psikologa guvenmek dogru mu?

Başka hastalardan ornek vermeleri normal.ama az önce odadan cikani,yada isim vererek başka hastayi,olmadi o hastaya götürebilecek ipuclarini katiyen anlatmamasi gerek.ancak ne yazik ki yapan var.

Ayni şehirdeki bir psikolog gidiyorum.zaman zaman çok özele giriyorum.bunu başkalarına anlatmaya kalkarsa düşünemiyorum bile.

Bunu acik acik konuşun psikologla, benim gittigim bir psikolog kafamda guven konusunda bazi soru isaretleri olduğunu anlayinca notlarimi eve bile goturmuyorum olurda esim bakar diye kesinlikle sizin ve benim aramda kalıyor diye beni ikna etmişti. Siz de guvenmediginizi soyleyin boylece daha da dikkat eder eger psikologa karsi kisiselse guvensizliginiz bu uyaridan sonra bir daha gitmeyin.Ama iciniz rahat etsin acikca konusun ve uyarin.

kesinlikle kimseye anlatamaz isim veremez anlatırsa meslekten men edilir isterse denesin yani korkmayın

Şüphe mi acaba psikolojik probleminiz. .

Anlatmaz rahat olun . .

Ayni şehirdeki bir psikolog gidiyorum.zaman zaman çok özele giriyorum.bunu başkalarına anlatmaya kalkarsa düşünemiyorum bile.
Hekim- hasta ilişkisi çerçevesinde hekimin hastaya ilişkin verileri saklama yükümlülüğü vardır, pek çok ulusal mevzuatla da bu düzenlenmiştir, hasta hakları yönetmeliği gibi.. İçiniz rahat olsun, hekiminize güvenin.

Duymadim,ama bu konuda zafiyeti olan 3 tanesine şahit oldum.insanin kendi akli yoksa gebersin daha iyi ya.offf canim çok sikildi.

Canınızı sıkmayın. Bence bunu açık açık psikoloğa söyleyin. "Ben şunu şunu yapan 3 psikoloğa şahit oldum. Bunlar aklıma gelince çok stres oldum. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz" vs deyin. En azından sizin hassasiyetinizi bilip ona göre daha dikkat eder. Ayrıca, belki de bu psikologla yol katetmeye başlamışsınızdır ama bilinçaltınızda mutlu olmayı hak etmediğinizi düşündüğünüzden kendi gelişiminizi sabote etmek için bunları kafaya takmaya başlamış da olabilirsiniz.

Bana çok faydasi oldu yalan degil

Benim de başıma aynisi geldi. Psikologum ornek verirken diger hastalarindan ornek verdi .

İyide konuyu sana örnek verebilir ancak sen bu hastanın kim olduğunu biliyor musun ya da araştıran ogrenebilecegin bilgileri paylaştı mi seninle.

Ben de Terapiye gidiyorum. Benim ki de örnek olaylar vs anlatıyor. Hatta benim anlattığım bit rüyayı baska terapist grubunda paylaşmak için izin istemişti. Bende vermiştim. Anlattığı olay için izin almis olabilir bu arada. Bu konuyu konuş sen onla ve bu kadar önemliyse söyle mutlaka

İdeal dünyada herşeyin anlat,ama dünya da insanlar da kusurlu.ifşa eden muhakkak vardır.ben öylesine denk gelmediğini umayim.yapacak birşey yok artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…