Psikolojik şiddet

Kaç kere soyledim. Öfke problemi var beraber gidelim diye . Ben deli miyim diyor.

Ev annesinin evi. Öyle bir durumda mecbur ben giderim

Madem aileniz şiddet yoksa çek diyor.
Yalan söyleyin.
Ciddiyim.
Başınızı, kolunuzu duvara vurun ya da kozmetikle morartın.
Şiddet var deyin dönmeyin.

Ev annesinin evi. Öyle bir durumda mecbur ben giderim
Yalnız konularınıza bakılırsa hiç ünv mezunu gibi değilsiniz.
Çok pasifsiniz hem eş hem çocuk konusunda.
Çocuğunuz şu an sizin gibi davranıyor, çünkü örnek sizsiniz. Büyüdüğünde babasını örnek alacak çünkü babayı güçlü görecek (davranışları yanlış olsa da) baba tuttuğunu koparan biriyken, anne bir sınıf bile değiştiremeyecek, öğretmene gereğini söyleyemeyecek kadar dilsiz.
Bu yüzden iş bulsanız da boşanacağınızı sanmıyorum.

İki üniversite okumussunuz ama Temuzlikci lik işi arıyorsun. Siz hangi bölümden mezun oldunuz ? İş arama hususunda hem daha gercekci hem de kendi bransinizda bakın bence. İş kura dahi başvurabilirsiniz bu konuda . Beklerken aranma olasılığınz artar

Davranışlarınız da hiç üniversite mezunu gibi değil. Aciz kendinden geçmiş eline vur ekmeğini al cinstensiniz. Şahsen ben kâtip çalışma arkadasi arasam ve üniversite mezununa ihtiyacım olsa size is vermem. Ya da halinizi durumunuzu tam olarak anlatmanizi, sizin esiniz karsisinda ezik hissetmeniz sebep olan olayı ogrendikten sonra işi verir denerdim.

Universite okumak onemli degil,varsın okumasin ama kendini gelistirsin’ciler gelip konunuzu okumustur umarim. Kimse kendine denk olmayan biriyle evlenmesin.

Bu adami terk edin,gerekirse sokakta kalin ama
Terk edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…