Psikolojik şiddet

Eşimle ayrıldık 3 yıl oldu . Sevgilim eski eşimle arada çocuk için görüştüğümu biliyor. Bana ettiği bazı cümleler eğer beni o adamla aldatiyorsan yapayalnız kal. Herkes sana arkasını dönsün tüm sevdiklerini göm yalnız kal. Sonrada bunları söylemiyorum eğer aldattiysan diyorum diyor . Geçen gün beni aldatiyorsan oğlunu ellerinle göm dedi. Ayrılmaya çalışıyorum zaten takıntılı biri . Bunu düşünebilmesi bunu cümleye dönebilmesi okadar kötü ve iğrençki bir anneye böyle denirmi? Sonrada eğer beni aldattiysan diyorum ben kötü biri değilim çocuğun ölsün istemiyorum tabiki diyor
Hasta belli ki. Ayrılın direk size söyleyebileceğimiz tek tavsiye bu kesinlikle ayrılmalısınız ki en azından çocuğunuz sakin sağlıklı bir ortamda büyüsün. Takıntılı olmasını umursamayın sadece avukatınızla muhattap olsun.

Kendiniz ve çocuğunuz için uzaklaştırma kararı aldırıp hemen uzaklaşmanız lazım bu adamdan. Nasıl hala iş değiştirmeyi BİLE "düşünüyorum" dersiniz? Adam her kavganızda çocuğunuzla ilgili bir şeyler söylüyor. İnanılır gibi değil. Çok çok korkunç. Bence sizin canınızı acıtmak için çocuğunuza bile bir şey yapar bu manyak herif. Hemen işi bırakıp uzaklaşın.

Eşimle ayrıldık 3 yıl oldu . Sevgilim eski eşimle arada çocuk için görüştüğümu biliyor. Bana ettiği bazı cümleler eğer beni o adamla aldatiyorsan yapayalnız kal. Herkes sana arkasını dönsün tüm sevdiklerini göm yalnız kal. Sonrada bunları söylemiyorum eğer aldattiysan diyorum diyor . Geçen gün beni aldatiyorsan oğlunu ellerinle göm dedi. Ayrılmaya çalışıyorum zaten takıntılı biri . Bunu düşünebilmesi bunu cümleye dönebilmesi okadar kötü ve iğrençki bir anneye böyle denirmi? Sonrada eğer beni aldattiysan diyorum ben kötü biri değilim çocuğun ölsün istemiyorum tabiki

Kendiniz ve çocuğunuz için uzaklaştırma kararı aldırıp hemen uzaklaşmanız lazım bu adamdan. Nasıl hala iş değiştirmeyi BİLE "düşünüyorum" dersiniz? Adam her kavganızda çocuğunuzla ilgili bir şeyler söylüyor. İnanılır gibi değil. Çok çok korkunç. Bence sizin canınızı acıtmak için çocuğunuza bile bir şey yapar bu manyak herif. Hemen işi bırakıp uzaklaşın.
Zaten kaygı bozukluğu tedavisi görüyorum. Yeni iş yeni insanlar düşüncesi beni uyutmuyor korkudan. Bu salak en geç kaşıma kadar askere gitmesi şart erteleyemez artık ondan duruyorum birazda

Eşimle ayrıldık 3 yıl oldu . Sevgilim eski eşimle arada çocuk için görüştüğümu biliyor. Bana ettiği bazı cümleler eğer beni o adamla aldatiyorsan yapayalnız kal. Herkes sana arkasını dönsün tüm sevdiklerini göm yalnız kal. Sonrada bunları söylemiyorum eğer aldattiysan diyorum diyor . Geçen gün beni aldatiyorsan oğlunu ellerinle göm dedi. Ayrılmaya çalışıyorum zaten takıntılı biri . Bunu düşünebilmesi bunu cümleye dönebilmesi okadar kötü ve iğrençki bir anneye böyle denirmi? Sonrada eğer beni aldattiysan diyorum ben kötü biri değilim çocuğun ölsün istemiyorum tabiki diyor
Bak canım bende senin gibiydim hiç bir hatasını görmedim melek gibi anlayisliydi guvendim evlendim sonra bir başladı eski evliligimle ilgili kötü cümleler kurmaya tartışma sırasında sonrasinda çok ileriye gitti hiç pişman olmadı kurdugu çirkin cumle ve camurlari icin bu adam doğru biri değil hemen uzak dur derim şimdiden başladıysa ileride çok daha cirkinlesecek garantisini veriyorum bu tür erkekler kendine güvenmeyen içten kendilerinin bile yenemedigi psikolojik ve güven sorunları olan tiplerdir hiç değişmezler ne yaparsan mutlu olmayı bilmezler

