Psikolojik Şiddet Görüyorum

Dou_You_Wanna

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2010
1.632
8
116
Ankara
[COLOR="#008000[B]"]Günaydın arkadaşlar. Şuan üzüntüden, düşünmekten hastalanmış bulunuyorum. Sebep ise Allah sağlığını, iyiliğini daim etsin diyebileceğim SEVGİLİM!!!!!! Ben anlamıyorum arkadaşlar. Ne olur bir aydınlatın beni.. Bir insan ( bu ben oluyorum ) hep mi suçlu olurum? Hep mi yanlış yaparım? Hep mi haksız davranırım? Hep mi yanlış ve boş konuşurum? Son 7 ayım/ ayımız benim boş konuştuğumu, bir tek kendisinin haklı olduğunu, benim Allahtan korkmaz bir yalancı olduğumu, benim hiçbir sözüme inanmadığını söylemekle geçti.. Beni canlandırın bir de gözünüzün önünde. Hep dişimi sıktım. Aman ani bir tepki vermeyim, aman ben alttan alayım, aman şu sözünü de duymayıvereyim.. Son 5 aydır telefonu yüzüme kapamaya başladı sinirlenince. Kendisi de diyor ben sinir hastasıyım diye.. Benim sinirlenicem şeyleri yapma diye.. Kızlar ben kötü birisi değilim. Hele ki sevdiğim adama kötülük yapıp onu kasten üzecek kadar kötü birisi hiç değilim. AMA ONUN GÖZÜNDE ÖLEYİM!!!! Onun gözünde hiç bir sözüme inanılmayan kötü biriyim Fiziksel şiddeti yok belki ama gördüğünüz gibi psikolojik şiddeti kat ve kat fazla Ondan ayrılamıyorum. Çünkü çok seviyorum. Ama bana böyle davranmasına daha fazla göz yumamayacağım. Düşünüyorum. Gece gündüz uyumadan etmeden düşünüyorum. Nasıl yapsam da bu durumu çözsem? Nasıl yapsam da beni anlamasını sağlasam? YOK YOK YOK BULAMIYORUM O ÇÖZÜMÜ Ben duygularımı çok fazla dışa yansıtan biri değilim. Hep yanlış anlaşılırım. Annem tarafından bile.. Bana bi yol gösterin ne olur[/B]?[/[/COLOR]CENTER]​

En başından hata yapmışsın canım Hep alttan almış çok yüz vermişsin.. o da şimdi gelişi güzel sinirliyim ben sinir hastasıyım deyip borusunu öttürüyor tabi. Sevgili değil misiniz siz? Bu eziyete niye katlanıyosun ? Evlenirsen bu adamla iş psikolojik şiddeti de aşabilir. Anlatabiliyorum değil mi? Karar senin tabi kii..

Anlıyorum canımm. Ama onunda ben gitmeden bişeyleri anlamasını istiyorum. Açıktan açığa dedim. Allah bazen insanın gözüne perde indirir gerçeği göremez gör artık dedim. Ama o hala bas bas bağırmaya devam ediyor. Ben de içime kapandım. O kadar hareketli ve neşeliyken içime kapandım.

Yapman gerekeni biliyorsun.
Onu tedavi edemeyeceğine göre.... Kaçıp kendini kurtaracaksın.

Sevgi diyorsun... Sevginin mantığı vardır.

Seninki ya alışkanlık, ya yalnız kalma korkusu

Ya da aşk..

Kaldı ki bu ihtimallerin hepsi zamanla geçer gider.

İlişkinin devamı ise seni doktorluk eder

Aşk olduğu gerçek. Onu bıraksam bile akşamına özlüyorum arıyo beni kedi gibi konuşup yumuşatıyor beni..

size saygısı zerre kadar olmayan biriyle berabersiniz. evlenince dahada feci olur bu.
bence bu ilişkiyi iyice düşünün bugün psikolojik şiddet olur yarın kaba kuvvet. sinir hastasıyım diyen birinin sağı solu belli olmaz.
yol yakınken...
anladınız cümlenin devamını.

