nereye kadar boşverebilirm ki diyorum zaten..
hadi diyorum haklı olmak degıl mutlu olmak mesele..biraz sünger çekip sil baştan yapayım diyorum
yok kardeşim adam yine bir mevzu bulup kavga edebılıyor..
Kâbus gibidüşündükçe aklıma geliyor,
daha bebegım 20 günlükken benım hastanede bi işim vardı bebeği babanne-anneanneye bırakıp cıktık..
ama o an dısarı cıkmak okadar okadar iyi gelmiştiki nasıl mutluyum arabada,diyorumm askım birazda otururz hastane karsısındakı cafede bi cay içeriz başbaşa..
sonra kem küm edıp bana diyorki elif(abimin kızı) neden bukadar cok cizgi film izliyor.böyle annelık babalıkmı olur,ınsan cocguyla ılgılenmezmı,cocugu aptal yapacaklar,sen söyle haksızmıyım vs?
bende ya allah askına sımdı yegenımın cızgı fılm ızlemesı ızlememesı bızım konumuz degil,abımle yengem ayarlıyodur onu,her dakıka ızlemıyodur diyorum..
sonra vay efendım sen nıye onları koruyosun,bı kerede aklı basında mantıklı düşün,zaten sen bu kafadaysan yandık bizim kızın halını düşünemıyorum..ama bunu yapmaazsın sen ızın vermem..seklınde ılerleyen hatırlayamadıgım bir hale geldı sonuç...
20 gün sonra ılk kez hava alıcam dıye sevınen ben doktorun yanına bile aglaya aglaya girip,sonra eve donmustum..bu arada o hiçbişey yokmuş gibi esprı yapmalar,gülmeler,ben konusmayıncada aman ne negatıf ınsansın sen ya,logusalık depresyonundasın sanırım diye bneı daha da delırtmesi
Hıc mutlu bır anınız olmuyor mu yada cınsel olarak bırlıkteyken konuşmaya çalıştınız mı bilmiyorum bu yaptıklarının bı sebebı olmalı sıze karşı bukadar öfke neden duyuyor yA sizi eskısı gıbı sevmıyor ya soğudu bılmıyorum bunları konuştunuz mu benım esımde çocuktan sonra çok pımpırıklı olmuştu onu yap bunu yap dıye okadar bunalmıştım kı ben ona bana yaptıgının aynısını yaptım bılmiş bı tavır takınıp sen bılmıyorsun o öyle olmAz ben bu adamla nasıl evlendım falan deyın o ezılsındüşündükçe aklıma geliyor,
daha bebegım 20 günlükken benım hastanede bi işim vardı bebeği babanne-anneanneye bırakıp cıktık..
ama o an dısarı cıkmak okadar okadar iyi gelmiştiki nasıl mutluyum arabada,diyorumm askım birazda otururz hastane karsısındakı cafede bi cay içeriz başbaşa..
sonra kem küm edıp bana diyorki elif(abimin kızı) neden bukadar cok cizgi film izliyor.böyle annelık babalıkmı olur,ınsan cocguyla ılgılenmezmı,cocugu aptal yapacaklar,sen söyle haksızmıyım vs?
bende ya allah askına sımdı yegenımın cızgı fılm ızlemesı ızlememesı bızım konumuz degil,abımle yengem ayarlıyodur onu,her dakıka ızlemıyodur diyorum..
sonra vay efendım sen nıye onları koruyosun,bı kerede aklı basında mantıklı düşün,zaten sen bu kafadaysan yandık bizim kızın halını düşünemıyorum..ama bunu yapmaazsın sen ızın vermem..seklınde ılerleyen hatırlayamadıgım bir hale geldı sonuç...
