Psikolojik siddet görüyorum

Çevremde de gördüğüm şu ki böyle insanlar kendini de karşısındakini de yiyip bitiriyor. Hele bir de çocuklar varsa cok ekleniyor onların da hayatını bitiriyor çünkü yasananlar birer travma. Zaman geçse de izleri geçmiyor. Boşanmak kolay değil ama yuva kurmak daha da zor bence. Huzursuz bir hayat istemiyorsanız kangren olmuş parmağı kesin atın, iyilesir mi diye düsünmeyin.

Çok şükürki çocuk yok. Zaten eğer kesemezsem bu huzursuzluk beni öldürürecek.Boşanmaktan başka çarem kalmadı. 10 ay boyunca herşeyi denedim kurtarmak için.

Kesinlıkle dönme eşin düzelmez bir ruh hastası seni ıkı senede cökertir. Cocuk da olur kolay kolay kopamazsın bekarken boyle bırı vardı hayatımda kafayı yedırtmıstı bana onun yuzunden paronayak oldum zararı cok buyuk aman diyim sevgi hersey degıl.

10 ay da ben kendim olmaktan çıktım zaten kukla gibi oldum. Sevgi zaten şuan için birşey anlam ifade etmiyorki

Boyle bir adamla bir omur gecmez,adamin hayatini yer bitirirler,babamdan biliyorum.Annem perdenin yanindan gecse kiyaneti koparirdi,heleki ben kucukken.Hatirliyorum markete yada pazara giderlerdi (kavga kiyamet eve gelirlerdi)neden adama baktin,hatta rengin atmis biriylemi karsilastinda huzursuz oldun vs.Gibi sacma sapan konulardan anneme siddet uygulardi.Yeri gelir kiz kardesinin esinden kiskanir kadina hayati zehir ederdi.Ruh hastasiydi kac senedir simdi ilac kullaniyor.Hatta ortaokul caglarimda bana da ayni baskilari uygulamaya baslamisti,mahallemizden bir sinif arkadasimi gorururmde babamin yaninda benimle konusur diye elim ayagim titrerdi.Liseye giderken olurda otobusu kacirsam eve on dakika gec gelsem ne diyecek diye az stres yasamadim.Calisiyosun,kimseye muhtac degilsin birinin sana hayati zindan etmesine izin verme.Bir zaman sonra kendine olan oz saygin kaybedersin kendini degersiz gorursun.Hatta karsi cinsle bile konusurken sanki kotu birsey yapiyormuscasina rahatsiz hissediceksin,kendine aci ,hayatinin kiymetini bil.

Özgüveni yerlerde bir adam.Ne kadar aciz görünüyor.İşi gücü yok herhalde sizden başka.Hayatı kendinize zindan etmeyin.Evlenince düzelir diye düşünmek gibi bir hata yapmışsıniz, şimdi çocuk olursa düzelir belki gibi bir gaflete düşmeden yol verin.

Kıskançlıkla alakası yok yaptıklarının açık açık hasta bir adam bu. Şakın ama sakın dönmeyin çok pişman olursunuz.
Ailenize her şeyi anlatın ki gün gelir aşkınız ağır basar hafif bir akıl tutulması yaşarsınız ve dçnmek istersiniz, işte o zaman size engel olurlar en azından. Ailen arkanda sonuçta bırak bilsinler utanıp çekinecek bir konu değil.

Nasıl evli kalıyorsun diyecektim evi terketmişsiniz zeten .Allah yardımcınız olsun çok zor bir durum eşinize sadece terapist fayda etmez iyi bir dr a gitmesi lazım.Sakin tedavi olup iyileşmeden dönmeyin siz yemin etmeseniz yada birseyden suphelense daha ağır şeyler yapabilir.Bu sevgi yada umursama değil özgüven eksikliği ve paronayaklik.Ama siz psikologa gidebilirsiniz böyle bir adamla 10 ay çok yıpratmıştır sizi.

Eşinin şu problemi var bence kendisinde yaşadığı bi şey bu seni kaybetmek korkusu bu iyice saçmalayarak hatta abartı noktasinda yasiyor sana ve kendisine zarar veriyor ama haberi yok

Eşiniz hasta, ailenize her şeyi anlatın ki olayları abartip geldiğimizi dusunmesinler. Allah kurtarsın.

Pişman olduğunu asla kabul etmiyor. Nasıl gittiysen öyle gelirsin ben gelmem diyor.

Ha bir de ukala yani haspammmm
Adam sorunlu falan değil resmen manyak
Yol yakınken boşan, sonra çok pişman olursun
Aileniz sizi elin psikopatından dayak yiyin diye mi bu boya getirdi, kendinize acımıyorsanız onlara acıyın ve arkanıza bakmayın

Patolojik kıskançlık, othello sendromu ne derseniz deyin adına...
Eşiniz agir hasta. Altında yatan bir travma var mutlaka. Tedavi olması lazım

Neden "kendinize" bunlari yasattiniz, neden??????

Ben ilk okuduğumda 10 yıllık evliyim diye okudum. Sonra baktım ki neyseki 10 ay. Allah kurtarmış. Bundan sonrasi aydınlık güzellik. O eve geri dönmeyin Allah korusun. Kimseyede bisey anlatmak zorunda değilsiniz. Çok geçmiş olsun

10 ay çok bile dayanmışsınız gerçekten. Canınıza yazık böyle ömür geçmez.
Kapınızda yatsa aşkınızdan ölse geri dönmeyin.
O kıskançlık dayaklarının dozu atar bir gün iş namus cinayetiydi hakim bey tahrik ettiye döner Allah korusun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…