psikolojik şiddetin dibi..

Derine inince hakli olabilir esin.. sonucta kardes kardesin karisiyla evlenebiliyorsa dogru degil bu hareket..baska bir erkegin yatagina uzanmak dusuncesi delirtmustir belki..ben kiz kardesimin yatagina dahi uzanmayi tercih etmem, eniste meselesi.. ama seninki keyfi bi yatis degil uzerine uzanmissin sadece...soyleme sekli vs cok igrenc o ayri konu..ama bu bu konuyla alakali degil, genel anlamda boyle.. onca hakaretten sonra gelip koynuna girmek istemeside ayri komedi.. kendileri yapabilir ama biz kadinlar sadece cinsellik ihtiyac anlaminda gormedigimiz icin cogu zaman isteyemiyoruz..sadece sevilmek istiyoruz.. ki seven kadin erkegi icin cok sey yapar, yatak dahil buna.. isin ozunu kavrasa bu mallar zaten nerden yanasacaklarini iyi bilirler.

günaydın hanımlar,
bu yataga yatma meselesını biraz daha açayım.
benım kaynım yurtdısında çalışıyor ve kızıma babannesı baktıgı için,amcasının odasında hep oyuncakları vs.var.
kaynım ayda bır gelıyor ortalama,çogunlukla yok yani,ama o gün biz akşamüstü ordaydık ve o da gece gelecekmiş ben bilmiyordum..
eşimin kardeşinden benı yada benden kardeşini kıskanacagını yada cinsellıkle ilgili birsey düşünecegini sanmıyorum,çünkü yazın bırlıkte tatıle gittik ben gayet rahatım kaynımın yanında abim gibi oda.mayoyla falan denıze girerim yanı yanında,kızımı hatta götürdük birlikte denıze soktuk falan,eşim güneşlenmişti girmemıstı denıze..
ben bu olaydan sonra sen nasıl ınsansın kardeşim o benım,kafanda neler kuruyosun vs deyınce,
sen nasıl anlıyosun yada konuyu nereye cekıyosun bilmiyorum ama o yatakta yatmamalısın çünkü yaz günü kokun siner adam aksam gelecek ayrıca neden içerde uzanmıyosunda burda uzanıyosun vs. gibi bişey gecmıstı aramızda..
ben o hışımla gidip salonda uzanmıştım bu seferde kızım aglamaya baslamıstı anne yanıma gel diye..tekrar odaya bi gittim eşim uzanmış kardeşinin yatagına.:)
burda benı asıl delırten olay,vay efendım o yataga neden yattın nasıl yattın diye çemkireceğine,dönüp hımm başınmı agrıyo dur bi agrı kesıcı getıreyım,yada getırmese bile tamam bıraz dınlen bı agrı kesıcı al falan demesını isterdim..
çıtkırıldım biri değilim,öyle sürekli başım agrımaz,başım agrıyo demişsem gerçekten demekkı ıyı degıl diye düşünmesını beklerdım acıkcası..amaaa nerdee

bu arada sabah işe eşim bırakıyo,akşam alıyo benı..
konuşmuyoruz şuanda mecbur kalmadıkça,
sabah işe gelirken ve inmeme 2-3 dk kala uzanıyorum,uzanıyorum uzandım dedı elimi tuttu..
hadi barısalım artık dedi,
bende bu sekılde barısma olmaz,istemıyorum dedım.sakince ama.
sonra ya işte sen böylesın sana adım atılmaz,ınsanda heves bırakmıyosun,ne halın varsa gör,sen bana gelmeden barısmıycam vs.. diye konusuyodu ındım arabadan..
adamın barışma şekli bile böyle..bi konusalım anlasalım
kalbini kırdıgım ınsandan bi özür dileyeyim,bi sindirsin yaptıklarımı falan yok...
pat diye kavga edecek,çat diye barışacak..
mantık bu

kaynım turkıyede değildi,o sadece boş bir yatak ve ben başı dönen ve ağrıyan biriydim o anda..
dur burda değilde şurda bayılayım demek gibi bişey bu..
eğlenmeyı seven birisin belli,ne mutlu ki senı eglendırebılmışım..

Psikopat tam ya,sözler davranışlar onu gösteriyor..

Bu liste böyle uzar yalnız,yok hallenir yok koku fetişisti.Bunları aklına getirmeye görsün insan.
Bi yatağa yatmaktan bu kadar mana çıkartılmaz.
Kadıncağız yorgunmuş,bayılacak gibiymiş.Ne var yani bir yatağa uzanmaktan.
Kaynı da yurt dışındaymış sanırım.Hoş akşam eve gelse bile,yine de böyle koku siner falan diye düşünen biri normal değil kesinlikle.

