- 7 Temmuz 2019
- 76
- 32
- 3
- 35
- Konu Sahibi Aysegul0apy
-
Evi terkettiğinizi en başa yazsaydınız ya. Sonuna kadar içim daraldı neden katlanıyor diyerek.10 aydır evliyiz. Evlilik öncesi 1 yıl kadar flört 1 yıl kadar nisanlı kaldık. Jen sevgilik dönemi hem nişanlılık dönemi kıskanç biriydi eşim. Ama dayanılmayacak boyutlar da değildi. Evlendikten sonra düzelir iyice geçer diye düşündüm. Ama daha kötü oldu. Çalışan bir kadınım. Sürekli iş telefonumu kontrol ediyor kimle konuştum ne konuştum harfi harfine anlattırıyor. Sonra yemin ettirmeye başladı ne konuştum ne dedim yanıma kim geldi ne dedi tek tek soruyor bir yandan iş yapmaya bir yandan cevap vermeye çalışıyorum. Kendisine çalışıyor ama elinde telefon sürekli iş telimi arıyor meşgul mu biriyle konusuyor muyum diye. Evliliğimizin 3. Ayında şiddete maruz kaldım aradığinda hemen telefona bakmadığım için. O yazınca hemen cevap yazmamı bekliyor eğer yazmazsam sürekli arıyor. Hemem kavga çıkarıyor burda yazamayacagim küfürler hakaretlerin ardı arkası kesilmiyor. Sessiz kalıyorum sorun oluyor cevap veriyorum sorun oluyorum tamam diyip geçmeye çalışıyorum sorun oluyor. Onun istediği gibi olmadı en ufacık birşey bizim evimizde kıyamet çıkmış gibi sorun oluyor. Konuşmaya çalışıyorum Tamam uzatma diyip kapatıyor ya da bağırıp bağırıp beni sindirip konuyu kapatıyor. Evlendigimizden beri gözümden yaş eksik olmadi. Kıskançlıkları yüzünden cevremde hiç arkadaşım yok. Asla tek başıma bir yere salmıyor. Kardeşlerimle çıkabiliyorum sadece o zaman ne zaman eve doncen nere girdin ne yaptım erkek var mı sağında solunda biri var mı diye sorup duruyor mesaj yazmaktan kardeşlerimle vakit geçiremiyorum. Aramız iyiyken çok iyi yardım eder ev işlerine mutfak işlerine asla gocunmaz laf etmez zorlamaz ama konu kıskançlık ve ailesi oldu mu başka bir adam oluyor iicinden canavar çıkıyor. Ettiğim yeminleri hattı hesabı yok 5 kere 10 kere 100 kere aynı şeye yemin ettiriyor seni sevdiğim umursadığım için yapıyorum ben bunları diyor. Bir diger konuda annesinin bizi sürekli yemeğe çagırmasından kavga çıkıyor. Kendisi de diyor yeter surekli cagirmasin diye ama ben oyle soylendigim zaman kiyamet kopuyor sen benim annemi niye istemiyorsun ne dedi sana benim annemle arama giremezsin diye triplere gidiyor. Ne annesine saygısızlık etmiisligim var ne de suratımi asmisligim. Çalıştığım için evime gidip ayaklarımı uzatmak istiyoum bütün derdim bu. Hakaretlerinden kufurlerinden surekli dovmekle tehdit etmesinden baskisindan yildim. Anlatmaya calisiyorum senin yuzunden oluyor sen kufur ettirion sen kendini dovdurdun diyor. Her zaman dedigi dogru ce yaptıklarınin sorumlusu benim. Ve en sonunda esyalarimi toplayıp baba evine geldim bugün. Aileme herşeyi anlatamıyorum çünkü yaşadıklarımi bilseler daha çok üzülecekler. Bende içimi dökmek istedim
Pişman olduğunu asla kabul etmiyor. Nasıl gittiysen öyle gelirsin ben gelmem diyor.Evi terkettiğinizi en başa yazsaydınız ya. Sonuna kadar içim daraldı neden katlanıyor diyerek.
