- 17 Ağustos 2011
- 24.983
- 157.605
- 798
- Konu Sahibi KahveCekirdegi7
-
Para vermezsen bir kardiyolog sana yardımcı olur mu? Karnı burnunda kliniginin kapısını çalsan bir kadın dogumcu sana yardımcı olur mu?400 lira için demedim zaten onları, doğaya gidince mazot vs her şekilde o paranın çok çok üstüne çıkıyorum zaten ama bir psikolog para için sana yardımcı oluyor sonuçta para vermezsen bir psikolog sana yardımcı olur mu?
Ben meraklı bir insanımdır internetten doktorum nerede doğmuş evli bekar çocuğu var mı diye bakarım 2019 yılından beri terapistime gidiyorum ilk günlerdeki gibi olmuyor tanışıklığımız tüm dertlerimi biliyor2 sene terapiye gittim adam evli miydi onu bile bilmiyorum.
psikoloğunuz nerede acaba il ilçe ben yüzyüze istiyorum online değil. bunuda evime yakın tercih etmiştim.Onun görevi kişisel görüşünü yansıtmak değil, sizin kendinizi iyi hissedeceğiniz sizin doğrularınızı size yansıtacak uzman görüşü sergilemek.
Kadınları geride tutan, sürekli özveride bulunmasının normallestirildigi ataerkil sistemi empoze etmeye çalışıyor ve ne hakla?
Sanırım sizin gösterdiğiniz bireyselligin, cesaretin, kendini savunma yeterliligini kendisi gösteremediği için zamanla size karşı bu tavrı almış.
Bırakın bir daha gitmeyin bence. Psikolog Nergis Öksüz öneririm 7 yıldır psikoloğum kendisi.
Bursa'da online de terapi veriyor.psikoloğunuz nerede acaba il ilçe ben yüzyüze istiyorum online değil. bunuda evime yakın tercih etmiştim.
Psikolog erkek miymişAblacım Amerikalılar der ki, listen to your gut yani yani kendine sor ben doğru bir durumda mıyım yanlış bir durumda mıyım diye. Sen belli ki yanlış bir durumda olduğunu hissediyorsun, için rahat değil o zaman yanlış bir durumdasındır.
O adama gelince de mağara ayısı belli ki, kadın onu yapar bunu yapar kadın gelmeli erkek gitmez diyen adamdan hayır gelir mis ence? Bu zihniyet bitmeli, insan insandır, kadınlar da insan evladı, erkekten az değil, erkeğin peşinde sürüklenmesi gereken canlıalr hiç değil. Ataerkillik denen şey tamamen kadınlaın ezilmesi ve erkeklerin hiçbir sorumluluk almadan sefa sürmesi. Şöyle bir sistemi destekleyen kadın net şekilde salaktır, elinde Harvard diploması olsa bile yine salaksın yine salaksın kardeşim. Başka bir kadına evet ben ezildim, doğrusu budur, git sen de ezil diyemezsin.
Bu adama tekmeyi koydun mu sen? zannedersem ki komyuşsun. Bırak o zaman, neyse ne olmadıysa sittir ediceksin canına yazık. Böyle bir ayı için de para falan ödeyip terapiste gitmezdim ben ayrıca paraya yazık ... sen yok terapi isterim dersen de bu terapiste de tekmeyi at bence yenisini bul.
Neden olmasın ki ? Ben çökmüş bir ruh halindeyken başlamıştım ilk seansa o zaman bana geçecek sana söz veriyorum dedi psikologum ve her aldığım kararda yanımda oldu , süreci nasıl yönetmen gerektiği konusunda çok fazla yardımcı oldu. O yarım saatlik seans beni inanılmaz rahatlatıyor ve her hafta iple çekiyorum. Kişiye göre değişebilir yaniAllah aşkına halen bu psikologlardan fayda gören var mı, ben ruhum daraldığı zaman arabaya binip bir deniz kenarına gidiyorum telefonu vs kapatıyorum, döndüğümde yeniden doğmuş gibi oluyorum, çay ve kahve de hiç eksik olmuyor yanımdan.
Allah aşkına halen bu psikologlardan fayda gören var mı, ben ruhum daraldığı zaman arabaya binip bir deniz kenarına gidiyorum telefonu vs kapatıyorum, döndüğümde yeniden doğmuş gibi oluyorum, çay ve kahve de hiç eksik olmuyor yanımdan.
Hayır aslında bana söylediklerinde yada uyguladıklarında çelişki hissettiğim için
kusura bakmayında sizin sadece canınız sıkkındır. depresyon vs öyle deniz havasi alinca geçmez. konuya dönersek evet tavrı yanlış, kendi hayat görüşünü, fikrini dikte edemez, bundan rahatsız olduğunuzu söyleyebilirsiniz kendisine.. biraz daha eğitim alsın :)Allah aşkına halen bu psikologlardan fayda gören var mı, ben ruhum daraldığı zaman arabaya binip bir deniz kenarına gidiyorum telefonu vs kapatıyorum, döndüğümde yeniden doğmuş gibi oluyorum, çay ve kahve de hiç eksik olmuyor yanısiz
400 lira için demedim zaten onları, doğaya gidince mazot vs her şekilde o paranın çok çok üstüne çıkıyorum zaten ama bir psikolog para için sana yardımcı oluyor sonuçta para vermezsen bir psikolog sana yardımcı olur mu?
Çok sevinirimSize şu konuda şunu söyliyeyim hani evleneceğiniz kişinin yaşadığı şehre sizin gitmeniz gerekliliğini çoğu psikolog böyle düşünüyor neden bilmiyorum arkadaşım psikolog ona bu konuda danışacağım neden diye
Katip o eğer psikoloksa bunu evirip çevirip bana farklı şeyler düşündürmeli farklı bakış açıları kazandırması gerekmez miydiBu psikoloğu değiştir. Her zamanki tuzağını atmışsın, fena avlanmış o da. Sen senin oyununa gelip sana hayatını anlatarak borçlu çıkmayacak bir psikolog bul. Yakında bununla kanka mode on olacak birbirinizi fitlemeye başlayacaksınız.
Aynen yavrucuğum, her hastasının gazına gelecekse böyle sıkıntı yani.Katip o eğer psikoloksa bunu evirip çevirip bana farklı şeyler düşündürmeli farklı bakış açıları kazandırması gerekmez miydi
Hanimefendi psikolojik bir sorun, bir travma veya fobinin sizin ruhunuzun daralmasiyle ne ilgisi var. Hadi gocuk altinda kalip sonra bi kahve icmeye gidin yeniden nasi doguyosunuz bir gorelimAllah aşkına halen bu psikologlardan fayda gören var mı, ben ruhum daraldığı zaman arabaya binip bir deniz kenarına gidiyorum telefonu vs kapatıyorum, döndüğümde yeniden doğmuş gibi oluyorum, çay ve kahve de hiç eksik olmuyor yanımdan.
Allah aşkına halen bu psikologlardan fayda gören var mı, ben ruhum daraldığı zaman arabaya binip bir deniz kenarına gidiyorum telefonu vs kapatıyorum, döndüğümde yeniden doğmuş gibi oluyorum, çay ve kahve de hiç eksik olmuyor yanımdan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?