Bulusacagiz diye israr etmekle bulusacagiz diye yalvarmak arasinda ki fark nedir?Ben yalvarmadım yalnız kullandığınız kelimeyle benim yaptığım aynı anlamda değil. Buluşmayı isteyen oydu ve iptal ettiği için inadına buluşucaz diye ısrar ettim. Benim buluşma gibi bir teklifim de fikrim de yoktu.
Sinirli bir şekilde buluşalım diye anlaştık ve geliceksin dedim. Ki daha sonra buluşma için değil kavga etmek için buluşmaya döndü olay. Düzgünce konuşucaz dedim.Bulusacagiz diye israr etmekle bulusacagiz diye yalvarmak arasinda ki fark nedir?
„Görüsecektik ama.“ <- senin hatayi bunu diyerek yaptin. „Cokta fifi“ dicektin kapatcaktin ... adamin ilgini cekmissin sonrada pisman olmus iste ... hata sende :/ neden israr ediyorsun neden ariyorsun o ara diyince ...Bugün kendisi dedi görüşelim diye yine. En son birbirimizin numarasını da silmiştik. O erken çıkıyor çıkarken bir arkadaşımıza benim numaramı ver de bi arasın demiş. Aradım yine döndü fikrinden sonra gideriz seans yokmuş dedi. Bende görüşücektik dedim. İptal ettiği için sinirlendim inadına görüşücez diye ısrar ettim. Yani buluşma onun fikriydi iptal edince ben çıldırdım. Yoksa benim buluşma gibi bir düşüncem yoktu
Bak yukarida bir arkadas daha bunu yalvarma olarak degerlendirmis. Sen istedigin kadar inat yaptim de disaridan bakilinca yalvarma olarak gozukuyor. Ve hatta sende ex kisisinin boyle dusunecegini saniyorsun. Istedigin kadar beyaza ak de durum bu.Sinirli bir şekilde buluşalım diye anlaştık ve geliceksin dedim. Ki daha sonra buluşma için değil kavga etmek için buluşmaya döndü olay. Düzgünce konuşucaz dedim.
Yalvarırım buluşalım, ne olur gel demedim adama. Ayrıca böyle bir durumda sizin ne yapacağınızı sormadım. Sizin nasıl biri olduğunuzu da sormadım. Ben gurursuz olsam bunu bu kadar takıp da buraya konu açmazdım
İşte hata bende ve hata üstüne hata yapıyorum. Şimdi nasıl kurtulucam bu durumdan off„Görüsecektik ama.“ <- senin hatayi bunu diyerek yaptin. „Cokta fifi“ dicektin kapatcaktin ... adamin ilgini cekmissin sonrada pisman olmus iste ... hata sende :/ neden israr ediyorsun neden ariyorsun o ara diyince ...
Ee ben bu konuyu yardım istemek için açtım da sizin yorumlarınızın bana ne faydası oldu? Eleştiri yapıp ben olsam böyle yapmam, ben şunu şunu da yapmam. Ben gururluyum öhöm öhöm,. Imı dışırdın böyle görünüyor dediniz. Bana hiç bir yararı olmadı daha çok sinirim bozuldu bu yüzden bir yorum daha yapmazsanız sevinirimBak yukarida bir arkadas daha bunu yalvarma olarak degerlendirmis. Sen istedigin kadar inat yaptim de disaridan bakilinca yalvarma olarak gozukuyor. Ve hatta sende ex kisisinin boyle dusunecegini saniyorsun. Istedigin kadar beyaza ak de durum bu.
Hic birsey yasanmamis gibi yap... görmemezlikten gel onu. Unut bu olayi ve bidaha sinirlerine hakim olİşte hata bende ve hata üstüne hata yapıyorum. Şimdi nasıl kurtulucam bu durumdan off
Çok teşekkür ederimHic birsey yasanmamis gibi yap... görmemezlikten gel onu. Unut bu olayi ve bidaha sinirlerine hakim ol
Bir ay sonra çıkıcam işten. Bu çantada keklik modundan çıkamaz mıyım?O sizi cantada keklik sanıyor.
Sevmiyorsunuz da neyin alevlenmesi?
Sevmediginiz birine gidip gidip durmayın.
Önünüze bakın yeni bi is bakın ve artık bu işi tamamen bitirin.
Kendinize yazık ediyorsunuz.
Teşekkür ederim çok çok :)Geç kalmış sayılmazsınız. Olmuşa çare yok bundan sonrası önemli. Siz bundan sonra hiçbir şekilde muhatap olmayın ve hayatınıza devam edin. Umarım mutlu olursunuz :)
Bir ay sonra çıkıcam işten. Bu çantada keklik modundan çıkamaz mıyım?
Dikkate alıcam ve uygulayacağım söylediklerinizi :)Hayirlisiyla gönlünüzce olur inşallah.
Her gel dediginde gideceğinizi biliyor.
Plan yapıp sonrasinda ekip çok rahat cirliyor size bu sizin için " nasilsa yine bana dönecek " düşüncesinde olduğunu gösterir.
Azmedin ve asla selam dışı muhatap olmayın.
Ortak oldugunuz ortamlarda özgüvenli ( dik durus, oturus ve hafif gulumsemeli duruş ) durun, varlığın da yokluğun da hiç umrumda değil tavrı sergileyin.
Kanmayin vaatkar bakislarina görsün güçlü ve kararlı durusunuzu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?