Son düzenleme:
bu zamana kadar alttan aldığın yetmez mi? bırak birazda beyefendi çabalasın.sen seviyorum diyorsun ama bence o seni senin onu sevdiğin kadar sevmiyor.sinir hastasıysa gitsin tedavi olsun anan baban seni elalemin oğlu yıpratsın diye bu yaşa getirmedi.böyle hasta ruhlu insanlara kendinizi teslim etmeyin sonra üzülen anne ve babalarımız oluyor.

Bazi insanlar vardir, o kadar iyilerdir, alttan alirlar, o kadar naz cekerler ki yakinlari artik onlardan faydalanmaya baslar. Sinir, stres topu olarak kullanilirlar, sesleri cikmadigi ve kirilsalar da birsey demedikleri icin onlari ezmek sinirli insana haz verir. Ben boyle iliskilere sahit oldum, bu kadar kotusu olmasa da... Bana onlari hatirlatti bu konu. Sen de bu insanlara benziyorsun, sevgilin seni stres topu gibi kullaniyor, sinir hastasi midir, her neyse butun hirsini uzerinde harciyor. Bir hot desen duracak, ama nasil olsa sesin cikmiyor, herseye ragmen seviyorsun vazgecemiyorsun diye bayagi ezmis. Bunun sonucunda kendi kendinden bile suphelenmeye baslamissin, ben ne yapiyorum, hep mi haksizim filan diye... Valla "ne halin varsa gor" de, arkani don git sevgiline. Biraz kaybetme korkusu olsun. Bu saatten sonra duzelir mi bilmem ama sen her halukarda alttan almaya devam edersen hicbirsey degismez.

çok açık ve net söylüyorum ki sen on u sert bir dille uyarıp telefonunu tum ıletısımını kapatıp hayatından bıkac gun kaybolmazsan zor anlarr ....senn acık ve net bu durumuuu onaa agır dılle soyleyıpp ona fırsat vermedennn kapat telefonu bak bakalım nasıl vıcdan yapıp arıyor hatasını anlıyor..ben sinir hastasıyım dıyerekte senı sindiriyor böylece ıstedıgı gıbı davranıyor buna ızın verme sakınnn sonra basedemezsınnn hayatından bezersınnn....senı kaybetme korkusu kalmamıss ona bunu hıssettırmıssınnn öyle olmadığını göstermeden bunu çözemezsınn ..sevıyorum dıyorsunn kıyamıyorsun ama bı çaresine bakmazsannn o sevginde kalmıcak ne yazıkki...hele ilerisini evliliği hiç düşünemiyorum bile şimdiden böyleyse iyi düşününn aklınızı kullanınn duygular herzaman herseyı halletmıyorr ....

sinirleniyorsa, sinir hastasıysa bir zahmet defolsun gitsin!

afedersin ya insanlar alkolden kumardan herşeyden kurtuluyor da adam sinirin arkasına saklanıyor. o zaman sen de de ben sinir hastasıyım de ağzına geleni say. bu insanlara ne borcunuz var da katlanıyorsunuz? ananız babanız bağırsa hemen kaçar gidersiniz ama.

konu sahibi sana değil böyle erkeklere çooook kızıyorum

Ah canımm alttan almakla olmuyor..Şımarma olayını aşmış,yüz verdikçe astarını istemiş.. İlişkilerde şu var ilginçtir önce söyleyen haklı oluyor.. Önce sen ben sinirliyim ve kızdığımda üzerime gelme deseydin o susacaktı :)))

Benim eşimde çok sinirliydi.. Ben sinirlendiğimde gözüm dünyayı görmez,üzerime gelme,sadece sus,sakinleşince konuşuruz derdi.. Sonra evlilik elimizde patladı boşanma noktasında artık ben bağırıyorum o sözde gözü dönen adam susup duruyor.. yaa demek ki neymiş gayette öfkesini kontrol edebiliyormuş.kuyruğu sıkıştığında..

Bu salak afedersin ama senin hiçbir şeyin değil.. Ne hakla bu lafları edebilir.. İlk ima ettiğinde tekmeyi vuracaksın,kuyruğunu kıstırıp dönecek,o zamanda şartlarını ortaya koyacaksın..Lafını bilecek..Annen baban seni bu hayvan ezsin diye büyütmedi! Kendine gelecek...