Geç bile kalmışsınız ilk şiddette bırakmanız lazımdı. Pişman oldum tekrar olmayacak diyecektir asla geri dönmeyin.
Sanırım o cümleyi kuranları çok kınadım ve başıma geldiHep şu “evlenince değişir/düzelir” cümlesi
Değişmiyor işte arkadaşlar, hatta daha b.ka sarıyor.
Eşiniz bi terapiste görünse iyi olur.
Bu şekilde nereye kadar çekeceksiniz?
Şuan evi terk ettim zaten geri dönmeye de niyetim yok.Bu kadar ağır derecede kıskanç olan bir erkek düzelmez, size şiddet uygulayıp kendini haklı gören, sen kendini dövdürdün diyen birinden eş olmaz, yol yakınken ayrılın.
Tedavi kabul etmiyor. Beraber gidelim diye önerdim ama sıkıntımız yok dedigimi yap yeter gibi laflar ediyorAsla tek başıma bir yere salmıyor nedir?
Eşin hasta ruhlu
Tedavi olmalı
Hiç birseyin geçtiği yok sadece içimi dökmek istedim. Herşeyin iç dökmekle geçeceğini düşünmüş olsam şuan kendi evimde ötüyor olurdumBu kadar mi icinizi doktunuz gecti mi hersey yani.
Belki evliliğe uyum saglayamiyordur ne kadar sahiplenmesi gerektiğini bulamıyordur diye bekledim işte insan inanamıyor sevdiğim adam bu değildi nasıl oldu diye düşünürken sabrederken çekiyor o çileyi. Sonra cırpındıkça daha beter bir hal oldu. Evet çok şükür isim gücüm yerindeSonunu okuyunca oh dedim iyi etmişsiniz bu zamana kadar çektiğiniz hata
Evlilikte aslolan güvendir
Hem hareketleri size yaşattıkları hic normal degil ailenize herşeyi anlatın bence hem çalışan kadinsiniz kendi ayaklarınızın üstünde durabilirsiniz
Orayi kacirmisim alttada belirtim afedersiniHiç birseyin geçtiği yok sadece içimi dökmek istedim. Herşeyin iç dökmekle geçeceğini düşünmüş olsam şuan kendi evimde ötüyor olurdum
Kolay olur diye düşünüyorum.Bitirelim diyince bitirir. Gururu egosu herşey önemli bir adammişLutfen donmeyin o eve
Cesediniz cikar o evden bir sure sonra
Agzim acik kaldi okurken
Hasta bu adam hem de cok agir hasta
İnsallah kolay bosanabilirsiniz yoksa 3.sayfa haberi olacaksiniz
Bende kırdıysam kusura bakma şuan biraz karışığım. atlamanız normal ben Kendi yazdigimi okuyunca bile karmakarışık yazmışımOrayi kacirmisim alttada belirtim afedersini
Dünyada cehennemi yaşatmış bu ne ya! Kişi kendinden bilir işi.. ya paranoyak ya da kendi gibi sanıyor. Ördüğü duvarların ve yarattığı güvensizliğin farkında mıydı böyle yaparken? Kafayı bozmuş aynı şekilde psikolojinizi de bozmuş. Gercekten dönmekle iyi ettiniz. Aynı durumda bir arkadaşım 9 yıl sonra 2 çocukla boşandı. Hiç degismiyor aksine artarak devam ediyor bu davranışlar..10 aydır evliyiz. Evlilik öncesi 1 yıl kadar flört 1 yıl kadar nisanlı kaldık. Jen sevgilik dönemi hem nişanlılık dönemi kıskanç biriydi eşim. Ama dayanılmayacak boyutlar da değildi. Evlendikten sonra düzelir iyice geçer diye düşündüm. Ama daha kötü oldu. Çalışan bir kadınım. Sürekli iş telefonumu kontrol ediyor kimle konuştum ne konuştum harfi harfine anlattırıyor. Sonra yemin ettirmeye başladı ne konuştum ne dedim