Psikolojik Şiddet Görüyorum

Vay utanmaz yaa... Aradımı peki hiç bidaha? Ya işin aslı benimde aklıma acaba aldatılıyomuyum diye gelmiyor değil ..

aramadı..arasada hayrlı bişey için aramaz..yine bağırır çağırır..kendi iç dünyasında savaşan biri zaten.parannoyak şizofren..hepsi onda toplanmş.buna rağmen ben çok sevdm onu ya.halada sevyrm ama affedemem..ahımı aldı da gitti..allaha havale ettm.

diyeceğim o ki, bağrına taş bas ve mantıklı karar ver.inanki zamanla daha da beter hale gelecek

Sanırım benimkide benim ayrılıcamı anlayınca gitti. Dünden beri ses seda yok. Ne o arıyo ne ben

Sanırım benimkide benim ayrılıcamı anlayınca gitti. Dünden beri ses seda yok. Ne o arıyo ne ben

Korkak ya!! Asıl korkak olan o! Ezikliği nasıl da çıktı..

İstersen msj at 1saat bugün görüşelim diye..sesin soluğun kesildi de.. cevap vermezse içindekileri yaz ve bitir.. Kendi gelmedi sonuçta

Hayırlısı olsun.. Senin ruhunu sömürerek yaşayan şu ezikten kurtulman dileğiyle..

Yarın izin günüm. Bi de en zoruma giden şeylerden biride ne biliyo musun? O aslında şehir dışında yaşıyo ama iş için bulunduğum şehire geliyor. İşini gücünü hallediyor o ne zaman boşsa o zaman buluşucaz. O an benim çalışıyo olmam, işte olmam ya da yoğun olmam hiç farketmez. Önemli olan onun boş olması. Geçen hafta pazar günü değil önceki pazar buluşabiliriz aşkım dedi. Ben süslendim püslendim o haber verince çıkıcaktım evden. Saat 4 de aradı ve aşkım şöle şöle bişey oldu buluşamıcaz bugün ama yarın boşuma buluşalım dedi ( yarından kastı da pazartesi ) Ben şoklardayım tabi ama dedim aşkım bak şöle şöle yoğunum yarın haftaya buluşuruz o zaman yok şöle yaparız felan. Demek gelmiyosun ha demek bana verdiğin değer bu kadar dedi Ben yaşadım mı ikinci şokumu? Sadece bununlamı anlıyosun verdiğim değeri dedim. Evet dedi. Ve kızlar abartmadan sölüyorum. Genelde hep ben işten izin alıp alıp gittim yanına. Allahtan müdürüm çok çok anlayışlı ve ona açıkça diyorum onunla buluşmam lazm diye. Beni hep idare etti sağolsun.. İşte dicem o ki canım.. Yarın sölicem bilerek. ERğer 1 saatini ayırmazsa bana dediğin gibi yapıcam. Bana verdiği değeri zaten biliyorum ama ispat olucak bu da

face de de zaranın dilenci şarkısını paylaşmış. O kör kütük deli divane aşık; ben umursamaz takmayan ukala kız sanki yaa:26:

Adamdaki rahatlığa bak!! İlişkide kız gibi nazlanan o, hoş tutmaya çalışan erkek de sen olmuşsun
Sende ona onun tarzıyla yaklaş da görsün gününü!! Bana verdiğin değer bu kadarmış dersin

Neyse ki artık gerçekleri görüyorsun.. insanın gözlerindeki perde kalkınca yaşadıklarını yeniden sorguluyor..

Aynen canımm. Ben bunu onada söyledim. Gözlerimde perde vardı Rabbim açtı. Seninkinide açacak günün birinde ama çok geç artık dedim.

kendimi hiç senin yerine koymuyorum .çünkü senin yaşadıklarının aynısını ben de yaşadım . benim eski sevgilimde aynen seninki gibi ' sinirleneceğim şeyleri yapma yaparsan sonuçlarına katlanırsın 'derdi çekilirdi. sinirlendiği şeylerde o kadar saçma sapan basit şeylerdi ki . bende hep alttan aldım senin gibi aman bunu da duymayı veriyim aman çok sinirlendi isteyerek söylemedi öyle oldu böyle oldu diye diye artık onun gözünde hep haksız olan gereksiz konuşan yaptığı hiç bir şey doğru olmayan biri haline geldim .

