Rabbim daim etsin sifanızı, darısı tüm hastalara ve bana olsun inşallah troid ilacı kullanıyorum, D vitamini takviyesi aliyorum.Aslında 3 ayda 1 düzenli kontrollere giderim hep

TEsekkur ederimisinde ehil bi ruh saglıgi uzmani bulmak zor, umarım denk gelebilirim

Tesekkur ederim İlk is nörolojiden randevu alıp biyolojik bi sorun olup olmadıgını ögrenmem lazım sanirım.Fayda gordügünü söyleyen insanları duyunca homeopatiyi denemek de istedim acıkcası

Sizede gecmis olsun, Sizde ise yaramasına cok sevindim, hem bana da umut oldu.Deneyip sanırım kendim deneyimlemeliyim.Terapi olayinda da kücul bi yerde yasayınca sayisa az terapist oluyor ve secme şansında pek kalmıyor

Aynı seyler size de cok gecmis olsun, ben hep bu donma durumunda kalacagım, bu durumu kimse fark etmemeli diye düsünmekten durumu daha da isinden cıkılmaz bi hale getiriyorum evet donma cozülüyor ama cözülesiye cektigim dayanılmaz acı bni fazlasıyla etkiliyor

tesekkurler cevap icin ilk is nörolojiden randevu alıp biyolojik bi sorun olup olmadıgını tespit etmem lazım.bn hep psikolojiktir kaygıdandır diye norolojiye bu sorunla hic basvurmadım

Tesekkurler cvp icin Hepsi birbiriyle o kadar ic ice gecmis durumda ki net bi rahatsızlık diyemiyorum.

Aynı birebir ben sizi ne yasadıgınızı o kadar iyi anlıyorum ki...Siz şuan ne durumdasınız? Kurtuldunuz mu bu durumdan? Onerebileceginiz kitap var mı

Tesekkur ederim cvbınız icino anlarda ne kadar nefes egzersizi vb yapmaya niyetlensemde onlara da tam odaklanamam deyip bırakıyorum

Aynı birebir ben sizi ne yasadıgınızı o kadar iyi anlıyorum ki...Siz şuan ne durumdasınız? Kurtuldunuz mu bu durumdan? Onerebileceginiz kitap var mı
AAslında sıkıntı nerde ona odaklı kitap önerebilirim bunu şuan bilmiyorum özelden yzabilirseniz yardımcı olruum
benim problemim eşimleydi ve ben başlangıçta kadın erkek ilişkilerine dair okudum ama ilk etapta okuma alışkanlığı için polisiyeler sürükleyici oluyor

herkese merhaba ben de 12 yıldır anksiyete bozukluğu vardı 2,5 yıl önce burun ameliyatından sonra kaygı, ağır depresyon, intihar düşünceleri 7/24 burnunu düşünüp yüzüne yabancılaşma gibi şeyler yaşadım hala da yaşıyorum. 2 kez ameliyat oldum 3.kez olmam gerekiyormuş. çok güzel bi kızmışım kıymetini bilememişim diye çok üzülüyorum. herşeyden önce aklımı kaybetmiş gibiyim aynı bahsettiğin şeyleri yaşıyorum hem de çok ağır. günde 5 antidepresan, bir sürü terapiler ama fayda görememek… artık dermansız bi derde düştüm gibi hissediyorum burdan nasıl çıkılır nasıl bu takıntıdan kaygıdan kurtulabilirim bilmiyorum bi önerisi olan var mıdır ki

tesekkurler cevap icin ilk is nörolojiden randevu alıp biyolojik bi sorun olup olmadıgını tespit etmem lazım.bn hep psikolojiktir kaygıdandır diye norolojiye bu sorunla hic basvurmadım
Bu denli bir sonuç alıyorsanız çok güçlü bir kaygı duymanız gerekir. Allah korusun kişi ailesinden ani kayıplar yaşar, hayatını derinden etkileyecek sorunlarla karşılaşır ve bunlar birikimle bu tip tepkisel sonuçlar ortaya çıkar. Ayrıca biz epilepsiyi sadece titreme bayılma nöbetleri sanıyoruz ama aslında çok fazla çeşitleri varmış. Tavsiyem işinin ehli birini bulun. Araştıracak inceleyecek bir doktor olsun. Çoğu doktor psikiyatriste gönderip ilaç yazsın diyebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…