Psikolojim çok bozuk

Bornova da oturuyorum deniz için en az iki saat yol çekmem gerek otobüslerle.. Tek başıma da bi anlamı yok gitmenin.. Artık istemiyorum hiçbirşey zaten.
Bakın sorun deniz olsaydı, giderdiniz. Sizin sorununuz tatil değil. Kilo probleminiz, çocuk için bekleme zorunlulugunuz, iş bulamama sıkıntınız vs. Hayatta hersey üstünüze geliyor gibi davraniyorsunuz. Bu psikolojiden kurtulmaniz lazim

Başkalarıyla hayatınızı karsilastirdigini için aynı benim gibi ışin içinden çıkamazsınız ilk önce bundan vazgeçmemiz lazım. Ben genelde hiç tatil yapamıyorum ve hep tatil yapanlara imrenip mutsuz oluyorum. Ama sağlığım yerinde olmadığı zamanlar (romatizmadan dolayi vücut sismesi)bunlarin hepsi bir anda boş geliyor.Pişman oluyorum. Bende yapamadigim icin anlıyorum sizi.Isyan da ediyorum ama aslinda çok boş bi dert gerçekten. Allah korumuş çok şükür.

1 haftadır tatildeydim. bugün iş başı yaptım yine psikolojim bozzuk keşke tatil bitmeseydi modundayım. kahrolsun iş hayatı diyorum. boşver. gidemeyen gidemedim diye üzülüyor gidene tatil yetmiyor. emekli olayım sahil kasabasından ev alıp balık tutup domates yetiştireceğim. kaldı 28 sene filan :/

ben burda aman nolcak üzülcek ne var vs diye ters yapanları anlamıyorum. aynısı sizin başınıza gelse siz de üzülürsünüz yahu pollyannacılık oynamasın kimse bence.

Böyle uzaktan konuşunca kolay.. Düşünsene şimdi o gittiğin tatile giderken başına benim yaşadığımın aynısı gelse.. .Döndüğün in üzülmek yerine hiç gidemeyip daha doğrusu hiç gidememekten daha kötü giderken yolda kalıp tatil parasının üç katı parayı harcayıp o rezillik ile sıcakta saatlerce yol çekip sabah tatile diye çıktığın eve akşam geri dönmeyi... Keşke parasızlıktan gidememiş olsaydık.. Rezillik diz boyu giden tonla para o parayla 1 ay tatil yapardık

ben burda aman nolcak üzülcek ne var vs diye ters yapanları anlamıyorum. aynısı sizin başınıza gelse siz de üzülürsünüz yahu pollyannacılık oynamasın kimse bence.
Doğru gerçekten..
Hiç gitmesem bundan bin kat daha iyiydi.
Bavullar herşey hazır 4 saat yol gidip yolda kalıp tatil parasının üç katı parayı bırakıp 4 saat de geri o yolu o sıcakta o sıkıntı ile dönmek gidememekten bin beter..
Seneye gidersin Vs tmm ama gerçekten gidemesek razıydım bi ton para eziyet üzüntü...

Boş bi dert mi 5 milyar çöpe para atmak boş mu? Anlamıyorum

Şansıma tukureyim der gecerdim.bu sene esimin yillik izni olmadigi icin tatil yapamadik sayilir. 30 agustosta ciktik yola dunde donduk. Normalde cikamayacaktik. 5 gun 5 gundur dedik ciktik. Napalim yas mi tutalim 3 aydir tatil yapan arkadaslarim var ben 5 gun yapabildim diye yerden yeremi vurayim kendimi. Tamam cok felaket seyler yasamissinizda olmus bitmis. Geri donusu yok. Daha fazla dusunup caninizi sikmanin manasi yok ki. Yol hali bu hersey olabiliyor. O motor yanabilir araba alev alabilir 4 binlik masraf 40 bin olabilirdi. Caniniza zarar gelebilirdi. Vs vs. Beterin her zaman beteri var ve siz boyle negatif olmaya devam ederseniz o beter illaki bulur sizi. Evrene pozitif mesaj gonderin biraz.

ben olsam ben de ağlar üzülürdüm. hem gidememek hem üzerine bi ton para harcamak...tamam üzülmenin bi faydası yok teselli verelim ama burada gelip iş bul kendine vs yazmak ne kadar saçma.

Çok negatifim psikolojik olarak çok bozuk moralim iyi olamıyorum

ben olsam ben de ağlar üzülürdüm. hem gidememek hem üzerine bi ton para harcamak...tamam üzülmenin bi faydası yok teselli verelim ama burada gelip iş bul kendine vs yazmak ne kadar saçma.

Ne yapacağım bu moralim nasıl düzelecek bilmiyorum çok kötü hissediyorum surat beş karış ruh gibi yatıyorum nasıl düzeleceğim ben.. Allah yardım eder inşallah

Benim ne komşum ne arkdaşım var. Çalışmıyorum da. Tatilede henüz gidemedik. Ama kendimce evde uğraşlar yaptım. Örgü örmek temizlik yeni yemek ve tattlılar keşfetmek ders çalışmak kitap okumak...
Ki bunlara daha da ekleyebiliriz. Ilk zamanlar çok ağlıyordum sıkılıyorum diye eşimin başının etini yiyordum. Zamanla alışılıyor. Kendinizi motive edecek uğraşlar bulun derim.

Kotu olmus gercekten.bende ne zaman tatile ciksam bi sikinti oluyo rahat rahat saglam kafayla bi tatil yapamiyorum.malesef .

Kaza ölüm vs.Olmadığı için şükrederdim dün bizde Denizli yolundan dönüş yaptık ve sizin gibi onlarca kişiyi yolda kalmış olarak gördüm.Belki gördüklerimizden biri sizdiniz bilemem.Herşeyde var bir hayır böyle düşünün.Akışına bırakın herşeyi neyi çok istersen onunla sınanırsın çünkü unutma.Biz de uzak memlekette eşimle başbaşayız.Ailemizin yanına gidemeyip yine burda yalnız kalıcaktık.Eşim gidemicez diyince vardır bir hayır belki kaza olacaktı boşver dedim.Kendimi motive ettim Arif'e günü eşim işlerini halletmiş apar topar çıktık gittik memlekete.Ama gitmicez diye hazırlamıştım kendimi.Herşeyi dert etme.

Geçmiş olsun.. bayramın ikinci günü haberlerde gördüm 70 kişi vefat etmiş bayram için bi yerlere giderken.. ki bu ikinci günü gördüğüm haber, haline şükret.. savaş ortasında olan aileler var, afrikada birsürü yetim var, hastanede evladının başında dua eden anneler varken 4 gün tatile gidememiş olmak ne ki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…