- 12 Eylül 2012
- 1.693
- 5.171
- 358
- Konu Sahibi sHimaRiq_pErY
-
ben 24 eşim 36 yaşında
Canim ya, biraz olgun olmayi ögren.
Yemin ediyorum yaslarinizi bilmezsem sen 14 esinde 18 gibi davraniyorsunuz.
Hatta yazis seklin bile, kücük kiz cocuklari gibi,simarik, tuhaf bir halin var.
36 yaşında bi adamın zırt pırt kayınpederini arayıp boşanma lafı etmesi çok kırıcı ve aptalca bi durum.bana geliorki kocanız sizi olgınlaşmamış gördüğü için ailenizi muhattap alıyor..yaptığı keisnlikle yanlış ama sizde her fırsatta ağlayacağınıza oturup yetişkin bir kadın gibi konuşmayı deneyin..
Dün akşam aşkım naber geliyorum diyen adam bugun yine aynı moddayani gece yanıma bile gelmedi yatagın bi ucundaydı sabah beni niye kaldırmadın diye aradı e dedim ne olacak böyle nereye kadar diyorki öyle hemen barışacağımızı sanıyorsun eskisi gibi değil artık dedi burnum sürtsün diye yapmaya çalışıyor sanırım babam gece aradı geleyim alayım seni dedi yok dedim ama bugun bu iş çözülmezse annemlere gidicem biraz ayrı kalalım
Kızlar merhaba,
Bugun çok kötüyüm biraz konuşmak biraz görüşlerinizi dinlemek için yazıyorum
Ben 3 aylık evliyim, cumartesi günü eşim ben annem babam haftasonu için tatile çıktık ( bunu eşim kendisi istedi ) neyse herşey güzeldi bu sabah oldu benim boynum çok ağrıyordu sırtıma kadar kalkamadım falan bana kalk kalk kalk dio diorum kalkamıorm of yaa yine sorun çıkarıosn bilmem ne :S diyip odadan çıktı sonra neyse kahvaltı yaptık dedi başka biyere gidelim geldik eşyaları topladık o arada kardeşi aramıştı açmadı geri de aramadı neyse ben topladım eşyaları sonra gtti bu arabanın yanına elinden tlf düşmüor ben yanına gidene kadar ama bi kaç kişiyle konuşuyor çünkü sürekli bi elinde bi kulagında yanına gittiğimde diyorduki aa boğazlarımı şişti bana niye haber vermediniz :S bunu duyunca bi tuhaf oldum yaniii önce yanındakine önem ver sonra yegenine yetişirsin :S ya ben yanlış mı düşünüorum bilemedim çok mu ilgi istiyorum
Sonra arabaya bindik dio kardeşlerimle konuşmam senin zoruna mı gidio :S sonra ben cvp vermeynce in arabadan dedi annemlerin yanında :s bende indim arabadan yürüdüm bayaaa sonra babam aradı geri geldim bindim gittikya ben bilmiyorum ne istiyo babama dedi ne yapıcaz biz bunun sonu kötüye gidio boşanırız bilmem ne
Neyse eve geldik beni bıraktı dinlen sen boynun agrıo ben cafeye gidiorum (hergun gittiğimiz yer evimizin yanında) gitti ben çok ağladımsonra geldii 2 saat sonra hiçbişey olmamış gibi geldi öptü beni falan ben duştaydım geri geldim hiç konuşmadı odaya gitti yatıyodu bi adamla işi vardı p.tesi bugune almış müsaitim gideyim halledeyim dedi dedim bugun pazar e sen ne konuşosn ne bişey yapalım diosun bende adamı aradım dedi :S bayaa bi tartıştık çok şiddetli bide bende dışarı çıkamazmışım :44: gitttiii ben hala ağlıyorum ne yapıcam bilmiorum babamları aramış biz anlaşamıyoruz falan diye babam beni aradı anlaşamıosan boşan dedi adam devamlı aynı şeyi söylüo dedi ben senn arkandayım dedi ne yapıcammm bilmiorum çok kötüyüm yaaaa ben çok mu abartıyorum bilmiyorum kii nasıl davranıcam ne yapıcam psikologa mı gitsek acaba sürekli tartışıyorz
teşekkürler hepinizeee :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?