20 gün sonra ılk kez hava alıcam dıye sevınen ben doktorun yanına bile aglaya aglaya girip,sonra eve donmustum..bu arada o hiçbişey yokmuş gibi esprı yapmalar,gülmeler,ben konusmayıncada aman ne negatıf ınsansın sen ya,logusalık depresyonundasın sanırım diye bneı daha da delırtmesi
evlilik sorumluluklarından soğudum,eşim olacak adamdan aşırı soğudum.
cinsellıgın evlılıktekı önemi malum,ama yanaşmıyorum ve o yanaşsa bile bunu hakaret sayıyorum..çünkü sürekli hakaret edip aşalayıp eleştirip akabinde cinsellik istemesi ve doğal olarak bu şekılde insanın içinin onu almaması ve reddetmesi..sonucunda ise kadın ol biraz,sen ne biçim kadınsın,sen bitmişsin ya,sende kadınlık falan yok gibi devamı gelen şiddetlere maruz kalınması vs..
zaten bu cinsellik konusuda apayrı bir tramva..
ilk evlendıgım geceden başlayan bir sorun..bukadar önemli ve hassas bir konuda bile ilk gecede yine aşalamalar yine hakaretler..
çok bunaldım,enerjim çekildi artık..
daha bu genç yaşta ruhumun yaşlanması ayrı konu,kızımın yaşayacakları ayyrı konu..
sesli düşünüyorum,
işim gücüm var,evim var,
arkamda desteğim olabilecek bir ailem var..
adamın bana kattıgı ne var?sadece gerginlik ve kavga sonucu sinir..
Bunu konu sahıbımı yazmış çok şaşırdım mutlularmış ama 13 ay çok kısa bı sure bıseylerı görmek için malesef2013 mutlu olduğun bir konuyu açmışsın..
merhaba hanımlar
başlıktanda görüldüğü üzere kıskançlık konusundan muzdaribim...
aslında kıskançlıktan farklı bi durum benım yaşadığım,
kimine göre boğmak,rahat bırakmamak,bencil davranmak hayatı kısıtlamak vs..
kimine göreyse bir olmak,bütün olmak,hayatı paylaşmak hem eş hem dost hem arkadaş kısacası herşeyi olmak...
bazen isyan edıyorum bazense memnunum bu durumdan..
hergün işe bırakıp işten alan
akşam yemek yedıkten sonra kendı capında yardım edıp,hadi bakalım fılm sec izleyelım dıyen
ilk çayı ben getırdıysem 2,yi getiren..
hatta afedersınız lavaboya cıkalım hadi filmi sonra koyalım diyen:)
bagrına basıp yatana kadar bırlıkte zaman geçiren yataga benı almadan girmeyen
benden once uyanıp her sabah öpücüklerle uyandıran,
alısverıse bırlıkte cıkan,hem market hem giyim..
ailelere birlikte giden
gezmeye gittigimizde zaten birlikteyiz...vs.. liste uzar
ama bunun dışında
tek olarak biyere gitmek ıstersem tedırgın olan
arkadas mantıgından nefret eden
dışarıda onsuz olmamı ıstemeyen,arkadaslarla görüşmemı ıstemeyen
aile dısında biriyle çıkmamı ıstemeyen bi adam...
bu adama katlanılırmı sizce diye soracagım aslında,,bence katlanılır ki 13 aydır evliyim:)
Böyle bir eş neden şimdi böyle? değişen neydi? insanın yaşadığı olaylar güzel düşündürmüyor mu?
Evliliğinizi iyi götürmek istiyorsanız, 1) hatalı olduğunuzda itiraf edin, 2) haklı olduğunuzda susmayı bilin.
Nash
Güzel söylemiş ama zor olan da haklı iken susabilmek...
Bunu konu sahıbımı yazmış çok şaşırdım mutlularmış ama 13 ay çok kısa bı sure bıseylerı görmek için malesef
Ona bukadar hukmetmesıne izin vermış gıbı konu sahıbı onsuz çıkartmıyor dısarı falan kendını hep muhtaç ve güçsüz gısterdı demekkı adam da bıktı ve yoruldu güçsüz bırınden devamlı asagılıyor bılemedım zor...evet konu sahibi yazmış..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?