Zaten kaygı bozukluğu tedavisi görüyorum. Yeni iş yeni insanlar düşüncesi beni uyutmuyor korkudan. Bu salak en geç kaşıma kadar askere gitmesi şart erteleyemez artık ondan duruyorum birazda
Valla canına zarar gelmesinden iyidir. Ben bile ürktüm buradan. Size sürekli böyle şeyler söylüyorsa zarar vermek için ilk düşüneceği kişi çocuğunuz olur.

Allah bağışlasın , 8 yaşında bir oğlunuz varmış. Sevgilinizle ilgili daha önce de Hakaretler küfürler eden sevgili konusunu açmışsınız.

Nisan konunuzdan :

Nisan ayında size , çocuğunuz için bu sözleri söyleyen adamla; halen sevgili olarak görüşmeye devam mı ediyordunuz ?
Çok iyi anlıyorum seviyor acaba kötü bir insan değil mi diye düşünüyordur acabalari vardir sinirle kiskancliktan diye mi ama insan bu cümleyi büyük sinirle bile ağzına aldıysa karaktersizdir emin olun çocuklar melek ona kin duyan biri iflah olmaz ve çok bozuktur

Hastalıklı gibi. Çok seviyorum diyor . Aynı şirkette lanet olsun ki konuşmak zorundayim
Degilsin canım hersey senin elinde içinde var biseyler bahane ye siginiyorsun ama kesin sinir çizmen gerekiyor hiç bahanen olmasin kendince direk uzak dur kes iliskini

Önce işten ayrılın sonra uzaklaştırma kararı aldırın..

Aldatmadıysam da sen öl de

Korkunuz ne, ölü bir anneden oğlunun gözünde rezil olan bir anne daha mantıklı değil mi? Bu adam manyak yani, cana bile kastedebilir..

Böyle adamları çok mu arıyorsunuz da başınıza bela alıyorsunuz😡

Tabi ki rahibe hayatı yaşamayın ama bir evladınız var ilişki için acele etmemeliydiniz.

Valla ne olursa olsun çocuğunuzu koruyun. Böyle barzolardan her kötüük beklenir.

Yok ayağımı kaydirmakla tehdit ediyor sirkette seni istemiyorum sevgili olmak istemiyorum midemi bulandiriyorsun defol git hayatımdan sal beni artık rahat bırak beni diyorum daha ne diyeyim
Peki aynı şirkette bu adamın hiç mi tanımadın hiç mi kimseye sormadin ?

Bu konuyu çok daha önce açmıştınız. Aynı laflar vs vs hâlâ bir şey değişmemiş hâlâ ayrılmamışsınız. Ya işten ayrılacaksiniz ya adamı şikayet edeceksiniz gerekirse onu attiracaksiniz. Biraz daha cesur ve kararlı olmanız gerekiyor.

Adamlar pislik yapar, psikolojik baskı kurar, tehdit eder ama hep kadınlar işini bırakır, sosyal çevresini değiştirir, evini değiştirir, sürekli kurtulmak için çaba verir, hayatı allak bullak olur değil mi? bunu yapmıyorsa bi de bunun için suçlanır. bu narsisist askere gidecekmiş işte kadın bunu bekliyordur, işi bırakıp uzaklaşsa yeni iş yerini bulup aynı şeyi yapmayacağını nereden biliyorsunuz? kolay mı ya bekar çocuklu bir kadın için baştan başlamak?

siz önce bir avukatla konuşun, işinizi, düzeninizi bozmadan nasıl kurtulabilirsiniz onu öğrenin, gerekirse av. aracılığıyla yöneticinizle iletişime de geçilir, uzaklaştırma da alınır ve hukuksal tüm haklarınızı öğrenip ona göre yolunuzu çizersiniz.

Ve bu adamla hala sevgilisiniz öyle mi..ben anlamıyorum gerçekten yoğurdu üfleyerek yemeniz gerekirken...nasıl böyle adamlarla birlikte oluyorsunuz...bu nasıl bir laftır nasıl bir densizlik hadsizliktir

Back
X