Bu tıp insanlarla barıştıktan sonra konuşacaksın uzatmayıp barısın sonra konuşmaya başlayın

Ben kimsenin yatağına uzanmam siz orda yanlişsiniz madem yol yorgunuydunuz gitmeyecektiniz koltukta kanepeye neyse..başka birin yatağına müsade alınmalı ...eşiniz dengesiz oda ayrı bir konu onunla hiç bir yere gitmeyin kendi aklı çık fazlaya yanında ekstra akılla gezmesine gerek yok ...böyle konuşmaktan anlamaz bu tipler her fırsatta aşağılamaya devam sizde uzaklaşin ondan hakaretleri yiyip yiyip hiç bir şey olmamış gibi devam etmeyin ..

Kendi evliliğimi gördüm anlattıklarınızda. Aynı tipte bir eş. Boşanma noktasına geldiğimde bile ben seni bu halinle(!) boşamıyorsam sen beni hiç boşayamazsın yaklaşımı. Günden güne tüketiyor insanı özgüven bırakmıyor bi süre sonra. Ne bir adım ileri ne bir adım geri gidebiliyor insan. Allah sabır versin.

allah size sabır versin
böyle hasta ruhlu kişiler insanın hayatını zehir eder
ulan uzanmıs yataga senin düşüncen ne kadar pis bee adam
hasta ruhlu vallaha ne desek bos allah sabır versin eşinize akıl versin

Normali anormali yok eşinden boşanmadığı müddetçe adamın huyuna gidecek dikkat edecek
Benim annemin bize öğrettiği bişi vardı yatak özel eşya gibidir çanta nasıl karıştırılmazsa birinin yatağınada yatılmaz derdi evli kız kardeşime gidince bile
Sakın yatağına uzanmayın derdi
Allah razı olsun şimdi daha dikkatliyim

Tovbe estağfurullah dedim okuyunca alti tane kaynim var benim .Biri icin soyle bir muamele girmedim esimden.Kaynimin ceketi falan da giyerim soguk olunca .Sacinin şunun bunun kokusu da cok sapikca bir dusunce ahlak dışı olan da bu bence .

ah bi adim atabilsen bi cesaret edebilsen bu zulümde biticek aslinda.
seni cocuguna kotuleyen o adam .yarin karsisinda annesinin hic bir sözüne saygi duymayan hatta sevgi gostermeyen bi birey yetistirmis olacak.cunku kendiside bi gram sevgi saygi besleyen biri degil.hem sana hem cocuguna.
nefretim geldi suan .sana bu acimasizligi yapan dev adamaaa .bi insan 7 senedir bu eziyeti surdururmu.okadar konusmalar nasihatlardan snr .herseyiminiz olay ,her sokaga ciktiginizda neden mutlu donmeyesin.yazicak cok sey var ama bosverdim.

canim benim hic bisey icin degmez.
kizin bile iyiki anne zamaninda sonlandirmissin dicek emin ol.
evin var meslegin var gencsin .sana destek veren 3 kardes anne baban var.1 dakika bile durma bence.degmez degmiyo

annemle babam artik ayrilar .bu tur seyler degil sebep ama keske diyorum ilk mevzunuzda ayrilsaymissinizda bizde bu gergunlikte mutsuzluk biriktirmeseymisiz icimizde.geriye baktigimda babamla ilgili koca bi hic var karsimda .yazik etti banada kardesimede.
iyi dusun sonra iyi yada kotu keske deme arkadasim

3 günlük dünyada bu kadar stersi niyr omuzlamaya çalışıyorsun bence biraz kendin ve kızın için yaşama zamanı . Bekara boşamak kolay diyorlar ama gerçekten ilgi sevgi saygı görnediğin yerde durmak niye evlilikten beklentin bu muydu değilse sürdürmek niye? Alışkanlıklardan vazgeçip bu durumun sana iyi geleceğinin bilinciyle bu adımı atmalısın yoksa bu adam seni kanser eder ömür törpüsü böyleleri . Kızın içinde endişe etme sonuçta kanıksanıcaktır durum insanoğlu her duruma alışıyor mutly bi anneyle mutlu bir çocuk olur negatif enerjinin içinde çocuğunuzunda etkilenmemesi mümkün değil . Bazen bizim daha iyi olur dediğimiz şeyler tersi olunca daha güzel sonuçlar verebiliyor o yüzden hayatın sana verdiği sinyalleri al ve yoluna bak

Allah size ve çocuğunuza acıyıp ayrılabilme kuvveti versin inşallah. Eşiniz bence düzelmez problemi derin ve psikolojik.
Sabırlar diliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…