- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.669
- 498
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
saçma bir şey için Allah'a isyan ediyorsun. farkında mısın bilmem. Deniz kum çok mu önemli. ev hanımı mısın ? çalışan biri için tatil evde malak gibi yatmak oluyor ve çokta iyi oluyor çoğu zaman :) alarm çalmıyor ya saat 6 ta. of ne güzel
Bakın sorun deniz olsaydı, giderdiniz. Sizin sorununuz tatil değil. Kilo probleminiz, çocuk için bekleme zorunlulugunuz, iş bulamama sıkıntınız vs. Hayatta hersey üstünüze geliyor gibi davraniyorsunuz. Bu psikolojiden kurtulmaniz lazimBornova da oturuyorum deniz için en az iki saat yol çekmem gerek otobüslerle.. Tek başıma da bi anlamı yok gitmenin.. Artık istemiyorum hiçbirşey zaten.
saçma bir şey için Allah'a isyan ediyorsun. farkında mısın bilmem. Deniz kum çok mu önemli. ev hanımı mısın ? çalışan biri için tatil evde malak gibi yatmak oluyor ve çokta iyi oluyor çoğu zaman :) alarm çalmıyor ya saat 6 ta. of ne güzel
1 haftadır tatildeydim. bugün iş başı yaptım yine psikolojim bozzuk keşke tatil bitmeseydi modundayım. kahrolsun iş hayatı diyorum. boşver. gidemeyen gidemedim diye üzülüyor gidene tatil yetmiyor. emekli olayım sahil kasabasından ev alıp balık tutup domates yetiştireceğim. kaldı 28 sene filan :/
Doğru gerçekten..ben burda aman nolcak üzülcek ne var vs diye ters yapanları anlamıyorum. aynısı sizin başınıza gelse siz de üzülürsünüz yahu pollyannacılık oynamasın kimse bence.
Başkalarıyla hayatınızı karsilastirdigini için aynı benim gibi ışin içinden çıkamazsınız ilk önce bundan vazgeçmemiz lazım. Ben genelde hiç tatil yapamıyorum ve hep tatil yapanlara imrenip mutsuz oluyorum. Ama sağlığım yerinde olmadığı zamanlar (romatizmadan dolayi vücut sismesi)bunlarin hepsi bir anda boş geliyor.Pişman oluyorum. Bende yapamadigim icin anlıyorum sizi.Isyan da ediyorum ama aslinda çok boş bi dert gerçekten. Allah korumuş çok şükür.
Şansıma tukureyim der gecerdim.bu sene esimin yillik izni olmadigi icin tatil yapamadik sayilir. 30 agustosta ciktik yola dunde donduk. Normalde cikamayacaktik. 5 gun 5 gundur dedik ciktik. Napalim yas mi tutalim 3 aydir tatil yapan arkadaslarim var ben 5 gun yapabildim diye yerden yeremi vurayim kendimi. Tamam cok felaket seyler yasamissinizda olmus bitmis. Geri donusu yok. Daha fazla dusunup caninizi sikmanin manasi yok ki. Yol hali bu hersey olabiliyor. O motor yanabilir araba alev alabilir 4 binlik masraf 40 bin olabilirdi. Caniniza zarar gelebilirdi. Vs vs. Beterin her zaman beteri var ve siz boyle negatif olmaya devam ederseniz o beter illaki bulur sizi. Evrene pozitif mesaj gonderin biraz.Böyle uzaktan konuşunca kolay.. Düşünsene şimdi o gittiğin tatile giderken başına benim yaşadığımın aynısı gelse.. .Döndüğün in üzülmek yerine hiç gidemeyip daha doğrusu hiç gidememekten daha kötü giderken yolda kalıp tatil parasının üç katı parayı harcayıp o rezillik ile sıcakta saatlerce yol çekip sabah tatile diye çıktığın eve akşam geri dönmeyi...
Doğru gerçekten..
Hiç gitmesem bundan bin kat daha iyiydi.
Bavullar herşey hazır 4 saat yol gidip yolda kalıp tatil parasının üç katı parayı bırakıp 4 saat de geri o yolu o sıcakta o sıkıntı ile dönmek gidememekten bin beter..
