Psikolojim bozuldu

Olabilir ama o kendisi baska zaman gel kal demisti ben gitmemisti yorumunuza saygi duyuyorum. Kendi dersimi bolup telefonda ders anlattim cogu zaman ben ona .. herneyse

Ya yanlis anlamasin kimse ama belkide aleviyim sonradan yediremedi kendine. Bizde elinedilinebeline sahip ol derler i san kirmak allahi incitmekleaynidir kulturumuzde. Bilmiyorum hersey olabilir.hi bide laiklik kalksin dedi bende dedi bir ara herkes ozgur yasamali ama laik bir ulkeolmali diye belki beni tipik solcu aleviyim diye dinsiz ima sizmi gordu yada baska ir parti tuttugumu erxogani desteklemeyen olsun vs seyler dedi. Acikcasi beklenir ondan ama ona gidene kadarinanilmaz farkliydi kim olsa anlamaz

Allah bilir ya ben aleviyimdir acigimdirda kimse yanlis anlamasin benim en yakin arkadasim 5 vakit namazlidir benimicin insanin dini irki onemli degil zaten oyle seylerin oneminin sifir oldugu bir ulkedede yasiyorum ama giderken sordum pantolon vs yerine etek getirebilurim vs sen namaz kiliyosun diye.bendeki saygi onda yok iste aman ne ileyim allahim bildigi gibi etsin o sinavdada hepsinde kalacak yuzde yuz eminim cunku benim hakkim kimsede kalmazkalmicakta kolay kin tutan biri degilim ama cok kinlendim kalbi den diyorum unlari

Sünniyim ama Alevilerin arkadaşlıklarını daha çok seviyorum kim demiş aleviler dinsiz ! Benim tanıdığım aleviler çok güzel insanlar. Namaz oruç vs.vs. bunlar Allah için . Ne dindarlar gördük yobaz , önemli olan karakterdir. Arkadaş seçerken sadece karakterine önem veriyorum Irkı , dini, rengi , dili hiç umurumda diil .

Insanlara artik tekbir icimden bisey bile demem kucuk bisey bile him oylemi okey ja gibi sohbetler gerek yok

Sizi taktir ediyorum ben okapalilara ile saygi duyuyurum hos buluyorum cunku irinsanin bir cok seyden kapanarak vazgecmesi vucudunu kapatmasida buyuk irade hos bisey. Amamalesef cogu bize kin tutuyor helede su donemlercok ayrimcilik var sanki biz allaha uzaviz gercek turklugun kirinti,ari alevilerden gelmedir biz oyuzden biraz farkliyiz turk kulturune gok tanri dinine daha yakiniz arap kulturune daha uzagiz. Bunada insanlar saygi duymali ama belki okadin u yuzdende etti bilemem. Su duayi biliyomusun vs sordu dedim hepsini bilmem ayetel kursu ihlas fatiha vs iliyoru felak suresini sordu saniri m belki kil oldu. Birde fanatik erdoganci cikti kendisi beninde chpli oldugumu dusundu ama ben siyasetekarsiyim sevmem pek

Ya bilmiyorum elki hasta manyak bende bilmiyorum bunlar teori ama bildigim tek sey gel diyip te insani oyle rezil etmesi o yuzden allah bikdigi gibi etsin onun yuu den maffoldum gene iyi odaklandim sinavima sukuriyi gecti

Ya kardeş boşver kadını , kim neye inanıyorsa ona inansın kimse kimsenin mezarına girmicek ! Siyasetti sevmem, sevdiğim kişilerin arasına koymam. Bir arkadaş daha yazmış bilinçli olarak böyle yapmış olabilir bir daha evine gitmeyesin diye ! Normalde öyle davrandığı zaman eşini araman daha yerinde olurmuş. Bunu da çok ciddi diyorum kimsenin evine gitme dışarıda buluş kalabalık ortamlar da ama evine gitme Nette yığınla haber var .

Dinimizde mezhep yoktur. konu başka yerlere çekilmesin.
dindar olmak, namaz kılmak,iyi niyet ölçüsü olması gerekirken yaşadığımız dünyada maalesef bunun tam tersini yaşıyoruz.
Ölçü olarak almayın yani onu demek istiyorum.
Siz iyi niyetli birisiniz. Dilerim, bu olaydan sonra daha dikkatli olursunuz.

Ya bilmiyorum elki hasta manyak bende bilmiyorum bunlar teori ama bildigim tek sey gel diyip te insani oyle rezil etmesi o yuzden allah bikdigi gibi etsin onun yuu den maffoldum gene iyi odaklandim sinavima sukuriyi gecti
Hayatimin sokunu yasadim kendimegelemiyoru reymeno sinav banabir aygibi geldi.. bu insanlarin kotuluk yapma meraki neden hic anlamam ya herkes dost olsa yetinse insan olsa ne iyi olur kadinlarcok fena erkeklere oranla. Cunku oarada ben sinav cikisi iki uc genc adamin konusmalarini duydum okadinla yasadigimdan sonra gencler mal okuz salaksin la diyorlardi beynin kucuk senin oglumbasaramican vs gulusuyorlardu dedim bak erkem kadin farki

Cok haklisiniz ama inan sizin gibi dusunen de cok az... kesinlikle vunku herkesin hesabi allahtadir kimin ici ne kimse yuzde yuz bilemez herkestekotu insan iyi i san var bu konuda ir genelleme olmaz ya isterse inanmasin beni hic alakadar isteröküze tapsin isterinege bu hic bir insani kotu etmez4000tane inanc var hepsi kendine dogru hepsi kendine iyi bir olcu olamah kesinlikle

Esim döverdi kadini benum esim ben ve kizimkonusunda asiri hassas oyuzden ailesini bile silmeye kalmistir dusun okadina napar basi belaya girerdi

Bu olayı artık tecrübe diye düşün. O kadını unut yalnız, gece o evde kaldın ya ben çok korkardım
Korktum zaten dexim bu manyak....kapimi kitledim ya hissediyorum ben oyle seyleri aksam o gunu yasamadan bigun once gozunun icine bakarken icim ürperdi.kötü bir insan oldugunu hissettim.üperdigi gibi seytan görmüs gibi korktum.sonra sacmalama iyi insan dedim. Ne kadar hislerime karsi ciksam hep yanildim buda yeni bir kanit ve iyi bir ders

kadın dengesizmiş. komplekliymiş. sende yarasını tuzlamışsın.
birdaha asla bir iki kere görüp tanıştığın birinin evinde kalma. seni doğrayabilirdi de !!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…