Psikolojim bozuldu, yediğimiz her şey çöp mü gerçekten?

Düşününce mantıklı ama google da aratırken şu meşhur noodle atıştırmalıklarının içinde de kurtlar gördüm insanlar fotoğraflarını çekmiş. Ona bile kurt geliyorsa yani
Ben bazen ay kurt cikti falan derim meyve yerken babam ye ye bisey olmaz protein der sanirim biraz boyle bakmamiz lazim ki saglikli kalalim

Ben bazen ay kurt cikti falan derim meyve yerken babam ye ye bisey olmaz protein der sanirim biraz boyle bakmamiz lazim ki saglikli kalalim
Normal böcek olsa yine canıma minnet ama o kurtçuklar nemden kendi kendine ürüyormuş bakterinin ta kendisi yani ay düşününce kötü oldum

yalnız bu doğal şekilde elmada kurt olması gibi bir durum değil öyle olunca kurtlu yerini temizleyip yiyoruz zaten , paket komple böceklenmiş kurtlu içinden 1 böcek çıkmıyor. ya da kabuklu meyveden öyle büyük ve alakasız bir böcek çıkıyor ki sanki tövbe yarabbim adamın biri kabuğu soymuş böceği koymuş geri yapıştırmış gibi. yani öyle proteinlik aman canım ne olacak ki diyecek durumluk değil . farklı birşey bu

kısırlık bulgurda denk gelmiştim zamanında. o yüzden bende fobi oluştu kısırlık bulgur kullanırken baya incelerim. özellikle brokoli de çok oluyor böcek, tırtıl filan . öncesinde tuzlu, sirkeli su yapar bekletirim. haşlarken suyunu 2 kere değiştirim ona rağmen. böcek çok gördüm. çok severim ama yerken de korkarak yiyorum.

O muhafaza sorunu markalarin problemi bi de onu denetlemeden piyasaya surenlerin. Ne kadar uzun sure bekletiyorlarsa artik

ay yanımda mandalina var, aklıma direk dolaptan alırken ki görüntüleri geldi gayet normallerdi. umarım içinden de bir şey çıkmaz.
ben daha hiç yaşamadım bakliyatta böcek olayını, bir kez unumda bir garipleşme gördüm onu da yazın havalara bağladım.

market peyniri ve yağı kullanmıyorum.
yumurta ve yoğurt mecburen marketten ama yoğurdu artık annem mayalayacak bana kendininkiyle beraber, ben bir türlü kıvamını tutturamıyorum.
hazır yemeklere 1 senedir hiç güvenemiyorum, önceden çok severdim artık uzak duruyorum.
market tavuğuna asla ve asla güvenmiyorum, bazen iş yerinde yemeklerde oluyor, sadece o zaman biraz yiyorum.

umarım öyle garip garip şeyler çıkmaz besinlerden, çok fena ya.

azar azar alın, bir de aldığınız markaları değiştirin.

Aynı şeyleri düşündüm yakın zamanda . Tavuk antibiyotikli , et öyle , peynir yoğurt süt tozundan, sebze meyveler tarım ilaçlı vs vs .. neye kime hangi markaya güveneceğimizi ne yiyeceğimizi şaşırıyorum artık. 2,5 yaşında kızım var onun için önemsiyorum. Bir de geçenlerde bir markanın sürpriz yumurtasını aldık. Bildiğiniz bozuktu bakteri üremeli , fotosunu da atayım hatta. Kızım çok üzüldü başka bi marketten aldık bu sefer hani belki o marketteki koşullarındandır diye . O da bozuk çıktı… markaya şikayette bulunduğum da çocuk kandırır gibi yiyebilirsiniz onlar pütürcük soğuktan oluyor dedi güler misin ağlar mısın. Yedir diyor bi de neye güvenerek acaba .. Ne paketli ne paketsiz hiç bişeyi gönül rahatlığıyla yiyemiyor ve yediremiyorum….

Eklentiler

• 0F9483A2-5F24-441F-A11C-71F8E7247147.webp
    42,9 KB · Görüntüleme: 261
Brokolide de oluyor ama en azından ondaki doğal bildiğimiz böcek. Şu tahıllardaki kurt böcekler resmen nemden kendi kendine ürüyorlar o kadar iğrenç ki

Günlük alıp tüketeceğiz bundan sonra umarım bu sefer de bağırsak kurdu falan oluşmaz çok korkunç Yağ salça biz de el yapımı alıyoruz, bir ara köy sütü alıyorduk onlar bile hileci olmuş su katıyolar içine, ondan yapılan yoğurt da bir işe yaramıyor

Çikolatalarda da aynı sorun var herkes bozuk çikolata fotoğrafı atmış şikayet sitelerine. Ne yesek de zehirlenmesek bilemiyorum artık bu gidişle kuru ekmek yiyeceğiz tabii onda da bir şey çıkmazsa. İşin çocuk boyutunu ben de düşünüyorum hadi biz belli yaşa kadar iyi beslendik yeni gelen nesil ne yapacak böyle çok yazık çookk

Bu işin doğası bu. Saklama koşulları iyi değilse kurtlanır da böceklenir de
Herşeyin içeriği bozulmuşken kurt ve böcek en son takılacagım şey. Doğal bi süreç hatta

Annenizin babanızın köyü varsa direk üreticiden o senenin mahsülünü alın. Ben artık öyle yapıyorum ve gerçekten aldıklarımdan daha lezzetli. En azından adamlar da aracıya para verip para kaybetmiyor. Fasülye ve nohut böyle. İstenirse ayrıca tanıdığım bir kaç hesabın numarasını veriririm. Mercimek için el bademi Çiftliği diye bir yer var orayı öneririm. İlaçsız atalık tohum en azından.
A1” veya diğer üç harfli marketlerden hiç bir şey almıyorum videolar vardı kıyma diye satılan şeyle alakalı. Yoğurt zaten asla hazır almayın. Kaymak dediğiniz kaymak değil basit başka yağı donduruyorlarmış. Süt zaten direk sütçüden alın.

Aaaa halbuki açık doğal deriz normalde paketlilerden uzak durulur diye biliyorduk bende şimdi öğrendim sizden iyi oldu öğrendiğim suan

Şunu görsem asla bozuk olduğunu anlamam hapır hupur yerim. Bi kere tavuk pişiriyorum baya tadına baka baka. Eşim içeri girdi sen deli misin kokuyu duymuyor musun diyor. Leş gibi bozuk tavuk kokuyormuş Allah'ın sevgili kuluyum herhalde nasıl yaşıyorsam.

Koloni oluşmuş ya resmen. Üzerinde biriken yağa benzemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…