- 1 Mart 2016
- 1.619
- 4.708
- 133
- Konu Sahibi sultannazik
-
Daha cok korktum simdiKadın manyakmış evlat ucuz kurtulmuşsun. 3. sayfa haberi olurdun vallahi.
Ayni kafa iste buyuk konusmayin bencepaşa paşa evinde kalıp gittikten sonra telefon açmak nedir yani?? bi de sokakta yatmayı düşünmüşsünüz.
bu konuyu sadece dini açıdan açmışsınız kusura bakmayın. durup durup birden kadın neden hakaret etsin saçmalık
Oda bana yazdi cunku iyi okuyun benceAyni kafa iste buyuk konusmayin bence
kadın dengesizmiş. komplekliymiş. sende yarasını tuzlamışsın.
birdaha asla bir iki kere görüp tanıştığın birinin evinde kalma. seni doğrayabilirdi de !!!
Ayni kafa iste buyuk konusmayin bence
hümanistliğinde bir dozu olmalı yaa..bu kadar insan sevenden güvenende de ben korkarım..Kadın manyakmış evlat ucuz kurtulmuşsun. 3. sayfa haberi olurdun vallahi.
Sen anlamaassin o koplexsen degil hamile kafinlatin nile dinci olmadigi icin karnindaki covugu desmelerinden ben sizin zihniyetinizde olanlarla yapamiyorum. Cunku hakkimizda bisey bilmedemn dinde din dinde din. Snki fort dortluksunuz goruyoruz bizde sizicok saygisizca. Ve dar gotuslu bir yorumSimdi yasanan olaylari sadece sizin tarafinizdan dinliyoruz. Böyle bakinca hakli gibisiniz. Ama yüzüne tükürürüm veya baska hakaretleriniz de hos degil..yani sizde az degilsiniz..olaya dini vs katmaniza gerek yoktu ama sanirim bu olaya odakli bir sürtüsme olmus aranizda..soguk rüzgarlar esmis olmali. Veya size öyle gelmis olabilir..cogu tanidigim aleviler cok kompleksi oluyor maalesef alevi olduklarini sakliyorlar vs.. sizde bu yüzden bana karsi öyle diye düsünmüssünüz baksaniza.
Böyle önyargilarla korkular komplekslerle bir insana yaklasinca iletisim problemleri cikiyor ortaya.
Ama kadinin yaptigi da hos degill ..ne olursa olsun misafirsiniz onun evinde.
Tamolarak ne demek istediniz?hümanistliğinde bir dozu olmalı yaa..bu kadar insan sevenden güvenende de ben korkarım..
Cok dinden imandan bahsettide ondan bagliyorum..... Zaten boylelerinden korkucan. Bu beni gurursuz yapmaz. Boyle dusunenbirini gurursuz yapar arada din okuyunca algilariniz kapaniyor dusman kesiliyorsunuz. Sunu bilin her musluman duzgun degil ama peygambergibi bir tavirlari var sirf namaz kildiklari icin cok eminler herseyin obur dunyada iyi gideceginden. Resmem gurursuz demissiniz. Lutfen sizin gibi insanlarla hicnir yerde hayatima sokmam bu olaydan sonra nerde abdestli namaxli allah fiyen varsada korkarim unku hic iyi tecrubelrr etmedim. Bu haberlerdede tecavuzculer o tarz kisilerin kimlerin ciktiginada dikkat edin kim kafa kesiyo kim yapiyo. Sorsan gercek musluman degil derler uo hepsimi degil gerek musluman iste dunya goruyo gericiliklerini. Suandan itibaren bunlardan acayip korkuyorum evetgurur iyidir lafları yiyip kadının evine gitmişsiniz bi de konuyu dine imana bağlıyosunuz
Cok dinden imandan bahsettide ondan bagliyorum..... Zaten boylelerinden korkucan. Bu beni gurursuz yapmaz. Boyle dusunenbirini gurursuz yapar arada din okuyunca algilariniz kapaniyor dusman kesiliyorsunuz. Sunu bilin her musluman duzgun degil ama peygambergibi bir tavirlari var sirf namaz kildiklari icin cok eminler herseyin obur dunyada iyi gideceginden. Resmem gurursuz demissiniz. Lutfen sizin gibi insanlarla hicnir yerde hayatima sokmam bu olaydan sonra nerde abdestli namaxli allah fiyen varsada korkarim unku hic iyi tecrubelrr etmedim. Bu haberlerdede tecavuzculer o tarz kisilerin kimlerin ciktiginada dikkat edin kim kafa kesiyo kim yapiyo. Sorsan gercek musluman degil derler uo hepsimi degil gerek musluman iste dunya goruyo gericiliklerini. Suandan itibaren bunlardan acayip korkuyorum evet
Cok dinden imandan bahsettide ondan bagliyorum..... Zaten boylelerinden korkucan. Bu beni gurursuz yapmaz. Boyle dusunenbirini gurursuz yapar arada din okuyunca algilariniz kapaniyor dusman kesiliyorsunuz. Sunu bilin her musluman duzgun degil ama peygambergibi bir tavirlari var sirf namaz kildiklari icin cok eminler herseyin obur dunyada iyi gideceginden. Resmem gurursuz demissiniz. Lutfen sizin gibi insanlarla hicnir yerde hayatima sokmam bu olaydan sonra nerde abdestli namaxli allah fiyen varsada korkarim unku hic iyi tecrubelrr etmedim. Bu haberlerdede tecavuzculer o tarz kisilerin kimlerin ciktiginada dikkat edin kim kafa kesiyo kim yapiyo. Sorsan gercek musluman degil derler uo hepsimi degil gerek musluman iste dunya goruyo gericiliklerini. Suandan itibaren bunlardan acayip korkuyorum evet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?