Lütfen dik dur..seni rahatsız eden ilk kelimesinde Yeter de.. ve içindekileri sırala sonra da terk et.. Şimdiden böyleyse ileride bakkala kızar seni döver.. trafikte sinirlenir senden çıkartır!! Allah korusun böylelerinden

Çok kötüyüm kızlar gerçekten. Şuan iş yerindeyim. Az önce aynaya baktım. Kendimi tanıyamadım. Bu ben miyim yaa dedim. Gözlerimin içi gülüyodu benim. Gözlerim çökmüş üzüntüden resmen. Her sabah saçımı yapmadan işe gelmezdim. Süpürge gibi saçlarım şuan. Dün gece bi ara daldım. Uyandımda kendi kendime konuşuyodum söyleniyodum ben napıcam diye İlk zamanda ilk ilk lafında dediğinizi yapıcam ve iletişimi tamamen kesicem. En azından 1 ay. Bu beni belki toparlar..

Zaaflarınızı önüne sermişsiniz. Size nasıl hükmedeceğini , nasıl idare edeceğini, gerektiğinde yaptıklaırnı nasıl telafi edeceğini biliyor.
Oysa zaaflarını bilmek ve onları kontrol altında tutabilmek sağlam bir duruş sergilemenize yardımcı olur.

-Sinirlerim bozuk- hayatındaki kaç insana karşı sergileyebilir bu tutumu acaba? Çok az belki hiç. Yalnızca karşısında her ne olursa olsun onu hoş karşılayacak, yaptıklarıyla yargılamayacak biri bulursa yapabilir. Sizi de bunun için biçilmiş kaftan görüyor.

İnsanlar ne sorunlar yaşıyor. Herkesin en yakınındakini kırıp, döktüğünü düşünürsek hayat yaşanılmaz bir yer olurdu. Buna sığınılmamalı.

Kaldı ki birilerinin gözünden sakındığına , bir başkası böyle davranamaz. İzin vermeyin.

İnsan doğası gereği kendisine zarar veren bir insanı sevmez, sizin ki buna istinaden sevgi değil tutkudr. Bu tutumlar sevgiyi öldürür.
Farkedemezsiniz.

Önemli olan sizsiniz. Buna kendinizi inandırın. Önce o değil,siz. Bunu kabullendiğinizde her şey yoluna girmeye başlayabilir.

evet bır sure ayrı kalırsan hem kafanı toplarsın hemde kendını....cık gez dolass kişisel bakım yaptır terapi gibi gelir inan.. ınsallah atlatırsınn ve mutlu olacağın bır yol çizersin kendıne...

Ne güzel söylemişsiniz.. Son zamanlarda o kadar ayrıl barış yaptıkki artık ayrılalım demeyede gücüm yok ama bunu deli gibi istiyorum. Madem ki benimle böle mutsuz gitsin mutlu olabileceği birini bulsun istiyorum en azından...

evet bır sure ayrı kalırsan hem kafanı toplarsın hemde kendını....cık gez dolass kişisel bakım yaptır terapi gibi gelir inan.. ınsallah atlatırsınn ve mutlu olacağın bır yol çizersin kendıne...

O değilde en zoruma giden şuan patronumun dizinde ağlıyo olmam. Kadın beni nasıl teselli ediceni şaşırdı..

bence biraz peşinden koştur..sen elinden geleni yapmışsın.hep alttan almışsın.. o da tepene binmiş..şimdi yapacağın şey, hiçbirşey yapmamak..seni kaybetmekten korkmalı..bakalım o senin yaptığın gibi peşinden koşacakmı?? alttan alacakmı?? davranışlarını düzeltecekmi?? ona göre kararını verirsin..kendini yıpratma, değmez..

bana her konuda yasak koydu. Şunu yapmıcaksın şunu demiceksin şu şöle olmıcak şu huyunu sevmiyorum bu huyunu sevmiyorum.. HİÇ BİR HUYUMU SEVMİYOOOO. Beni ben olmaktan çıkardı. Kendi kafasındaki kişiyi yaratmmaya çalışıyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…