum bulmıyacaksan neden bır psıkologa gıdıceksn ki? sen özelını anlattın bır çözum bulmak ıcın ama kendıne sımdı baska bır dert edınmıssın.Çok zayiftim,direncin yoktu.önceki seanslarda anlatmamistim.yeni Dank etti.
Asıl bu soruyu size soracaktım başka üyeye gitti.
Neden şikayet etmediniz?
Neden manevi tazminat davasıaçtırmadı aile?
Bu adamın yaptığı büyük suçtur.
Kızcağız öldü diye susup kalmamalıydınız.
Ya konuyla alakali olur mu olmaz mi bilmiyorum am birgun psikologumla konusurken bi ara yoklugunda baska bir psikologa gitmeyi dusundum ama yapamadim ona durumu anlatirken
Iste sizinle sanki bu oda dısında baska yerde karsilasmiyicaz (ama diger psikologla bir cok yerde karsilasma durumum vardi)iste onunla karsilasirsam kendimi aciz biri gibi hissederim dusuncelerimi falan dile getirdim
Oda dediki biz danisanlarimizi disarda gorunce bunun su sorunu bunun bu problemi vardi gibi aklimiza gelmiyir ki yani o an siradan insanlardan farkimiz olmadigini anlatmaya calismisti
O yuzdende yani onlar icin dertlerimizin o oda dışında onları cok ilgilendirmedigi icin muhabbet sebebide olmaz doye dusunuyorum
Tabi Allah dengesizine denk getirmesin insani
Simdi problemlerinizi ve sartlarinizi bilmedigim icin ne desem bilemedim benim yasadigim yer cok kotu bir yer isin kotusu burdaki tum psikologlarla kuzenim tanisiyo baska bi alternatifim yok ama civar hastanelerden birinede gitsem orda cok tanidigim var her hafta psikologa gittigimi bilmelerini istememEn iyisi başka şehre gitmek
Çok zayiftim,direncin yoktu.önceki seanslarda anlatmamistim.yeni Dank etti.
İsmimi de Vermesinden
iyide bu konu sahibinin tedirgin olduğu türden bi olay değlilDesifre etmedi. Zaten hastalarini tanımam ki.
Ya öyle bişey nasil olabilir salliyor iste guven diye :) siz psikologlari insan ustu varliklar falan mi saniyorsunuz. Benim yakindan tanidigim uc psikologtan biri bana aşıktı kafasi eserse kufrederdi, digerini nişanlısı aldatti geldi bana samantha nisanlimin birlikte oldugu kıza birseyler yapalim diye beni tetikci gibi kullanmaya niyetlendi, digeri de yalan problemi var devamlı yalan konuşuyor. Ve bunlardan ikisi gayet ünlü kendi bulunduklari bolgede soylesem sasirirsiniz muayene ucretleri 250den basliyor seans başına.
Bunu hepsi yapiyor ne var bunda ben birkac psikologa gittim bu normal birsey bizi yureklendirmek icin bak yalnizca sen degilsin bunu yaşayan demek için.Ya da o basardi sen de basar demek icin.O kişiyi tanimiyorsun tanima imkaninda yok.Benim de başıma aynisi geldi. Psikologum ornek verirken diger hastalarindan ornek verdi .
Bunu hepsi yapiyor ne var bunda ben birkac psikologa gittim bu normal birsey bizi yureklendirmek icin bak yalnizca sen degilsin bunu yaşayan demek için.Ya da o basardi sen de basar demek icin.O kişiyi tanimiyorsun tanima imkaninda yok.
Ama odada cikanin hakkinda konusmasi cok yanlış.
aile durumu garipsemedi ki ben dis kapinin mandali oluyorum,ve sonra yurt disina ciktim olayi takip edemedim,yapan üstelik bayandi,benim de cok agrima gitti, ondan beri benim de güvenim sarsildi iste. haklisiniz simdiki aklim olsa dahi farkli bir yaklasim icinde olurdum,mevzu zaman asimina ugradi malesef.
Alintiladiginiz cevaba bakilirsa bunu tepki olarak yazmissiniz.Nasil ne var bunda?
Bunda bir sey var mi dedim?
Alintiladiginiz cevaba bakilirsa bunu tepki olarak yazmissiniz.
Muhtemelen öyledir zaman aşımına uğramıştır yani.
Demrk iatediğim biz böyle yanlışlara sustuğumuz sürece bu pislikler virüs gibi yayılacak. Yılanın başını erken ezmek lazım.
haklisiniz aynen o zaman daha genc ve toydum dedigim gibi insan dünkü aklini begenmiyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?