öyle ki artık yediğim yemeğe yattığım kalktığım saate karışır oldu. o kadar tepeme çıkarmıştım ben .

onunla tanışmadan önce kıpır kıpırdım güler yüzlüydüm insanlarla muhabbetim iyiydi az çok çevrem vardı . o geldi hayatıma noldu ne güleryüzüm kaldı ne muhabbetim ne çevrem . insanlar sormaya başladı sana noldu böyle diye ?

en sonunda noldu bir sürü fedakarlık yaptığım insan beni yok yere bıraktı gitti . bende senin gibi bırakamam yapamam onsuz derdim ama o beni bıraktı . şimdi gayette onsuz yaşayabiliyorum.

inan bana onun için yaptığım şeylere okadar pişmanım ki . neden kendimden bu kadar taviz verdim diyorum . onunla olduğum dönemde öz güvenim çok zedelendi . kendimi eksik biri gibi hissediyodum onun yanında. şimdi toplarmaya çalılyorum ama . bence sende artık kendinden bu kadar taviz verme . kendine bu eziyeti yaşatma.

omurden omur alir devam etme. baslarda cok uzuluceksin ama senden mutlusu senden rahati olmiycak. kendimden biliyorum. ve ben niyet neyse zikir de odur derim. herif sapiksa kotu niyetliyse herkesin kendisi gibi oldugunu dusunur. bi erkege adres bile sormani problem eder. kedi gibi sesiyle sakin sakin konusur sonra. icine isler. sinirin gecer. bak biz uyumlu olmasak da konusarak anlasabiliyoruz diye dusunursun ama is cok kotu vaziyettedir

Ayrılmak istediğimi söyledim. İşlerin böyle gitmediğini kaldıramadığımı söyledim. O dik başlı adam önümde diz çöküp ağladı resmen. Yaptığı hataların farkında olduğunu, öfke kontrolü yapamadığını, gerekirse yardım alacağını ve bu yönünü değiştireceğini söyledi. Ben de o zaman bi süre ayrı kalalım kendini değiştirince gel dedim ve ayrıldım yanından. Akşam mesaj attı. Çok üzgün bi mesajdı. Bana ihtiyacı olduğunu söyledi konuştuk biraz ama yumuşamadım. Onun değiştini görücem.

ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin... senın hayatın senın secımlerın ... ama yerınde olsam bu adamın yanında 5 dk bıle durmam degmez...

Biz kadınlar sevince gerçeğe gözlerimizi kapatmaya pek bir meyilli oluyoruz.Buna kendimi de katıyorum elbette.Normal dışı şeyleri anlık, geçici tepki zannediyoruz.Halbuki adamın normal hali o.Bizse görmek istemiyoruz.Gerçeklerle yüzleşmek istemiyoruz ve bunu isteyerek de yapmıyoruz.Hep bi bahane bulup onları haklı çıkarıp kendi içimizde ilişkimizi kurtarıyoruz(!)
Susmak onaylamaktır.Sen onun yanında kaldığın her saniye ne dersen de nasıl tepki verirsen ver onA şu mesajı veriyorsun:"ben seni böyle de kabul ediyorum"İstediğin kadar ayrılmak istiyorum de ağlasın yalvarsın bunların bi kıymeti yok.Erkekler bu konuda biraz uyanıklar.Senin o an ne kadar kararsız olduğunu ve aslında bunu yapmaktan emin olmadığını bildiği için kendisine katlanan seni kaybetmemek adına ağlıyor da zırlıyor da.Çünkü biliyor bu durumda onunla kalacağını.
Elini kalbine koy ve sor kendine:Ben bu adamı istiyor muyum,bana hayal ettiğim hayatı yaşatabilir mi,onun yanında kendim gibi miyim diye.Sor kalbin sana doğru cevabı versin.
Bir yola çıkacaksın ve asla bu yola onun değişebileceği ihtimaliyle çıkma.Çünkü insanların değişmesi sandığımız kadar kolay bir hadise değildir.Onu böylece kabul ediyorsan ki bu tercih meselesidir sana diyebileceğim tek şey "kolay gelsin"
Ama eğer yok ben bunla yapamam diyorsan onu bizden iyi tanıyan sensin.Kararlı davranarak bitireceksin.

vala çok güzel yapmışsın tebrık ederımmmm .....mutlaka bu surede soğuk davrann hemennn yumuşama derım ....mesafeyı koy ve en ufak bır sekılde eskısı gıbı davranırsada uyarr....aslında bır sure hıc konuşmaman kendı halıne bırakman daha ıyı olurdu kıymetını asnlardı yokluğunda....sevındım adına canımmmm bır daha lütfen canını yakmasına ızın verme lutfennnnnn....senı mutlaka duygusal bı yerden vurmaya çalışacaktır sakın kanmaa...yardım alsın en azından bunun ıcın bısey yapmış denemıs olurr....ugrassın senın ıcın bakalımm ne kadar ıhtıyacı varmış sana

Öyle ihtiyacım varki çabasını görmeye aslında canım. Onun ogün yanından ayrılırken dikenli tellere beni asmışlar gibi hissettim. Çok canım yandı. Ama ikimiz için mecburdum buna. Aksi gibi en yakın akrabası vefat etmiş.. Napıcamı bilemedim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…