yanıma kim geldi ne dedi tek tek soruyor bir yandan iş yapmaya bir yandan cevap vermeye çalışıyorum. Kendisine çalışıyor ama elinde telefon sürekli iş telimi arıyor meşgul mu biriyle konusuyor muyum diye. Evliliğimizin 3. Ayında şiddete maruz kaldım aradığinda hemen telefona bakmadığım için. O yazınca hemen cevap yazmamı bekliyor eğer yazmazsam sürekli arıyor. Hemem kavga çıkarıyor burda yazamayacagim küfürler hakaretlerin ardı arkası kesilmiyor. Sessiz kalıyorum sorun oluyor cevap veriyorum sorun oluyorum tamam diyip geçmeye çalışıyorum sorun oluyor. Onun istediği gibi olmadı en ufacık birşey bizim evimizde kıyamet çıkmış gibi sorun oluyor. Konuşmaya çalışıyorum Tamam uzatma diyip kapatıyor ya da bağırıp bağırıp beni sindirip konuyu kapatıyor. Evlendigimizden beri gözümden yaş eksik olmadi. Kıskançlıkları yüzünden cevremde hiç arkadaşım yok. Asla tek başıma bir yere salmıyor. Kardeşlerimle çıkabiliyorum sadece o zaman ne zaman eve doncen nere girdin ne yaptım erkek var mı sağında solunda biri var mı diye sorup duruyor mesaj yazmaktan kardeşlerimle vakit geçiremiyorum. Aramız iyiyken çok iyi yardım eder ev işlerine mutfak işlerine asla gocunmaz laf etmez zorlamaz ama konu kıskançlık ve ailesi oldu mu başka bir adam oluyor iicinden canavar çıkıyor. Ettiğim yeminleri hattı hesabı yok 5 kere 10 kere 100 kere aynı şeye yemin ettiriyor seni sevdiğim umursadığım için yapıyorum ben bunları diyor. Bir diger konuda annesinin bizi sürekli yemeğe çagırmasından kavga çıkıyor. Kendisi de diyor yeter surekli cagirmasin diye ama ben oyle soylendigim zaman kiyamet kopuyor sen benim annemi niye istemiyorsun ne dedi sana benim annemle arama giremezsin diye triplere gidiyor. Ne annesine saygısızlık etmiisligim var ne de suratımi asmisligim. Çalıştığım için evime gidip ayaklarımı uzatmak istiyoum bütün derdim bu. Hakaretlerinden kufurlerinden surekli dovmekle tehdit etmesinden baskisindan yildim. Anlatmaya calisiyorum senin yuzunden oluyor sen kufur ettirion sen kendini dovdurdun diyor. Her zaman dedigi dogru ce yaptıklarınin sorumlusu benim. Ve en sonunda esyalarimi toplayıp baba evine geldim bugün. Aileme herşeyi anlatamıyorum çünkü yaşadıklarımi bilseler daha çok üzülecekler. Bende içimi dökmek istedim
Eşime göre herşey normal. Sıkıntı yapacak birşey yok. Mesaj yazmak bu kadar zor mu ne olur yani herşeyi anlatsan yemin etsen ne değişecek hayatında diyor. Ölmeyi care olrak düşündüğümü fark edince kafam yerine geldi aslında.Dünyada cehennemi yaşatmış bu ne ya! Kişi kendinden bilir işi.. ya paranoyak ya da kendi gibi sanıyor. Ördüğü duvarların ve yarattığı güvensizliğin farkında mıydı böyle yaparken? Kafayı bozmuş aynı şekilde psikolojinizi de bozmuş. Gercekten dönmekle iyi ettiniz. Aynı durumda bir arkadaşım 9 yıl sonra 2 çocukla boşandı. Hiç degismiyor aksine artarak devam ediyor bu davranışlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?