Psikolojim bozuldu :(

Ne guzel iste. Ben o memelere sahip olmak icin bicak altina yattim ustune de para verdim gene de olmadi

dikleştirme için ebru şallının videolarını izleyip yapıyorum en azından sarkmasın diye

kilo verince azıcık küçülse de bir beden büyük almasam

60 kiloyken 90c takıyordum. şimdi hamileyim 65 kiloyum 95C takmaya başladım. eşimin de çok hoşuna gidiyor. evlilikten bebekten sonra deforme olursa yaptır. ama yine de küçültme değil. toparlatma dikleştirme vb.

60 kiloyken 90c takıyordum. şimdi hamileyim 65 kiloyum 95C takmaya başladım. eşimin de çok hoşuna gidiyor. evlilikten bebekten sonra deforme olursa yaptır. ama yine de küçültme değil. toparlatma dikleştirme vb.

Ben kötü hissettikten sonra nişanlımın sevmesi de ne biliyim pek anlam ifade etmiyor

Ben 41 kiloydum 47 kiloya çıktım şuan, boyum 155. Sütyen ölcüm 75b di şuandada 75 b değişiklik olmadı bende. Sadece 23 beden giydiğim kotlarımın beli sıkmaya başladı o kadar. Ama belki sende fark olur sonuçta nerden kilo verip alındığı da önemli.

41 kilo ne yahu ayıptır sorması boyunuz kaç acaba

41 kilo ne yahu ayıptır sorması boyunuz kaç acaba
Yazdım ya can :)) alıntı yaptığın yazıda yazıyor:)) boy 1.55 cm çok da tatlı duruyor 47 kiloyu hiç sevmedim benim boyuma en çok 43-45yakışıyordu bence tekrar o kiloma dönmeye çalışıyorum. Birde minyonum canım yüzüm bebeksi.

Yazdım ya can :)) alıntı yaptığın yazıda yazıyor:)) miyın da tatlı duruyor 47 kiloyu hiç sevmedim benim boyuma en çok 43-45yakışıyordu bence tekrar o kiloma dönmeye çalışıyorum

Aynı boylardayız allahım hiç o kiloyu göreceğimi sanmıyorum

Yazdım ya can :)) alıntı yaptığın yazıda yazıyor:)) miyın da tatlı duruyor 47 kiloyu hiç sevmedim benim boyuma en çok 43-45yakışıyordu bence tekrar o kiloma dönmeye çalışıyorum
ay afedersin canım ya gözümden kaçmış.
bence de 45den aşağı düşmeyin. ablam da 1.60 50 kilonun altına düşünce pek hoş durmuyor.

ay afedersin canım ya gözümden kaçmış.
bence de 45den aşağı düşmeyin. ablam da 1.60 50 kilonun altına düşünce pek hoş durmuyor.
Bana 43 çok yakışıyordu canım max 45 , ama 47 hiç hoş durmadı yüzümde etkisi olmuyor bende, hafif karın bölgemde sanırım oldu o da kot giyince sıkmasından anlaşılıyor. Ama hiç sevemedim yıllık izne çıkacağım yakında sporla o iki kiloyu halledeceğim:))

Kilo ver canım kendimden biliyorum 80c den 75b ye düştü benimkiler eski sütyenlerimi attım komple
Bana kalsan limon gibi oldu beğenmiyorum ama yapcak da bir şey yok ameliyatı sonra düşünürsün

Kilo ver canım kendimden biliyorum 80c den 75b ye düştü benimkiler eski sütyenlerimi attım komple
Bana kalsan limon gibi oldu beğenmiyorum ama yapcak da bir şey yok ameliyatı sonra düşünürsün

ciddi misin

kaç kg verdin diyetisyen eşliğindemi verdin canım

bende 85 c takıyorum hiç kafaya takma dikleştirmek için spor yap belki hoşlaşırsın gögüğslerin ile

80C kullanıyorum 166 boy 65 kg. Seviyorum kesinlikle. Mis gibi duruyorlar. Bebek vs sonrası nasıl olur bilmem ama ben kalp 80C.

bende 85 c takıyorum hiç kafaya takma dikleştirmek için spor yap belki hoşlaşırsın gögüğslerin ile

diyet ve spor yapıcam canım kesinlikle
80c de ben düzgü sütyen bulamıyorum kesinlikle hep babaanne modeli hiç kullanmadım o yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…