- 27 Ağustos 2013
- 1.900
- 2.469
- 333
- Konu Sahibi lilith2013
-
Doğrudur. Ben artık susamıyorum.
Insan gibi cevap verseydiniz ben de anlardimAnlayan anladi
Insan gibi cevap verseydiniz ben de anlardim
Neyse sizi anladim ben.Insan gibi anlasaydiniz
Ama yanlis anladinizNeyse sizi anladim ben.
Ayni şehirdeki bir psikolog gidiyorum.zaman zaman çok özele giriyorum.bunu başkalarına anlatmaya kalkarsa düşünemiyorum bile.
Bence boyle dusunmeyin en azindan bu korkunuzu kendisiyle paylasin derim yinede en digrusunu siz bilirsinizAsla gidemem artik
Çok tatlisinBize anlatın bencee
Hekim- hasta ilişkisi çerçevesinde hekimin hastaya ilişkin verileri saklama yükümlülüğü vardır, pek çok ulusal mevzuatla da bu düzenlenmiştir, hasta hakları yönetmeliği gibi.. İçiniz rahat olsun, hekiminize güvenin.Ayni şehirdeki bir psikolog gidiyorum.zaman zaman çok özele giriyorum.bunu başkalarına anlatmaya kalkarsa düşünemiyorum bile.
Duymadim,ama bu konuda zafiyeti olan 3 tanesine şahit oldum.insanin kendi akli yoksa gebersin daha iyi ya.offf canim çok sikildi.
Hersey olabilir.can sikintisina meze yapabilir,anlatabilir.ah kafama tukureyim
Bana çok faydasi oldu yalan degilCanınızı sıkmayın. Bence bunu açık açık psikoloğa söyleyin. "Ben şunu şunu yapan 3 psikoloğa şahit oldum. Bunlar aklıma gelince çok stres oldum. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz" vs deyin. En azından sizin hassasiyetinizi bilip ona göre daha dikkat eder. Ayrıca, belki de bu psikologla yol katetmeye başlamışsınızdır ama bilinçaltınızda mutlu olmayı hak etmediğinizi düşündüğünüzden kendi gelişiminizi sabote etmek için bunları kafaya takmaya başlamış da olabilirsiniz.
Benim de başıma aynisi geldi. Psikologum ornek verirken diger hastalarindan ornek verdi .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?