- 28 Ocak 2013
- 1.740
- 21
- 88
- 38
- Konu Sahibi Dou_You_Wanna
-
O değilde en zoruma giden şuan patronumun dizinde ağlıyo olmam. Kadın beni nasıl teselli ediceni şaşırdı..
bana her konuda yasak koydu. Şunu yapmıcaksın şunu demiceksin şu şöle olmıcak şu huyunu sevmiyorum bu huyunu sevmiyorum.. HİÇ BİR HUYUMU SEVMİYOOOO. Beni ben olmaktan çıkardı. Kendi kafasındaki kişiyi yaratmmaya çalışıyo.
hemen mi sölesem yoksa bi kaç gün onunla konuşmayıp daha sonramı söylesem en azından sinirle verilmiş bi karar olmadığını anlar
Yüzyze mi söleyim?
Yüzyze mi söleyim?
Kısa ve net söylüyorum AYRIL
Az önce aradım onu ve pazara 1 saat vakit ayırmasını çok ciddi bi ses tonuyla söyledim. Anında anladı durumu. Sesi titredi bildiğiniz kızlar. Bugün boşum ama hayırdır ne oldu dedi. Bugün ben doluyum dedim. Ayarlayamazsanda ne zaman ayarlarsan artık dedim. Öyle döver gibi konuşmadım ama çok ciddiydim. Ve kızlar onun gerçekten sesi soluğu gitti. Hadi görüşürüz byby derken bile cevap veremedi.
İşte ona görede ben çok geçimsiz laf dinlemez laf anlamaz bencil biriyim.. Onun belirlediği kaidelere uysaymışım ohooooooooo günlük gülüstanlıkmış herşey
[COLOR="#008000[B]"]Günaydın arkadaşlar. Şuan üzüntüden, düşünmekten hastalanmış bulunuyorum. Sebep ise Allah sağlığını, iyiliğini daim etsin diyebileceğim SEVGİLİM!!!!!! Ben anlamıyorum arkadaşlar. Ne olur bir aydınlatın beni.. Bir insan ( bu ben oluyorum ) hep mi suçlu olurum? Hep mi yanlış yaparım? Hep mi haksız davranırım? Hep mi yanlış ve boş konuşurum? Son 7 ayım/ ayımız benim boş konuştuğumu, bir tek kendisinin haklı olduğunu, benim Allahtan korkmaz bir yalancı olduğumu, benim hiçbir sözüme inanmadığını söylemekle geçti.. Beni canlandırın bir de gözünüzün önünde. Hep dişimi sıktım. Aman ani bir tepki vermeyim, aman ben alttan alayım, aman şu sözünü de duymayıvereyim.. Son 5 aydır telefonu yüzüme kapamaya başladı sinirlenince. Kendisi de diyor ben sinir hastasıyım diye.. Benim sinirlenicem şeyleri yapma diye.. Kızlar ben kötü birisi değilim. Hele ki sevdiğim adama kötülük yapıp onu kasten üzecek kadar kötü birisi hiç değilim. AMA ONUN GÖZÜNDE ÖLEYİM!!!!Onun gözünde hiç bir sözüme inanılmayan kötü biriyim Fiziksel şiddeti yok belki ama gördüğünüz gibi psikolojik şiddeti kat ve kat fazla Ondan ayrılamıyorum. Çünkü çok seviyorum. Ama bana böyle davranmasına daha fazla göz yumamayacağım. Düşünüyorum. Gece gündüz uyumadan etmeden düşünüyorum. Nasıl yapsam da bu durumu çözsem? Nasıl yapsam da beni anlamasını sağlasam? YOK YOK YOK BULAMIYORUM O ÇÖZÜMÜ Ben duygularımı çok fazla dışa yansıtan biri değilim. Hep yanlış anlaşılırım. Annem tarafından bile.. Bana bi yol gösterin ne olur[/B]?[/[/COLOR]CENTER]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?