Seneye gidersin Vs tmm ama gerçekten gidemesek razıydım bi ton para eziyet üzüntü...
Şansıma tukureyim der gecerdim.bu sene esimin yillik izni olmadigi icin tatil yapamadik sayilir. 30 agustosta ciktik yola dunde donduk. Normalde cikamayacaktik. 5 gun 5 gundur dedik ciktik. Napalim yas mi tutalim 3 aydir tatil yapan arkadaslarim var ben 5 gun yapabildim diye yerden yeremi vurayim kendimi. Tamam cok felaket seyler yasamissinizda olmus bitmis. Geri donusu yok. Daha fazla dusunup caninizi sikmanin manasi yok ki. Yol hali bu hersey olabiliyor. O motor yanabilir araba alev alabilir 4 binlik masraf 40 bin olabilirdi. Caniniza zarar gelebilirdi. Vs vs. Beterin her zaman beteri var ve siz boyle negatif olmaya devam ederseniz o beter illaki bulur sizi. Evrene pozitif mesaj gonderin biraz.
ben olsam ben de ağlar üzülürdüm. hem gidememek hem üzerine bi ton para harcamak...tamam üzülmenin bi faydası yok teselli verelim ama burada gelip iş bul kendine vs yazmak ne kadar saçma.
Buraya boş bir dert yazdim ama hastalıkla sağlıkla karşılaştırarak. Ben öyle dediğim gibi pozitif bir insan değilim emin olun sizin gibi hep kötü düşünüyorum.Boş bi dert mi 5 milyar çöpe para atmak boş mu? Anlamıyorum
Kotu olmus gercekten.bende ne zaman tatile ciksam bi sikinti oluyo rahat rahat saglam kafayla bi tatil yapamiyorum.malesef .Bütün yıl bu tatili bekledim herkes tatile giderken biz evde oturduk.. Bayram da bile zaten bayram sonu tatili gitcez diye Denise filan hiç gitmedik.. Herkes tatil yaparken biz evde oturduk..
İşte o gün geldi ve dün biz de tatile gitmek için yola çıktık.. Denizli de 3.5 saatlik yol bizim eve yolda kaldık arabanın hararet göstergesi ve arıza lambası bozuk olmadığı halde göstermemiiş hararet olduğunu.. Göstermeyince nereden bilelim arabadsn dumanlar geldi ve çalışmadı çekici çağırıp sanayiye götürdük 100 tl verdik. Orada olmayınca tekrar çekici bulup eve getirmesi için 550 tl para verdik çekiciye.. 200 tl lik mazot almıştık onun da birazı gitti.. Otele rezervasyon bile yaptrmıştık.
Çok güzel bir gün getirecekken en kötü günlerden birini yaşadık.. 4 günlük otel parasını yolda harcadık. Araba motor yemiş motor da 4 milyar filan. Tatil parasının üç katı para harcamış olacağız..
Neden biz anlamıyorum kendi çapımızda 4 gün tatil yapacaktık..
Gösteriş meraklısı kötü ya da dinsiz imansız bir insan da değiliz.. ( burda yanlış anlaşılmasın) neden bizim başımıza geliyor anlamıyorum.
Ama bu saate kadar kahvaltı yapmadım.. Psikolojik olarak çok kötüyüm.. Dün çok kez ağladım.. Eşim gitti araba ile uğraşmaya.. Şimdi tatilde olacaktık oysa ki. Eşime de çok üzüldüm beni tatile götürecekken bir sürü paradan oldu.. Çok üzgün o da. Ben gerçekten çok kötüyüm evde oturmaktan çok sıkıldım bayram da bile zor tuttum kendimi herkes gezerken sık dişini dedim sende gidiyorsun.. Tatile gidip dönünce birşeyler bulacaktım iş Vs. Kafamı dağıtacaktım orda biraz bu sıkıntıyı atacaktım.. Psikolojim süper değildi evde oturmaktan iyice bozulmuştu üstüne bu D olunca hayata küsmüş gibiyim.. Bu ev beni artık geriyor evde oturmaktan çok sıkıldım komşum yok arkadaşım yok çıldırıyorum.. Siz olsanız napardınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?