Yani kisacasi kizin önce büyük bir travma yasasin, ardindan saatlerce terapi alsin ama hey, senin aciklaman var degilmi? Önemli olan senin vicdanin rahat olmasi, onun travmalari degil dimi?
Esin kizina annesini kötülüyor, hakaret ediyor. Bu psikolojik siddetten baska birsey degil. Ve sen halen tutturmussun kizimdan dolayi bosanmiyorum diye. Ki o kizin orda kaldigi her saniye bile onun kotülügüne. Lütfen derhal o adamdan bosan, kendin icin degilse kizin icin olsun.
ortaya çıkan net tablo bu değilmi?boşanmak enınde sonunda oalcak bişey..
birde madalyonun öteki tarafı var ve kızım için bekliyorum dediğim taraf..
bizim evliliğimiz çok kötü ama o bir baba olarak ilgili..
kızıyla oyunlar oynayan zaman geçiren,yediğine içtiğine giydigine egitimine vs..herseyıne özen gösteren bir baba..
tartışma anlarında kızı buna dahil ediyor olması kızı için yaptıgı tek kötü şey..
ve kızım babasına gerçekten çok düşkün..
şuanda hadi ben tamam dedim ayrıldım annemlerin yanına gittim..
hergün babasını soracak,her aksam eve gitmek isteyecek..artık babannesı bakıyor suanda,o kurulu düzeni pat diye bozmakta kızımda tramva yaratmazmı?
ne kadar annem bakarsa da çocuk düzenini yitirdiği için bir sıkıntı yaşamayacak mı?
ben anne olarak hem çocuguma konfor saglayıp,hem ruh hastası biriyle o çekişmeli boşanma sürecini nasıl yaşayacagım..
bahane değil bunlar aslında,enıne boyuna düşünmeden,ya da dibini göremediğim suya balıklama dalamamamdan kaynaklı..
yoksa al kızını,al çantanı çık evden..ama ya sonrası?
daha çok küçük..
elimi kolumu baglayan şey klasik olacak ama kızım..
Esinizin ailesi nasıldır? Onlara anlatsanız size destek olup tedaviye ikna edemezler mi esinizi?
Çok net söylüyorum Eşin tam bir pislik!
Hele kızının yanında böyle şeyler söylemesi, aşağılaması yutulur şey değil. Asıl kendisi ahlaktan yoksun.
Bence en büyük ders bu pislik, ruh hastasını terk etmek. Şimdi demesi kolay diyebilirsin ama kızının bilinçaltına bu iğrenç düşünceler yerleşti mi geri dönüşü olmayabilir.
Eğer boşanmam dersen de boşanma blöfü ile tedaviye zorla. Ama ondan bir halt olacağına dair hiç umudum yok.
muhtemelen çok pişman olacak..Nekadar takintili bir ruh hali
Özguven falan kalmaz bu adamin yaninda.
Duzelir mi acaba ayrilmak isteseniz hani pismanlik falan olur mu ki??
Ahh ya daha evlendigin gun baslamis bu neden musade ettin.
Simdi cocukta var.bu ruh hastasi adam onunda gelisimini etkileyecek.
Hastalikli fikirleri sozleri ile seni rencide edip kapatmasina izin verme
Hayat enerjini emdirme
+1kardeşinin yatağına yatınız diye sapık fanteziler üreten adam mı kızınıza mükemmel baba olacak.
allah akıl fikir versin.
Arkadaslar sordu mu bilmiyorum çalışıyor musunuz? Bosansaniz aileniz arkanizda durur mu?
Bunlar çok önemli şeyler.sorunu görmeden ben yazmışım zaten..
10 yıllık bankacıyım,aktıf calısıyorum,evim var
ailem her şartta arkamda olur,maddi manevi desteklerini çekmezler üzerimden.
boşanma mevzularıda her kavgada havada uçuştu tabi..bigün kızımı alıp gitmeye niyetlendım elıme ayagıma yapıştı bırakmadı kendınce..ama affet falan gibi degil..sen benı bırakamazsın ya ne gitmesi sacmalama vs. gibi..
bu sekılde devam edersek sonu boşanma bunu nfarkındasın degilmi gibi gayet usturuplu bir cümleme bile cehennem ol git kapı orda yada s..ol git seklınde..
Daha ne çekiyorsun kardeşim bu manyağı? Kalıcı bir şekilde hasta olmaya mı bekliyorsun?
Kızının daha fazla aklı ermeden durumu kabullen ve bırak kendi pis bilinçaltıyla yaşasın.
Etrafımda 'boşveer artık takmıyorum' diyen kadınlar hep hasta oldular. Evlerden ırak demek ki boşvermek değilmiş diyorum hep..
Şu durumda bile boşanamam kızım için diyorsanız size verilecek fazla da tavsiye yok gibiçok bunaldım,enerjim çekildi artık..
daha bu genç yaşta ruhumun yaşlanması ayrı konu,kızımın yaşayacakları ayyrı konu..
sesli düşünüyorum,
işim gücüm var,evim var,
arkamda desteğim olabilecek bir ailem var..
adamın bana kattıgı ne var?sadece gerginlik ve kavga sonucu sinir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?