- 22 Haziran 2022
- 2.681
- 1.074
- 63
- 31
- Konu Sahibi KahveCekirdegi7
-
Ben çok fayda gördümAllah aşkına halen bu psikologlardan fayda gören var mı, ben ruhum daraldığı zaman arabaya binip bir deniz kenarına gidiyorum telefonu vs kapatıyorum, döndüğümde yeniden doğmuş gibi oluyorum, çay ve kahve de hiç eksik olmuyor yanımdan.
İstersen benim tavsiyemi de bir dene...Ben çok fayda gördüm
Açıkçası bende buna takıldım biraz mesela siz olsaydınız nasıl yapardınız dediğimde zaman zaman fikrini beyan ediyor hatta daha önce iş yerinde yaşadığım bir sıkıntıyı taciz gibi bir durumdu bunu anlattım. Bende olsam o iş yerine gitmek istemezdim hatta korkardım muhtemelen çıkardım falan dedi. Bense savaşmam gerektiğini böyle şeylerin hangi iş yerine gidersem gideyim yaşanabileceğini bu şekilde korkmamın yanlış olduğunu düşünüyordum.Kişisel görüşünü neden yansıtıyor anlamış değilim.
Evlenince yaşanacak yer mantıklı şekilde konuşur, çıkar hangisindeyse orada yaşanır bence de. Mantıklı olan da bu gibime geliyor. Bu şekilde net bir şekilde görüşünü yansıtması bence yanlış, eğer ki senin tavrını sorunlu bulduysa bunu başka bir konu açarak sana fark ettirmesi gerekirdi diye düşünüyorum
Haklısınız bu daha iyi geliyorAllah aşkına halen bu psikologlardan fayda gören var mı, ben ruhum daraldığı zaman arabaya binip bir deniz kenarına gidiyorum telefonu vs kapatıyorum, döndüğümde yeniden doğmuş gibi oluyorum, çay ve kahve de hiç eksik olmuyor yanımdan.
Bundan önce gittiğim sizin tarif ettiğiniz gibi biriydi ancak eski psikoloğum taşınınca bunu buldum 3-4 seans iyi gitti dün ise boşa para verdiğimi hissettim hatta önceki terapistim emdr yöntemi uyguluyordu buna öyle birşey yapacak mıyız dediğimde o yöntemlerin saçma olduğunu işe yaramadığını falan söyledi ben uygulamıyorum dediBu tür geleneksel düşünce tarzına sahip olan psikologlardan fayda geleceğini düşünmüyorum.
Benim psikologum çoğu zaman bana hiç aklıma gelmeyen çıkış yolları sunup “ikinizin fikirleri dışında şu, şu, şu yollar da var neden sadece bu ikisinden biri” diyerek kafamı çorba yapıyordu. Bizde de x şehirde mi y şehirde mi yaşayacağız konusu çıkmıştı. Peki neden z şehri değil şu şartlar orada böyle diyerek olaya farklı bakmamı sağladı. Sonrasından biz bambaşka bir dördüncü şehre karar verdik.
“Tabi eşinin yanına gidecen guzum” tarzı tavsiyeleri almak için niye para vereyim giderim komşum ayşe teyzeden bedavaya alırım o tavsiyeyi. Üstüne de bi tabak kısır yerim çay içerim bedava.
Yaa çok güldüm son cümlenize sağolun haklısınızBu tür geleneksel düşünce tarzına sahip olan psikologlardan fayda geleceğini düşünmüyorum.
Benim psikologum çoğu zaman bana hiç aklıma gelmeyen çıkış yolları sunup “ikinizin fikirleri dışında şu, şu, şu yollar da var neden sadece bu ikisinden biri” diyerek kafamı çorba yapıyordu. Bizde de x şehirde mi y şehirde mi yaşayacağız konusu çıkmıştı. Peki neden z şehri değil şu şartlar orada böyle diyerek olaya farklı bakmamı sağladı. Sonrasından biz bambaşka bir dördüncü şehre karar verdik.
“Tabi eşinin yanına gidecen guzum” tarzı tavsiyeleri almak için niye para vereyim giderim komşum ayşe teyzeden bedavaya alırım o tavsiyeyi. Üstüne de bi tabak kısır yerim çay içerim bedava.
Kendi şirketiydi yazılımcı evden de çalışabiliyordu yada burda bir ofis açabilirdiErkek arkadaşınız ne iş yapıyor? İşini gücünü bırakıp sizin yaşadığınız şehre gelebilir miydi?
Kendi düşünceniz kendinize kalsın tüm insanlar psikolojik destek alsa ülke bu hale gelmezdiAllah aşkına halen bu psikologlardan fayda gören var mı, ben ruhum daraldığı zaman arabaya binip bir deniz kenarına gidiyorum telefonu vs kapatıyorum, döndüğümde yeniden doğmuş gibi oluyorum, çay ve kahve de hiç eksik olmuyor yanımdan.
Direk örnek vermiyor ama ben ona sorduğumda sizde nasıl oldu siz neden böyle demediniz falan filan dediğimde kendi görüşleri baya ortaya çıktıBiz terapi sürecini dışardan çok sağlıklı degerlendiremeyiz, genelde terapistler kendi hayatindan çok örnek vermez danisana yardımcı olacaksa verebilirler , içinize sinmeyen şeyler varsa bu konu üzerine konuşup karar verebilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?